Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PompaMT2

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo mordeczki. Jako iż już powoli przestaję grać w Metina mam do Was pytanie... Czy myślicie, że warto zagrać na serwerze popularnej grupy youtuberów zwanej PompaTeam? Sama nie wiem.. Będzie tam na pewno W CH*J ludzi, gimbów, noobów i tego typu hołoty, więc generalnie wkurzanie się, że nie ma spotów wolnych będzie na porządku dziennym.

Myślicie, że ten serwer jest dla pieniędzy? A może chcą pobić rekord liczby graczy online? Znacie ich techników? Mieli inne serwery?  

Co wy o tym sądzicie, czy zagracie, dlaczego, kim, gdzie, wszystko piszcie, jestem bardzo ciekawa! 

• Odpowiedzi 184
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla hajsu to na pewno, ale ja sam zagram zawsze jakiś hajs sie zgarnie na ludziach co eq kupują itp. A serwer robi o ile dobrze wiem Inkscape, miał on WebMetin. :-)

Opublikowano

Tak technikiem jest Inkscape czyli "Inku" serwer jest po części na plikach WebMetina który był świetnym serwerem, lecz brak osób.

Technicy pewnie: Inku + GodWeles.

Reklama obszerna na pewno wejdzie te 3/4k+ ludzi, ja tam wbiję zobaczyć jutro jak to będzie wyglądać bo serwer wygląda na z*********e zrobiony szkoda że nie Source.  ^_^

Opublikowano

A który serwer nie jest dla hajsu? Gdyby nie był nie byłoby IS'u.

Gimba i hołota jest na każdym serwerze, ale na tym przewiduję potężną ilość.

Ale wbiję, zobaczę co i jak. ;)

Opublikowano

Tak technikiem jest Inkscape czyli "Inku" serwer jest po części na plikach WebMetina który był świetnym serwerem, lecz brak osób.

Reklama obszerna na pewno wejdzie te 3/4k+ ludzi, ja tam wbiję zobaczyć jutro jak to będzie wyglądać bo serwer wygląda na z*********e zrobiony szkoda że nie Source.  ^_^

weles, a raczej asig robi nawie z jakims typem

a ci cos mysla ze bedzie 4/5k ludzi to chyba pomylily im sie lata 2015 z 2012/13 

Opublikowano

a ci cos mysla ze bedzie 4/5k ludzi to chyba pomylily im sie lata 2015 z 2012/13 

Tylko nie pamietam serwa ktory mial tak dobra reklame, weic mysle ze sie zdziwisz. :)

Opublikowano

Tak tylko ze inku potrafi zrobic rzeczy na czystym game których wiekszosc by z source nie ogarneła, takze jebac czy source czy nie

haha, invoria udowodniła ze da sie wyciagnac na spokojnie 3-4k w tych czascah, spokojnie bedzie na pewno sporo osob jak zaczna reklamowac

Opublikowano

Technicy Rivendel / WebMetin. 

Także o bugi / zabezpieczenia bym się nie martwił.. Inkscape ma wiedzę i wie co robi. 

Serwer na pewno jest na dłużej, ale na jak długo? Tego nikt nie wie. Ogólnie polecam, bo na pewno będzie stabilny i bez błędów. 

Reklama na pół YT, więc ludzi nie zabraknie.. 

Osobiście nie zagram, bo nie gram już te ''pato''gry xD

­

Opublikowano

Tylko nie pamietam serwa ktory mial tak dobra reklame, weic mysle ze sie zdziwisz. :)

mysle ze ty nie wiesz co to znaczy dobra reklama, "pompa team" miala dobra reklame do serwerow mt2 moze w 2013 roku ale nie teraz kiedy 90% ich widzow wlacza film i zastanawia sie co to jest ten metin. na start daje max 2,5-3k i bedzie schodzic pomału do 1k i dalej jak na dobrze nam znanym webmetinie, co nie inku?

Opublikowano

Technicy Rivendel / WebMetin. 

Także o bugi / zabezpieczenia bym się nie martwił.. Inkscape ma wiedzę i wie co robi. 

Serwer na pewno jest na dłużej, ale na jak długo? Tego nikt nie wie. Ogólnie polecam, bo na pewno będzie stabilny i bez błędów. 

Reklama na pół YT, więc ludzi nie zabraknie.. 

Osobiście nie zagram, bo nie gram już te ''pato''gry xD

­

Hm.. To fajnie, bo na tych serwer co wymieniłeś to dobrze się grało

Opublikowano

MokryRyszard czy jak mu tam tez mial ogromna reklame a jak skonczyl?

@tak wg dyskusje zaklada sie po 30dniach istnienia serwera.

14 wiec pewnie zamkna ten temat zaraz
Opublikowano

mysle ze ty nie wiesz co to znaczy dobra reklama, "pompa team" miala dobra reklame do serwerow mt2 moze w 2013 roku ale nie teraz kiedy 90% ich widzow wlacza film i zastanawia sie co to jest ten metin. na start daje max 2,5-3k i bedzie schodzic pomału do 1k i dalej jak na dobrze nam znanym webmetinie, co nie inku?

Tylko ze juz teraz jest ponad 4k kont zalozonych a reklama jeszcze w pelni nie ruszyla i nie kazdy wie ze rusza. 2 dni temu bylo 300 kont. Wiec  5k na starcie to minimum

Opublikowano

Będzie tak jak z Ravia.eu . Każdy zarzekał się,że będzie prowadził serie z tego serwera a nikt nie dotrzymał słowa.

H$JS SIE ZGADZA.

#rein

Opublikowano

MokryRyszard czy jak mu tam tez mial ogromna reklame a jak skonczyl?

@tak wg dyskusje zaklada sie po 30dniach istnienia serwera.

MokryRyszard stał typowo pod hajs, żeby @Zielak miał co do garnka wrzucić. Poza tym to był gotowiec Rivendela, który dostali od Inka. 

­

Opublikowano

MokryRyszard stał typowo pod hajs, żeby @Zielak miał co do garnka wrzucić. Poza tym to był gotowiec Rivendela, który dostali od Inka. 

­

Jak można powiedzieć, ze pod hajs skoro tam się refami isa lądowało. Nie musiałeś nic kasy wkładać. Aż tak cie boli ze mieli trochę kasy za refy ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak można powiedzieć, ze pod hajs skoro tam się refami isa lądowało. Nie musiałeś nic kasy wkładać. Aż tak cie boli ze mieli trochę kasy za refy ?

Mnie nic nie boli synek.

Poza tym ''isa lądowało'' co to znaczy?

Szczególnie ''kasa'' mnie nie boli, bo zarabiam swoją, o czym Ty pewnie pojęcia nie masz.

Ktoś ma potwierdzone info, czy dziś będzie wrzucona prezka na MPC?  

­

Opublikowano

­

Mokry był dla beki tumanie i nawet za isa nie trzeba było płacić. 

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Mokry był dla beki tumanie i nawet za isa nie trzeba było płacić. 

Dla beki to Cie chyba ''zrobili'' tumanie. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...