Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Mystery Gift

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dostał ktoś coś ? ja mam 3 konta (2 nigdy nie banowane) i żadnych skinów :c

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

@up, dzisiaj był taki patch mały, usuwał poro kinga. najbliższy patch? hmm, wyczuwam go za dość długo (jeszcze skiny Eliski i Thresha nie wyszły).

@topic: cóż, mimo że spóźniony to jednak prezent jest fajny. czekam na mojego pulsefire eza. :D

Opublikowano

Bany wiele razy miałem ale nie na czat więc się raczej łapie :P,zobaczymy co mi za skiny na 2 konta wrzuci :P

Opublikowano

Mam 3 konta, każde na EUNE - jedno miało blokadę czatu, skończyła się przed świętami, jedno wcale nie miało bana, jest w Goldzie, jedno ma 8 lvl, w 2014 założone. Powinienem się załapać na 2 gifty, może 3 z lekkim fartem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

mialem tylko bana na 400 gier ;D kumpel na 900 iles xD jak dostane skina to bedzie git .

Podoba mi sie akcja ze wzgledu na to ze ktos dostanie za free skina ;p a mi to i tak bez roznicy skin nic nie zmienia w skillu wiec mozecie mnie hejtowac .

Opublikowano

Cieszycie sie, a gowno pewnie dostaniecie bo riot wezmie pod uwage tez inne czynniki albo to jest zwykly fake.

Cieszycie sie, a gowno pewnie dostaniecie bo riot wezmie pod uwage tez inne czynniki albo to jest zwykly fake.

Opublikowano

''przynajmniej 10 nieposiadanych skórek''

Co to dokładnie znaczy?

Musisz mieć 10 dostępnych skinów do kupienia, jeśli masz kupionego tylko Kha Zixa, który do odblokowania ma tylko 2 skiny to nie łapiesz się.

Opublikowano

Mimo wymiany zdań z kolegami z teamu "fck mother""trololo" byłem grzeczny, raz mi net padł to opuściłem grę.. Raz mi komp się wyłączył to drugą.. Używałem też cheatów.. Ale ja i tak byłem grzeczny i bana nie miałem xD

Opublikowano

Kolejna odpowiedź od WhiteZorina, aż nie wiem czy śmiać się czy po prostu facedeska strzelić.

Witaj ponownie,

Wybacz, trochę się nie zrozumieliśmy, myślałem o wysyłanie prezentów przez graczy dla graczy.

Co się tego wątku:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/special-event/swietujcie-zakonczenie-snowdown

To nie mogę Ci podać informacji, czy otrzymasz czy nie tajemniczy prezent. Jeśli jednak, jak twierdzisz, nie miałeś nigdy konta zawieszonego, to nie powinno być z tym problemu!

Powodzenia na Fields of Justice!
W razie problemów - pisz!

''If you haven't yet lost the ability to ask, you may not yet ask for relief.''

Pozostający w służbie na rzecz społeczności League of Legends.

WhiteZorin123
Player Support Riot Games

Po prostu, nie ma słów na to... Ja aż tak lubię WhiteZorina, że najchętniej serie z kałacha bym mu wpakował...

Opublikowano

Kolejna odpowiedź od WhiteZorina, aż nie wiem czy śmiać się czy po prostu facedeska strzelić.

Po prostu, nie ma słów na to... Ja aż tak lubię WhiteZorina, że najchętniej serie z kałacha bym mu wpakował...

Hahah, spytaj sie gdzie mozna zlozyć skarge na niego xD

WhiteZorin to najgorszy Rioter jaki moze być -.-

Opublikowano

MIałem raz takie coś że musiałem czekać 5 minut, przed każdym rankedem (5razy), czy to wpływa na listę odrzuconych? ;d

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

a ja dostalem black allisar gowiany skin chce innego

@mikisnk och, serio? podobno ten skin nie dropi z mystery giftów. miałeś wielkiego farta... tak, to ironia

@top mam nadzieję, że to będzie dla mnie fajny gift. skin do evki i tristany mi ostatnio dropły.. teraz do każdej z nich mam 2+. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...