Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Mystery Gift

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Załapie się, ale znając życie dostane skina do postaci, którą kupiłem, lecz mi się nie spodobała i praktycznie nią nie gram. :P Tak czy inaczej dość fajny gest ze strony riotu.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Restrykcja czatu to i tak gówno. Levelowałem sobie konto na weście na L#, wchodze sobie na konto a ja mam restrykcje czatu za złe słownictwo. Najlepsze to że nigdy nic na czacie nienapisałem xD

Opublikowano

nice, załapie się, nigdy nie dostałem chat restricta więc spoko, ale i tak wiem że pewnie skin do tryndy inc (mam wszystkie prócz legendarki[ ofc wszystkie z mystery skinów]).

DR5ChPt.png

Opublikowano

ja żadnego ostrzeżenia nigdy nie dostałem, ani bana, ale to nie oznacza, że zostanę wylosowany.

Oby to nie było ustawione xD

Opublikowano

Jaka k***a CEBULA nie wierze w c**j. Temat założony wczoraj a wystaczy że w tytule jest "Darmowy gift" i c**j, 100 odpowiedzi, 10000 wyswietleń w 5min. Cebula level rak odbytu

Opublikowano

Jaka k***a CEBULA nie wierze w c**j. Temat założony wczoraj a wystaczy że w tytule jest "Darmowy gift" i c**j, 100 odpowiedzi, 10000 wyswietleń w 5min. Cebula level rak odbytu

no k***a widzisz? co z tą polską się robi :F darmowe mystery gifty by chcieli xD

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Riot powinien następnym razem bardziej doprecyzować w przypadku takich akcji, bo teraz sam mam wątpliwości z tego względu, iż miałem tylko ostrzeżenie z leavebustera póki co, żadnego bana i restrykcji na czata czy gry nie otrzymałem póki co.

Bo gier rankingowych się nie tykam, a na czacie nic nie piszę w ogóle. Martwi mnie tylko ten leavebuster.

Opublikowano

Email od Riotu i od mojego... "Ulubionego" supportera WhiteZorina.

"Nie" :)

Niestety, ale taka osoba nie może otrzymać prezentu.

Poniższe punkty decydują o tym, czy możesz wysłać lub otrzymać prezent:

- By wysłać prezent, musisz mieć co najmniej 15 poziom
- Gracz, który ma otrzymać prezent, musi mieć co najmniej 5 poziom
- Gracz, który ma otrzymać prezent, nie może być zbanowany lub zawieszony (przez LeaverBuster, Trybunał, etc.)
- Gracz, który ma otrzymać prezent, musi być na Twojej liście znajomych od przynajmniej dwóch tygodni
- Możesz wysłać maksymalnie 5 prezentów dziennie
- Możesz otrzymać maksymalnie 5 prezentów dziennie
- W przypadku tajemniczych prezentów, gracze muszą mieć możliwość "wylosowania" swojego prezentu z pośród przynajmniej 10 możliwości.

Pamiętaj proszę, że jeżeli w ostatnim czasie usunąłeś gracza (lub zablokowałeś go), któremu chcesz podarować prezent, ze swojej listy znajomych to będziesz musiał odczekać kolejne 2 tygodnie od czasu jego odblokowania lub ponownego dodania do listy.

Mam nadzieję, że to wyjaśnia wszystkie Twoje wątpliwości.

''If you haven't yet lost the ability to ask, you may not yet ask for relief.''

Pozostający w służbie na rzecz społeczności League of Legends.

WhiteZorin123
Player Support Riot Games

Więc to by było na tyle... Riot na serio powinien precyzować dokładniej a nie robić ludziom nadzieje...

Opublikowano

Riot powinien następnym razem bardziej doprecyzować w przypadku takich akcji, bo teraz sam mam wątpliwości z tego względu, iż miałem tylko ostrzeżenie z leavebustera póki co, żadnego bana i restrykcji na czata czy gry nie otrzymałem póki co.

Bo gier rankingowych się nie tykam, a na czacie nic nie piszę w ogóle. Martwi mnie tylko ten leavebuster.

Skoro miałeś tylko ostrzeżenie z leavebustera to dostaniesz gifta, jakbys mial bana 14 dniowego lub dłuższego to wtedy byś nie dostał.

Opublikowano

Email od Riotu i od mojego... "Ulubionego" supportera WhiteZorina.

Więc to by było na tyle... Riot na serio powinien precyzować dokładniej a nie robić ludziom nadzieje...

WhiteZorin i wszystko jasne

Pewnie nawet nie wie o tych darmowych giftach :v

Opublikowano

Hmm.. jak na mój nie fart pewnie się nie załapie chociaż ani jednego bana na czat czy ogółem nie miałem. Ale znając riot mnie pominą ;__;

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Też powinnam się załapać. Tu moje pytanie, czy ktoś dostał?

Podobno niektórzy na EUW już podostawali

Ja na 2 kontach na eune i 1 na euw jeszcze nie dostałem 

@1373230489-U611928.pngGodyr Reddit :

#JebacSygnatury

Opublikowano

w sumie nie zdziwilbym sie jakby te gifty ominely cebulandie albo przyszly miesiac po innych serwach 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...