Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Mystery Gift

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cebulactwo jebane wole kupić sam sobie skina niż dostać poppy z noxus debilizm totalny

Ale poppy z noxus to fajny skin :v

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszna sytuacja na stronie rito, news w wersji angielskiej (NA) ludzie dziękują za prezent i się cieszą, wersja polska (EUNE) płacz że nie dostaną bo restricty, niecierpliwość, spotkałem się w komentach z typem który twierdził że to mało, cebulactwo w pełnym wymiarze.

1192014205503231203826.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie otrzymaliście ograniczenia czatu, rankingowego, 14-dniowego lub stałego bana w 2014 roku i spełniliście wymagania do otrzymania tajemniczego prezentu (poziom 5. lub wyższy i przynajmniej 10 nieposiadanych skórek), jesteście na liście!

Uff jednak dostane ^^

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Szczerze ? Stac mnie żeby kupić rp za 10zł i dac sobie takiego gifta nie musze starać sie cały rok i tolerować tych Cebularow. Wole Troszkę ich powyzywać, a i tak Gifta dostane. Nie, nie łapie sie.

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Dużo osób nie dostanie przez te masowe restrykcje na czat. To chyba było w wakacje ? Bo ja nawet nie pamiętam.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Grałem na długo przed banwavem, grałem w czasie, gram dalej. Nie mam restrykcji na czat i nigdy nie miałem, tak więc twój argument jest inwalidą.

Tutaj jedynie twój argument jest inwalidą. Bardzo dużo niewinnych ludzi (w tym ja) dostało restrykcje czatu, przez ten ban wave. I przez tę głupotę bardzo dużo ludzi nie dostanie. Jak dla mnie powinni zrobić jakiś reset na sezon 5 i dopiero pod koniec przedsezonu rozdać gifty. To nie jest zbyt fair ze strony riotu. Po takim banwave robić takie rzeczy...

@SamineX bodajże kilka miesięcy przed. Na 95% to było w tym roku. 

Opublikowano

Najwięcej "niewinnych" jest właśnie wśród winnych... Jakoś ja nie miałem problemów z wyżywaniem się na ludzi na czacie. Chociaż może po prostu miałem szczęście do teamów... Dajcie spokój, to tylko jeden gift, wystarczy się teraz trochę hamować i luz. Oczywiście nie objedzie się też bez płaczu, że ktoś dostał takiego skina a nie innego... Nie mniej robicie problem tam, gdzie go nie ma. :)

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano

Jak zwykle tylko ból dupy, "bo niesprawiedliwie dostałem bana na czat". Trzeba było nie flejmić polaczki :)

Na Amerykańskich serwerach wszyscy dziękuja Rito za taką akcje...

1192014205503231203826.jpg

O kur*a patrzcie, gra na amerykańskim serwerze i już jest Amerykaninem i wyzywa od polaczków. Nie no brawa dla Ciebie, jeszcze to zdjęcie cebuli lecz to twój serwer jest biedny dlatego dziękuje za tego jednego gifta za ile? 700rp? xDD Tylko cebulak wyzywa innych od cebulaków elo.

Deadboy

Opublikowano

O kur*a patrzcie, gra na amerykańskim serwerze i już jest Amerykaninem i wyzywa od polaczków. Nie no brawa dla Ciebie, jeszcze to zdjęcie cebuli lecz to twój serwer jest biedny dlatego dziękuje za tego jednego gifta za ile? 700rp? xDD Tylko cebulak wyzywa innych od cebulaków elo.

Haha.

Gram na EUNE :)

Poczytaj sobie wpisy Polaczków, a wpisy Amerykanin.

Na skiny mnie stać.

Riot wychodzi z taka inicjatywą, to jeszcze źle.

Wam to nigdy się nie dogodzi :)

Opublikowano

Dadzą każdemu kto nie miał bana czy randomowej osobie i kiedy to będzie ?

Dadzą każdemu kto nie dostał bana lub restrykcji na czat.

W ciągu najbliższych kilku dni będą rozdawane.

­

Opublikowano

Dadzą każdemu kto nie dostał bana lub restrykcji na czat.

W ciągu najbliższych kilku dni będą rozdawane.

­

A jeżeli miałem restrykt chociaż nie flamiłem to dostane ?
Opublikowano

A jeżeli miałem restrykt chociaż nie flamiłem to dostane ?

Jeśli wtedy co były problemy z Trybunałem to powinieneś dostać!

­

Opublikowano

Narzekaja dasz cos za darmo zle

Dasz skina ktory za duzo kosztuje zle

Dasz aktualizacje do gry zle

Naprawisz blad zle

Dssz newsa na temat czegos na tym foru zle bo tak i tak bede sie wyzywac i spinac.

Opublikowano

A jak nie miałem bana na chat tylko za afk na 7 dni to dostane?

Bo nie ogarniam :D

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...