Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Mystery Gift

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 144
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Riot i ten ich perfekcyjny system karania graczy. Nie flamowałem a i tak dostałem bana na 800 gier potem mi go znieśli i znowu na 800 gier po 1 grze. W tym trybunale jakieś pewnie gówna z dywizji bronze głosują ciągle na to żeby ktoś dostał bana bo gówno potrafią ugrać. <- cała teoria pieprzonego trybunału.

Deadboy

Opublikowano

Jak zwykle tylko ból dupy, "bo niesprawiedliwie dostałem bana na czat". Trzeba było nie flejmić polaczki :)

Na Amerykańskich serwerach wszyscy dziękuja Rito za taką akcje...

1192014205503231203826.jpg

Opublikowano

No spoko, mam chat restricta za darmo i niestety nie dostanę. Żadna to dla mnie różnica jeden skina w tę czy we wtę, ale spoko inicjatywa Riotu ;)

Opublikowano

Ja sie zalapie, ale znajac zycie jak zwykle dostane skina do czegos co kupilem 4 lata temu i nie bede tym i tak gral :P mimo wszystko pomysl jest ok, milo czasem dostac cos w prezencie :]

Opublikowano

moze na smurfie dostane 

bo na mainie na 100% nie bo dostalem bana za flame jak nawet z czatu nie korzystam 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

Przecież w 2014 roku był mass ban wave w którym prawie każdy dostał restrykcje czatu na x gier, więc gz rito, jak już to dostaną tylko nowocioty które zaczęły grać po tej fali

Opublikowano

Chyba rozdza z 10 skinow jak zjeby za darmo daja bany nic nie pisalem na czacie przez ostatnie 50 gier nie trollowalem nie bylem afk

i tak dostalem restrykcje na 30 meczy

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Przecież w 2014 roku był mass ban wave w którym prawie każdy dostał restrykcje czatu na x gier, więc gz rito, jak już to dostaną tylko nowocioty które zaczęły grać po tej fali

Grałem na długo przed banwavem, grałem w czasie, gram dalej. Nie mam restrykcji na czat i nigdy nie miałem, tak więc twój argument jest inwalidą.

Opublikowano

Skoro dostałem boosta na IP za flejmienie, wyzywanie matek to i dostanę spokojnie gifta ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Też tak myślę xD

Opublikowano

Śmieszna sytuacja na stronie rito, news w wersji angielskiej (NA) ludzie dziękują za prezent i się cieszą, wersja polska (EUNE) płacz że nie dostaną bo restricty, niecierpliwość, spotkałem się w komentach z typem który twierdził że to mało, cebulactwo w pełnym wymiarze.

Opublikowano

Wymagania idealne pod EUNE w chu...................

...................\/...................

Opublikowano

Śmieszna sytuacja na stronie rito, news w wersji angielskiej (NA) ludzie dziękują za prezent i się cieszą, wersja polska (EUNE) płacz że nie dostaną bo restricty, niecierpliwość, spotkałem się w komentach z typem który twierdził że to mało, cebulactwo w pełnym wymiarze.

Widac jacy sa polacy :]
Opublikowano

Dostalem Bana Na dzien wiec pa pa gift ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Może coś zacnego wyleci ze skrzyneczki :3 . O ile dostane to. 0banow na czat. A ostatni ban na lol coś jak Azir wychodził 1 i ostatni ;p .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...