Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

►Super łatwe AFK farmienie IP/XP.

badyl091

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co zrobić aby automatycznie ładowały się skrypty w grze?
Mam zaznaczone Injectuj a i tak muszę klikać F5 aby się załadowały. 

Opublikowano

Siemka mam problem otóż L# jest prywatnym programem teraz i tylko ci co mają konto vip mogą zapraszać a więc mam pytanie czy ktoś by mógł mnie zaprosić do zarejestrowania się ? z góry dzięki :)

Opublikowano

pytanie czy jak użyje się voli to można robić coś na kompie czy nie da się 

przyłączam się do pytania pana James jak to naprawić bo to samo mam 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja mam otwartą konsole i jest napisalne tylko : Quick fix for bugsplats..

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

@ALL

Sorka, nie było mnie długo. Z tego co się orientuje to z Gareną zawsze były problemy i chyba będą. Nie umiem wam na to pomóc ale możecie spróbować dać ją krótszą, nic innego mi do głowy nie przychodzi.

@Ten100

I powinien dalej ci lecieć i do Q dołączać. NIe robi tak?

Opublikowano

siema. Mam taki problem z L# pisze że wersja LOLa nie jest obłsługiwana co z tym zrobić? pobrałem najnowszy L# z forum a potem dla pewności z joduska i jest to samo.

Opublikowano

Nie polecam 2/10. W paczce najprawdopodobniej jest KEYLOGGER. Po zostawieniu bota na ubiegłą noc ktoś zaczął mi wchodzić na konto. Wyskakiwały komunikaty, że ktoś inny zalogował się na moje konto. Konto dopiero co stworzone. ;)

Opublikowano

Nie polecam 2/10. W paczce najprawdopodobniej jest KEYLOGGER. Po zostawieniu bota na ubiegłą noc ktoś zaczął mi wchodzić na konto. Wyskakiwały komunikaty, że ktoś inny zalogował się na moje konto. Konto dopiero co stworzone. ;)

To nie sciągaj tej paczki, co za problem ?

Opublikowano

Ogólnie całkiem fajnie gra, nie używa logiki, ale wykęciło mi 7/0/12 na botach. Tylko pytaniel, czy watro evade używać? Gra jak first time lol, a unika skillshotów jak korański challenger ;p

aa i jak zmienić budowane buildy? Buduje mi full deff. Chodzi mi o annie :)

Zmieniłem w folderze sharpa ^^ Dzięk iza tuta

Opublikowano

czy można na tym expić więcej niz jedno konto naraz ?

można, robisz kilka folderów z volibotem i w kazdym wpisujesz w pliku accounts po jednym koncie. 

Czy jeśli dostanę bana to na wszystkie konta (po IP) czy tylko owe jedno?

tylko na to na którym używałeś L#, ale na 90% za volibota bana nie dostaniesz wiec nie ma co sie bac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...