Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

►Super łatwe AFK farmienie IP/XP.

badyl091

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DZIĘKI DZIAŁA­

DZIĘKI DZIAŁA­

Istnieje jakaś szansa zostania zbanowanym? Bo nie wiem czy używać tego na main koncie.

Wydaje mi się że l# praktycznie wogóle nie jest wykrywalne bo to tylko skrypty chyba ze exploit i ktos Cię nagra xD

­

­SwagZiggs_eune_105_0.pngBądź jak master, zostań ninją

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No właśnie, L# nie wykyrwalne, a skrypt bez exploitów. 100% safe, bez możliwości dostania bana. W przypadku niemożności wybrania danego champa wybiera losowego.

Opublikowano

I to gra na normal botach czy zaawansowanych ? Bo już 40min gra i konca nie widac ;p sam w 15 min koncze gre na botach ;p

I czy on po zakonczeniu gry wciska dalej jak wyskakuje victory lub defeat ?

Opublikowano

Kto instaluje gry na C .........................­

Kto instaluje gry na C .........................­

Podałem moją scieżkę D:\LOL i nie działa

­

Opublikowano

@Goldusik

Zależy od ustawienia. To bot, wszystko polega na teammate'ach. Tak wciska oba te przyciski i dalej do Q dołącza.

@PatrykPL_998

Ścieżka musi być dokładna. Idealnie  do folderu  z folderami  gry i  z plikami lol.launcher, lol.launcher.admin  etc.

Opublikowano

^

VoliBot oczywiście, AutoSharpporting nie. Jest to skrypt wyłącznie do supportowania i nie obsługuje jeszcze wszystkich championów, nawet Thresha.

Opublikowano

Pomoze Ktos Mam Problem

Wygaszacz ekranu na 9999 min nic nie robienia ale jak włączam bota ide do szkoly jak wracam to komputer wyłączony bo chyba myszką nie ruszałem wiec wie ktos jak to naprawic ? albo ma jakis program który od czasu do czasu myszką rusza

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Pomoze Ktos Mam Problem

Wygaszacz ekranu na 9999 min nic nie robienia ale jak włączam bota ide do szkoly jak wracam to komputer wyłączony bo chyba myszką nie ruszałem wiec wie ktos jak to naprawic ? albo ma jakis program który od czasu do czasu myszką rusza

Jak są  u CIebie starzy w domu to powiedz zeby Ci co chwile ruszali myszką

#confirmed info

Opublikowano

Chcialem Program który co jakis czas rusza myszka a nie rodziców ;D

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Mam to w D:/GRY pisze i w tym LOL mam wszystko launcher i wgl i dalej nie działa

post-499376-0-67284100-1420730747_thumb.png

Opublikowano

Pomoze Ktos Mam Problem

Masz zapewne wina 7/8 więć wyłącz hibernację :)

Sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...