Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

►Super łatwe AFK farmienie IP/XP.

badyl091

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak by ktos nie wiedzial co ustawic w pliku accounts jakie mapy ma grac to tutaj jest wszystko

NORMAL_5x5  NORMAL_3x3   INTRO_BOT  BEGINNER_BOT   MEDIUM_BOT  ARAM

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ja gram na L# Dzisiaj ale na reflinku i nic sie nie dzieje tylko niektóre skrypty w c***a walą

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Powiem tak Moim zdaniem bana dostały osoby które używały jakiegoś skryptu w którym byly np exploity których nie dało się wyłączyć ale to tylko moje zdanie

Ps.Polecam dodać do poradnika to ze chyba jak mamy coś takiego ze przed zagraniem meczu musimy poczekac 10-20 min to bot nie będzie działał tzn nie wiem czy napewno ale mi nie dziala

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Powiem tak Moim zdaniem bana dostały osoby które używały jakiegoś skryptu w którym byly np exploity których nie dało się wyłączyć ale to tylko moje zdanie

Ps.Polecam dodać do poradnika to ze chyba jak mamy coś takiego ze przed zagraniem meczu musimy poczekac 10-20 min to bot nie będzie działał tzn nie wiem czy napewno ale mi nie dziala

no jeśli trafia się do kolejki z niskim priorytetem, to owszem - bot działać nie będzie. Także wtedy samemu trzeba zagrać kilka gier albo czekać 10-20 min(ew 5,30, zależy ile razy wyjdziemy) i włączyć skrypt który zagra za nas. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano
20150110170201uid2518.jpg

Wie ktos czy da sie zmienic zeby zamiast np w meczu zamiast chodzic za ashe bedzie chodzil za veigarem ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Kiedy będzie można grać przez bota ?

Bo chcę nabić jak najszybciej 30lvl xD

I dołączam się do tego pytania :

Wie ktos czy da sie zmienic zeby zamiast np w meczu zamiast chodzic za ashe bedzie chodzil za veigarem ?
Opublikowano

A co ustawić aby wyccerować normalne gry ? nie na boty ;p

I co będę musiał robić podczas gry bo ja nigdy tego nie używałem tyle co na botach sam mi chodził za postaciami .

Opublikowano

"Semething went wrong, culdnt enter queue. Check accounts.txt for correct queue type."
Taki błąd mi wywala, zmiana trybu gry nie pomaga wczoraj działało a jak dzisiaj bez zmiany niczego odpalam to wywala ten błąd (próbowałem zmienić region na inny a potem na prawdziwy ale nie pomaga).

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...