Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# - wykrywalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej ludziska kochane wystarczy użyć raz sharpa np na grze niestandardowej żeby wyłapać bana ? PILNE! proszę o szybką odpowiedz :) Zostane po takiej grze oflagowany ?:>>

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej ludziska kochane wystarczy użyć raz sharpa np na grze niestandardowej żeby wyłapać bana ? PILNE! proszę o szybką odpowiedz :) Zostane po takiej grze oflagowany ?:>>

Tak.

gaz6nk8koin4.gif

Opublikowano

Jak cheatowałem 4 miesiące temu na chwile ( z 4 gierki bez jakis hard exploitoww) i do tej pory bana nie ma, to cos mi grozi, czy juz raczje nic?

DAJ MINUSA ^^

Pomocnik
Opublikowano

Ja grałem parę minut na cheatach na customie i narazie bana ani widu ani słychu , ze 3 banwave mnie ominęły ;*

Opublikowano

Jak cheatowałem 4 miesiące temu na chwile ( z 4 gierki bez jakis hard exploitoww) i do tej pory bana nie ma, to cos mi grozi, czy juz raczje nic?

Nic.

Opublikowano

najsensowniejszy pomysł na anty cheata to sprawdzanie pozycji myszki podczas castowania spelli, ale pewnie i to dałoby się jakoś obejść, to zawsze będzie zabawa w kotka i myszkę :p

Opublikowano

najsensowniejszy pomysł na anty cheata to sprawdzanie pozycji myszki podczas castowania spelli, ale pewnie i to dałoby się jakoś obejść, to zawsze będzie zabawa w kotka i myszkę :P

zbyt proste bo clientside, można to łatwo spoofować =/

Opublikowano

l# posiada skrypt do wykrywania kto gra na cheacie, info od meh, więc zbyt niemożliwe to pewnie nie jest

POSIADAŁO, i to dawno, jeszcze na starym sharpie, którego większość tego forum pewnie nawet nie widziała. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Jeśli nadal nie wierzycie, że można dostać unbana looknijcie tutaj. ERYK PLIZ

Eryk to taki.. a szkoda gadać 

@kiedy updejt, mamo oni nie hcom dac mi kraket kas ksztósiedz i bals of fiury rito pls daj mi unbana, rzaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...