Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChEeFo2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem was poinformować, że wasze konta zbanowane kilka dni temu mają sporą szansę na unbana.

Dostałem informację od jednego z pracowników riotu, że to specjalna akcja mająca na celu zaprzestanie używania programu L# w grze League of Legends.

Postanowiłem was o tym poinformować gdyż znaczna część forum L# jest zasypana spamem o bany które były rozdawane ostatnimi czasy.

Pewnie po przeczytaniu tego tematu w waszej głowie pojawia się pytanie "czy mogę dostać unbana?", "czy dam radę odzyskać swoje konto?". Na te pytania jest jedna odpowiedź, a brzmi ona TAK.

Przejdźmy do rzeczy, aby dostać wymarzonego unbana musicie przygotować:

• klawiaturę

• myszkę

• mózg

• ręce

• oczy

Teraz kolejnym krokiem jest zarejestrowanie nowego konta na serwery Riot Games.

http://eune.leagueoflegends.com/pl

Możecie zmienić serwer jeżeli chcecie :)

Teraz pisząc ticketa do supportu musicie podać w formularzach nick nowego konta.

Najlepiej stworzyć nowe konto w supporcie na takim samym mailu co nowo utworzone konto.

Do ticketu musicie wkleić to:

jkivaS.png

Ważne uwagi/dodatkowe informacje:

Tak wam powiem, że każdy ma w d***e wasze tickety do riotu i nie musicie spamić tematami i pytać się czy wasze konto dostaje unbana. Bo nie, nie dostaniecie i przestańcie o nie płakać jak Maciek z Klanu który poparzył się lokówką. Pozdrawiam z wyższych sfer.

Jeżeli pomogłem nie zapomnij o +++.

Deadboy

Opublikowano

przydatny poradnik, na pewno skorzystam jak kiedyś dostanę bana! 

Opublikowano

­
Widzę ,że kolejny ból duper stracił konto i nie ma się komu wypłakać :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...