Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# - wykrywalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

CELEM TEMATU NIE JEST STRASZENIE LUDZI. NIC WAM SIĘ NIE STAJE, PONIEWAŻ RITO NIE WPROWADZIŁO ANTYCHEATA!
CHCĘ WAM POKAZAĆ ŻE TO CO MÓWI JODUSKA, CZYLI ŻE L# JEST NIEWYKRYWALNY TO BZDURA.

https://www.youtube.com/watch?v=h-7gYzsWUuI

Program napisany w C# by @Mistejk

@Edit

Przepraszam, napisany jednak w C++. Zjebke na skype dostałem xD

Kocham Renissance.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

CELEM TEMATU NIE JEST STRASZENIE LUDZI. NIC WAM SIĘ NIE STAJE, PONIEWAŻ RITO NIE WPROWADZIŁO ANTYCHEATA!

CHCĘ WAM POKAZAĆ ŻE TO CO MÓWI JODUSKA, CZYLI ŻE L# JEST NIEWYKRYWALNY TO BZDURA.

@Edit

no i co z tego że wykrywalny, większość dałaby się pociąć za L# kappa.png

brawo @Mistejk

Opublikowano

pany mam konto warte 1k zł mam czego sie bac ?

czego niby? sam przez pół roku wydałem 800 i wyebane

jedynie bądź safe po patchach.

Od dawna wiadomo, ze joduska jest łachliwy na hajs, ale przed wprowadzeniem każdego patcha podobno sprawdzają pliki.

i ty w to k***a wierzysz? widać jak zabezpieczyli, inject dll xDDDD

Kocham Renissance.

Opublikowano

Witam.

@Edit

Od dawna wiadomo, ze joduska jest łachliwy na hajs, ale przed wprowadzeniem każdego patcha podobno sprawdzają pliki.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Ehem , zrobiłem jakieś 2 min temu tak jak ten koleżka na yt i nic mi nie wyskoczyło normalnie z injectowało . A injectowałem będąc w grze ;P pzdr

sIbMQDw.png

Opublikowano

Ehem , zrobiłem jakieś 2 min temu tak jak ten koleżka na yt i nic mi nie wyskoczyło normalnie z injectowało . A injectowałem będąc w grze ;P pzdr

W takim razie źle zrobiłeś.

Albo to ja przeoczylem pewna rzecz, jutro postaram sie naprawić.

AFAIK działa tylko na angielskiej wersji LoLa, zrobiłem dość idiotyczne pobieranie PID.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

ten @"Mistejk" to jakis krul koderuw w polsce imo kappa

btw do tworcy nie wiesz co tam jest napisane nie oszukuj sie i jakby @"Mistejk" o tym nie napisal to bys pewnie ze swoimi chlopakami z gimbazy o tym nie wiedzial.

Możesz possać zjebie, bo pisze z nim od maja i to on udostępnił mi ten filmik.

Nie wiesz z kim miałem do czynienia, zamknij lepiej morde i siedź cicho bo gdyby nie ja, żyłbyś dalej w tej swojej pierdolonej świadomości że L# jest niewykrywalny.

@AntyWarn

Wszystko działa, wyebuje proces lola.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Możesz possać zjebie, bo pisze z nim od maja i to on udostępnił mi ten filmik.

Nie wiesz z kim miałem do czynienia, zamknij lepiej morde i siedź cicho bo gdyby nie ja, żyłbyś dalej w tej swojej pierdolonej świadomości że L# jest niewykrywalny.

@AntyWarn

Wszystko działa, wyebuje proces lola.

stary dzieki ze mnie uchroniles od detekcji i moje konto tez zaraz ci dam te milion lapek mam nadzieje ze kupisz sobie cos ladnego.

nie wiem z kim miales doczynienia bo mnie to nie interesuje mogles miec z bill gatesem ale wisi mi to srsly

mozesz z nim pisac od poczatku l# nie obchodzi mnie to dk po co to napisales skoro nikogo to nie obchodzi.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

dobrze ze skanczylem z tym i bolem ^^  tylko szkoda ze tak pozno to wrzuciliscie

i tak bana nie dostaniesz, na ten moment 0;22 nie ma antycheata w lolu ktory by jedno albo drugie wykrywal tylko jak na tym forum kroluja jacys idioci i takie gowna wrzucaja(o autorze bo on w sumie chcial tutaj crapstorm wywolac nie @Marcoly ani @Mistejk ) to sie pozniej dziwic dlaczego kazdy takie gowna rozprowadza

@RADI

no niezly z ciebie pogromca mituw pozdrawiam kappa

zwontpilem w to forum

Opublikowano

stary dzieki ze mnie uchroniles od detekcji i moje konto tez zaraz ci dam te milion lapek mam nadzieje ze kupisz sobie cos ladnego.

nie wiem z kim miales doczynienia bo mnie to nie interesuje mogles miec z bill gatesem ale wisi mi to srsly

mozesz z nim pisac od poczatku l# nie obchodzi mnie to dk po co to napisales skoro nikogo to nie obchodzi.

Naprawde jesteś żałosny typie, random z 40 postami mówi że "z kolegami z gimbazy bym nie wiedział". Jebłem xDDD

@AntyWarn

Polecam zobaczyć update, teraz też wykrywa BOLA!

Kocham Renissance.

Opublikowano

Naprawde jesteś żałosny typie, random z 40 postami mówi że "z kolegami z gimbazy bym nie wiedział". Jebłem xDDD

@AntyWarn

Polecam zobaczyć update, teraz też wykrywa BOLA!

pewnie random bo 40 postow jestes jebnietym idiota, wbijam na to forum zeby sobie beke pokrecic bo nie siedze na polskich forach poniewaz content polskich for= gowno.

sfermentowalem jak przeczytalem ze random BO 40 POSTUW NIKT GO NIE ZNA JAK ON MOZE MNIE OBRARZAC JA MAM PINCSET, rozjebales 2014 na koniec ale wazne ze rozjebales, pozdrawiam.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

pewnie random bo 40 postow jestes jebnietym idiota, wbijam na to forum zeby sobie beke pokrecic bo nie siedze na polskich forach poniewaz content polskich for= gowno.

sfermentowalem jak przeczytalem ze random BO 40 POSTUW NIKT GO NIE ZNA JAK ON MOZE MNIE OBRARZAC JA MAM PINCSET, rozjebales 2014 na koniec ale wazne ze rozjebales, pozdrawiam.

Drobna poprawka, nie 500 tylko 1000 ze wszystkich multi acc ;p

Kocham Renissance.

Opublikowano

Najbardziej rozwalił mnie komentarz pod filmem:

"Polish please, go home." a po najechaniu na nick: "Witam , Nazywam się Marcel , na tym kanale będą Edycje/Przeróbki . • Oraz od 1 Kwietnia GamePlay'e z różnych gier."

Topic: Haha, zanim rito to wprowadzi to L# będzie 3 kroki przed nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...