Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# - wykrywalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę mistejk chce się przypucować Riotowi ;) program bez sensu, musisz go włączyć żeby samemu sobie grę wyjebać :D Pierwsze co przyszło mi na myśl jak to zobaczyłem było to https://www.youtube.com/watch?v=Z86V_ICUCD4 :D

To co on zrobił to taki nieudolny Hook może działało by to jakby Rito miał jeden server gry który by wychwytywał ludzi tak jak np serwer Metina a nie kilkadziesiąt tyś gier z ludźmi :) Rito nie opatentuje czegoś takiego bo się nie da czegoś takiego zrobić :D a widać mistejk nie ma w życiu co robić ze takie coś wymyśla :D

MEGUSTA

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra robota, naprawdę wspaniałe dzieło - napisać program, który wykrywa czy L# jest włączony na własnym komputerze, prawie jak Bill Gates :)

odakv7kra14i.jpg

Opublikowano

Dobra robota, naprawdę wspaniałe dzieło - napisać program, który wykrywa czy L# jest włączony na własnym komputerze, prawie jak Bill Gates :)

9130014197832001251654.jpg

Patrzyłeś idioto na kod źródłowy? Gówno wiesz, a się wypowiadasz.

A tak z drugiej strony: jak myślisz, jak antycheaty działają? Używają magii? Nie, sprawdzają czy cheaty są uruchomione na twoim komputerze.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

To co jest wykrywalny czy nie jest ? 

Bo już nie wiem czy go używać

Morzesz spokojnie uzywać cały czas jest niewykrywalny

668421422290643422464.png

Opublikowano

To przecież @Miszczu już napisał coś takiego przed turniejem lola, wykrycie tych programów w procesie to banał.

Opublikowano

Oczywiście, jednak na forum panuje powszechne przekonanie, że wszechmogący L# nigdy nie będzie wykrywalny :_;

kiedyś będzie wykrywalny ale po to jest twórca żeby robił go niewykrywalnym. Jakby ktoś robił takie cheaty do lola jak do CS;GO np. organner pod względem zabezpieczeń to mógłbyś sobie tego antycheata włączać. Po używać zaawansowanych metod żeby uczynić cheata niewykrywalnym skoro ta gra praktycznie nie ma antycheata bo to co jest teraz to jest żart nie antycheat. @Mistejk nie wiem po cholere wrzucales to ze jest on widoczny w tych modulach skoro i tak nie ma antycheata ktory by to wykryl, po prostu gnoju narobiles bo te dzieci beda latac i pierdolic bez sensu.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

kiedyś będzie wykrywalny

Jak na razie to minęły 3 lata, antycheat jest dopiero od pół roku

Po używać zaawansowanych metod żeby uczynić cheata niewykrywalnym skoro ta gra praktycznie nie ma antycheata bo to co jest teraz to jest żart nie antycheat

To nie jest nawet w jednej dziesiątej zaawansowana metoda. Ja nie wiem czy oni mają jakiegokolwiek antycheata, że w taki sposób nie potrafią wykryć

@Mistejk nie wiem po cholere wrzucales to ze jest on widoczny w tych modulach skoro i tak nie ma antycheata ktory by to wykryl, po prostu gnoju narobiles bo te dzieci beda latac i pierdolic bez sensu.

wbijam na to forum zeby sobie beke pokrecic bo nie siedze na polskich forach

Także co Ciebie to obchodzi.

Dla BoLa bengine.dll

BoL przynajmniej się po kilku sekundach ukrywa z module list, nie to co L#.

Opublikowano

Patrzyłeś idioto na kod źródłowy? Gówno wiesz, a się wypowiadasz.

A tak z drugiej strony: jak myślisz, jak antycheaty działają? Używają magii? Nie, sprawdzają czy cheaty są uruchomione na twoim komputerze.

Tak się składa, że patrzyłem, ale nie ma to znaczenia... antycheat który wykrywa czy coś jest uruchomione na twoim komputerze niczego by nie zmienił, bo przecież między innymi takimi sprawami zajmuje się Joduskame, wystarczy że po każdym update wykrywalna zmienna X zostanie zmieniona na zmienną o nazwie Y i już to nie zadziała.

Żeby taki antycheat funkcjonował, musiałby sprawdzać powtarzalność tego co robi gracza, np. evade - reakcja zawsze jest mniej więcej po tym samym czasie + ping + prędkość komputera, naturalnie gracz nigdy nie robi tego w tak idealnych odstępach czasu, zliczenie tych reakcji na skillshoty podczas danego meczu, pozwoliłoby stworzyć przestrzeń probabilistyczną na podstawie której, posypałyby się bany. Niewykluczone, że Rito w przyszłości zainwestuje w taki system i wtedy Joduskame już nie zmieni sobie kilku cyferek w kodzie żeby L był niewykrywalny.

Takie rozwiązanie zrobili w Tibii, żeby zwalczać cavebota - prowadzą statystyki punktów które odwiedza gracz, jeśli nagminnie powtarzają się waypointy to interesują się nim z automatu...

Opublikowano

Tak się składa, że patrzyłem, ale nie ma to znaczenia... antycheat który wykrywa czy coś jest uruchomione na twoim komputerze niczego by nie zmienił, bo przecież między innymi takimi sprawami zajmuje się Joduskame, wystarczy że po każdym update wykrywalna zmienna X zostanie zmieniona na zmienną o nazwie Y i już to nie zadziała.

Żeby taki antycheat funkcjonował, musiałby sprawdzać powtarzalność tego co robi gracza, np. evade - reakcja zawsze jest mniej więcej po tym samym czasie + ping + prędkość komputera, naturalnie gracz nigdy nie robi tego w tak idealnych odstępach czasu

Aktualnie mamy 2 możliwości:

• jesteś głupi, lub:
  • jesteś jeszcze głupszy

Dlaczego? Już tłumaczę. Anticheat nigdy nie wykrywa cheatów na podstawie zmiennych. Po drugie, wystarczy wykryć movement block i nie trzeba sprawdzać żadnej powtarzalności. Krócej? Pierdolisz od rzeczy.

To przecież @Miszczu już napisał coś takiego przed turniejem lola, wykrycie tych programów w procesie to banał.

Gdyby mieli ring0 injector to nie sądzę.

Opublikowano

po co robic ring0 injector skoro tego antycheata kodziły chyba niektore chlopaki z mpc kappa

mam nadzieje chopaki ze sobie dzisiaj dlugo podyskutujemy wczoraj spierdoliliscie o polnocy;/

zwontpilem w to forum

Opublikowano

Aktualnie mamy 2 możliwości:

• jesteś głupi, lub:
  • jesteś jeszcze głupszy

Dlaczego? Już tłumaczę. Anticheat nigdy nie wykrywa cheatów na podstawie zmiennych. Po drugie, wystarczy wykryć movement block i nie trzeba sprawdzać żadnej powtarzalności. Krócej? Pierdolisz od rzeczy.

Gdyby mieli ring0 injector to nie sądzę.

Bardzo mi przykro, że rozpatrujesz tylko dwie możliwości i masz aż tak wąskie postrzeganie otaczającego Cię świata :(

Co do pierwszego, używając stwierdzenia o zmiennych zastosowałem przenośnię odnoszącą się do leaguesharp.Core.dll oraz bengine.dll, wystarczy je zmienić minimalnie i program kolegi Mistejka nie będzie tego wykrywał:

if (EnumProcessModules(hProcess, hMods, sizeof(hMods), &cbNeeded))
        {
                for (i = 0; i < (cbNeeded / sizeof(HMODULE)); i++)
                {
                        TCHAR szModName[MAX_PATH];

if (GetModuleFileNameEx(hProcess, hMods[i], szModName,
                                sizeof(szModName) / sizeof(TCHAR)))
                        {

if (_tcsstr(szModName, L"Leaguesharp.Core.dll"))
                                {
                                        CreateThread(NULL, 0, &CreateMessageBoxLSharp, szModName, 0, NULL);
                                        TerminateProcess(hProcess, 1);
                                }

if (_tcsstr(szModName, L"bengine.dll"))
                                {
                                        CreateThread(NULL, 0, &CreateMessageBoxBoL, szModName, 0, NULL);
                                }

}
                }
        }

Po drugie, pewnie że można krócej, nie uważam się za speca w dziedzinie pisania anti-cheatów, pomysł z wykrywaniem powtarzalności rzuciłem na poczekaniu i zwróć uwagę, że można go zastosować nie tylko do evade, którego posłużyłem się przykładem, a praktycznie do wszystkiego co tyczy się mechaniki w lolu. Prawda jest jednak taka, że nawet to co napisałem, można łatwo obejść, poprzez wprowadzenie pewnych "losowych opóźnień/zachowań" w działaniu skryptów, bardziej przypominających naturalne reakcje gracza - dla mnie wniosek z tego jest jeden, Rito może sobie robić anti-cheaty, ludzie będą to obchodzić i tak w koło :)

Opublikowano

Bardzo mi przykro, że rozpatrujesz tylko dwie możliwości i masz aż tak wąskie postrzeganie otaczającego Cię świata :(

Co do pierwszego, używając stwierdzenia o zmiennych zastosowałem przenośnię odnoszącą się do leaguesharp.Core.dll oraz bengine.dll, wystarczy je zmienić minimalnie i program kolegi Mistejka nie będzie tego wykrywał:

{
                {

{

{
                                }

{
                                }

}
                }
        }
Po drugie, pewnie że można krócej, nie uważam się za speca w dziedzinie pisania anti-cheatów, pomysł z wykrywaniem powtarzalności rzuciłem na poczekaniu i zwróć uwagę, że można go zastosować nie tylko do evade, którego posłużyłem się przykładem, a praktycznie do wszystkiego co tyczy się mechaniki w lolu. Prawda jest jednak taka, że nawet to co napisałem, można łatwo obejść, poprzez wprowadzenie pewnych "losowych opóźnień/zachowań" w działaniu skryptów, bardziej przypominających naturalne reakcje gracza - dla mnie wniosek z tego jest jeden, Rito może sobie robić anti-cheaty, ludzie będą to obchodzić i tak w koło :)
K***a.. Anticheat wykrywa cheaty poprzez metody injectu, zmiany w pamięci a nie te pierdoły, które wymyślasz. Jak zmienią pozycję myszki na server side + dodadzą anticheat to będzie pozamiatane.
Opublikowano

{
                {

{

{
                                }

{
                                }

}
                }
        }
Antycheat nie banuje za prawdopodobieństwo oszukiwania. Antycheat banuje za oszukiwanie.

Żadne zmienne czy wykresy nie jest podstawą nadania bana. A może gracz ma lagi, a może ma kilka myszek naraz? W takiej sytuacji jest 99.99% szansy, ze gracz cheatuje - to jednak o te 0.01% za mało.

Podstawą do nadania bana jednak jest, gdy została zainjectowana external dllka. Tego nie zrobisz przypadkowo ani nie spowodują tego żadne zmienne czynniki - tu jest 100% potwierdzone cheatowanie.

Opublikowano

Jak jest wedlug waszwykrywalny to gdzie bany? I idz lepiej cos wazniejszego robic niz idiote udawac ..

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jak jest wedlug waszwykrywalny to gdzie bany? I idz lepiej cos wazniejszego robic niz idiote udawac ..

Kolejny. Przeczytaj temat a potem pisz posty.

Opublikowano

nie jest wykrywalny tylko mistejk chcial zwrócić uwage jakim to jest swietnym koderem i napisac antycheata dla samego siebie. RIOT NIE MA NA TEN MOMENT ANTYCHEATA KTORY BY WYKRYL ALBO L# ALBO BANK OF LONDON .

zwontpilem w to forum

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie jest wykrywalny tylko mistejk chcial zwrócić uwage jakim to jest swietnym koderem i napisac antycheata dla samego siebie. RIOT NIE MA NA TEN MOMENT ANTYCHEATA KTORY BY WYKRYL ALBO L# ALBO BANK OF LONDON .

I co po banach mordy gimbów się przymknęły ? Takie pewniaczki że l# nie jest wykrywalny a tu masz, wypadało by przeprosić autora za te wasze niewyparzone gęby.

Ja osobiście dziękuję bo być może to on sam się przyczynił do tego że już dla masy nie będzie skryptów. Przynajmniej z tą grą skończyłem na amen, mam ciekawsze zajęcia np przygotowanie do wykonywania zawodu, rozwój osobisty, czytanie książek, sport, i.in. wartościowe zajęcia.

Opublikowano

I co po banach mordy gimbów się przymknęły ? Takie pewniaczki że l# nie jest wykrywalny a tu masz,

wypadało by przeprosić autora za te

wasze niewyparzone gęby.

Ja osobiście dziękuję bo być może to on sam się przyczynił do tego że już dla masy nie będzie skryptów. Przynajmniej z tą grą skończyłem na amen, mam ciekawsze zajęcia np przygotowanie do wykonywania zawodu, rozwój osobisty, czytanie książek, sport, i.in. wartościowe zajęcia.

C***a nas to obchodzi co bedziesz robil skrypty sa i beda i bede napierdalal i masakrowal takich polaczkow jak ty

Btw jak ktos gra na cheatach w koncu dostanie bana

qxw0er.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...