Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawko vs nowy pc :v

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rodzinka zaproponowała mi ciekawy prezent na święta, jednakże mija się on trochę z moim celem czyli upgrade pc'ta :v

Prawko niby fajna rzecz, ale co mi niby z niego skoro samochód własny miałbym z rok :l Więc jak już to pewnie jazda z rodzinką only ... (tak sobie myślę, że to dla wygody rodziców xD). Do tego te przepisy. Cioteczny zdawał to 5 cm za daleko od krawężnika zaparkował i musiał robić 2 raz  (nie znam całej historii, więc no hate)...

Z drugiej strony wziąłbym mojego pc'ta zmienił na nowszą maszynkę ... Mam i3, gtx 460, 4gb ram, więc taki pc jak sprzed 5 lat :s do tego pewnie bym dokupił 2 monitor, bo nie powiem przydałby mi się ..

I weź tu wybierz :D Może ktoś pomoże ;l Mile widziane porzadne argumenty

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja na twoim miejscu robiłbym prawo jazdy. 

Powód?

1. Przyda Ci się (mniej stresu później).

Jeżeli wybrałbyś PC to wydałbyś kolejne $$$ na  gry, w które pograsz maksymalnie kilka miesięcy, a prawko wystarczy Ci na całe życie (nie wliczamy przekroczeń itd.)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

No o wlasnym autku to predko nie pomarze, a kto powiedzial ze gry musza byc platne :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

nawet jezeli bedziesz miec auto za 10 lat rob prawko papier zawsze lezec moze jesc nie wola a sie przyda a komputer za 4 lata to juz zlom i bedzie trzeba wlozyc kolejny hajs 

Opublikowano

Oczywiście, że prawo jazdy. Masz już dokument na całe życie, do tego jakąś pracę dzięki niemu można dostać.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Ja na twoim miejscu brałbym prawo jazdy bo to masz na całe życie, a komputer będziesz musiał z biegiem czasu wymienić na lepszy ;P

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Oczywiście ze prawo jazdy. Nic się nie stanie jeśli polezy rok - zawsze to doświadczenie.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

prawko, kompa wcale nie masz takiego złego, na pewno jest lepszy niż przeciętne...

a prawo jazdy zawsze ci się przyda w życiu, nigdy nie wiadomo co się wydarzy, czy np. twoja przyszła praca nie będzie miała tego w wymogach, a skoro rodzinka wychodzi z inicjatywą sponsorowania ci tego, to w ogóle dziwię się że się zastanawiasz. to przecież papier na całe życie.

who cares?

Opublikowano

Póki Ci fundują rodzice to rób prawko. A dlaczego? Choćby przez to, że nawet jeśli nie zdasz za pierwszym, drugim razem to zapłacą za tą poprawkę chociaż. Zresztą rób prawko, będziesz szpanował przed kolegami że już możesz sam jeździć. :P 

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Oczywiście, że prawko. Lepiej robić jak najszybciej, bo  z roku na rok jest coraz trudniejsze, a nawet słyszałem plotki że będą niedługo chcieli wprowadzić prawko od 21 lat.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wybrał bym prawo jazdy, do dzisiaj dziękuje rodzicom że dali mi na nie jeszcze przed 18 rokiem.

Teraz jak bym miał zdawać to bym musial wydupić z własnej kieszeni a po drugie nie wiem czy obecne przepisy bym zdał za minimum 10 razem.

Za pare lat będzie jeszcze gorzej i zostaniesz ze starym kompem i bez prawa jazdy.

Opublikowano

Bierz prawko, bo potem będziesz miał już spokój, nie będziesz miał stresów związanych ze zdawaniem, prawko to inwestycja w przyszłość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...