Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawko vs nowy pc :v

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogą się jeszcze zmienić przepisy na zdawanie prawa jazdy i będzie łatwiej.

to chyba gościu nie jestes w temacie, z roku na rok jest trudniej zdać prawko i jest coraz droższe

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy jeszcze gdzie się zdaje.

Teoretycznie zdawanie prawa jazdy z czasem może stać się łatwiejsze, pomijając, że jest to mało prawdopodobne.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Pochwal się co wybrałeś bo ciekawa jestem czy jednak nie skusił Cię nowy komputer mimo tych wszystkich opinii o prawku.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Pochwal się co wybrałeś bo ciekawa jestem czy jednak nie skusił Cię nowy komputer mimo tych wszystkich opinii o prawku.

Pewnie prawko.

W sumie każdy komputer z czasem się wysłuży, a prawo jazdy będzie już na stałe.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Zastanawiam się w ogóle jak można zadawać takie pytanie :) Chociaż nie wiem jaki miałby to być komputer to i tak wybrałbym prawko :) Ten papierek na wartości nie straci :) A tylko Ci pomoże ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Wybierz nowy komputer. Grając ćwiczysz refleks, który kiedyś może zadecydować o twoim przeżyciu na drodze.

Opublikowano

Ja bym zrobił prawko.

1. Przyda ci się na całe życie, kompa możesz sb kupić za rok. A rodzice ci kupią samochód. Własne auto to fajna sprawa, jeździsz sb gdzie chcesz.

Opublikowano

No co mam dodać.  Oczywiście że prawko. Dzieki temu będziesz bardziej mobilniejszy i mozesz znaleźć sobie pracę dorywczą np. rozwozenie pizzy a tym sposobem zarobisz na komputer . To tylko jeden z wielu przykładów :)

Opublikowano

Sam miałem podobny dylemat. Wybrałem prawko, jest przydatniejsze w życiu. też jeżdżę autem rodziców, dostaję się gdzie chce i kiedy chce (pod warunkiem, że żadne z nich go nie potrzebuje). Pewnie śmigasz na jakieś imprezy, jak nie będziesz miał ochoty pić to nie masz problemu z transportem w obydwie strony, nie jesteś od nikogo uzależniony. Bezpieczny, rodzice zaufają bardziej Tobie jeżeli chodzi o powrót i dojazd na imprezę aniżeli któremuś z kolegów, którego nie widzieli za kierownicą = )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...