Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest w ogóle sens gry na serwerach z wbudowanym BSem? (nie atakuje tego serwera, tak sie tylko pytam, bo wlasnie chcialbym pograć i myślę nad tym serwerem, a widze ze wiekszosc to ma). Przecież każdy puści sobie BSa i ma to samo....

Jasne że jest sens, jeśli by nie było bsa to i tak ludzie by sobie wgrali i mieli te perf EQ jako nieliczni, a ty dalej byś sam mieszał w nieskończoność i by ci się znudziło

Opublikowano

popierdoliło cie chyba, skończ fantazjować i ogarnij dupe, nic nie będą teraz zmieniać

na serwer wbije, polecam, z*******y serwer!

To ty dzieciaczku ogarnij dupe. Ja nie fantazjuje, ani nie sugeruje nic zmieniać. Po prostu dyskutuje na ten temat. Nie masz nic mądrego do wniesienia to wypi.....

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Zagram !

Czy jeśli teraz pobiorę clienta to później na start wystarczy lekko zaktualizować patcherem jeżeli takie coś znajduje się w paczce ?

Opublikowano

A co z osobami które grają na becie i testują misję, ale nie mają one błędów i są zrobione prawidłowo? Prawdę mówiąc to nie zależy mi na tych nagrodach za testy bo i tak sam dam w is, ale jak bd sm za betę to dostanie ten kto pierwszy zdążył napisać na forum. Bo bugi jakie występują to jakieś małe niedociągnięcia które każdy wyłapal ale nie każdy wypisywal od razu po 1 na forum tylko zebrał jakąś ilość i wypisał po czym okazywało się ze w 10 innych tematach tez są te błędy wypisane. :)

Serwer polecam i zapraszam 29 na start

<3

Opublikowano

29Prezentacja serwera może zostać umieszczona 24h przed przewidywanym startem serwera.

//341531419630627974005.jpeg

Informacja dla innych moderatorów żeby nie zamykali, serwer działa. ;)

Opublikowano

Zagram !

Czy jeśli teraz pobiorę clienta to później na start wystarczy lekko zaktualizować patcherem jeżeli takie coś znajduje się w paczce ?

Wystarczy zaaktualizować patcherem.

sygna1.png

Opublikowano

Planujecie jakieś eventy na początku serwera? Chociażby z tej racji, że event świąteczny nas ominie.

Opublikowano

Na 10 dungeonów na 200 lvl tylko raz doszedłem do metków, bo kicka niesamowicie, naprawcie to.

ahh dodam, że jak doszedłem do metku to na metku też mnie kickneło ;x

edit2

jednak pograłem trochę dłużej i kicka mnie ze wszystkich map, ze wszystkich dungów, na każdym CH

gram ninją i biję sztyletami

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...