Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewLongju.org [Dedyk] [Medium]

CortezKpz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha fajnie wiedzieć że używacie mojego klienta Ethori.

Serwer jest ten sam co pierwsza odsłona Ethori.

Wątpię że administracja ogarnie serwer, na dodatek macie bronie które dodawałem na serwerze + Interfejsy = Klient Ethoria + Pliki Essenia.

Nie polecam.  <3

Opublikowano

Kopia Ethorii :)

Już przekierowanie forum ethorii idzie na newlongju..

Ethoria nie wypaliła, to macie w zapasie 2 serwer?

Nie mamy związku z serwerem ethoria!!! To co się dzieje z ów serwerem to skutki prywatnej wojny pomiędzy harnasiem a asfenem! Prosimy by nas w to nie mieszano!

Wątpię że administracja ogarnie serwer, na dodatek macie bronie które dodawałem na serwerze + Interfejsy = Klient Ethoria + Pliki Essenia.

Nie polecam.  <3

Owszem Asfenie. Mamy użytą podkładkę serwera essenti : ) Bronie / Zbroje to wszystko można znaleźć na MPC. Polecam zabrać się na poważnie za swój serwer.. Bo zamiast go ratować odwiedzasz cudzą prezentacje.

Opublikowano

Nie polecam.  <3

A ty ogarniasz swoj serwer? Juz masz go na dnie po tym jak riperrki biegaly sobie po m1 i ludzi maja za fre itemki z is

Zagram tutaj

Opublikowano

Nie polecam.  <3

gdyby tam chociaż coś twojego autorskiego było.. set bombworka ktoś udostępniał na mpc bodajże ten biało-niebieski pare osób go pobrało, a podmiana modeli i ikony to 15 minut..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Wszystko skopiowane //  Nie polecam ..

Jak większość serwerów, te sety broni, zbroi, kostiumów widziałem na tylu serwerach, że już nimi rzygam. No ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Jak większość serwerów, te sety broni, zbroi, kostiumów widziałem na tylu serwerach, że już nimi rzygam. No ale powodzenia. 

Wiemy.. Lecz z czymś wystartować musimy.. Niedługo po starcie zostanie wprowadzony patch zmieniających wiele rzeczy..

Opublikowano

Czy na serwerze są jakieś doungeony nie wliczając dt ? bo nie mogłem nic w prezentacji znaleźć.

Owszem są, Droga Smoka od 120 poziomu , Komnaty mino / jaszczur od 105 oraz 125+ wkrótce dojdzie jeszcze kilka dungeonów.

Opublikowano

Nazwa serwera hmm. NewLongju było inne...

powodzenia

ile online bd?

Aktualnie zapowiada się bardzo dobrze. Jest godzina 12:06 a my w bazie mamy ponad 2k założonych kont. Wiem że Longju było inne. Nasza nazwa to nie jeden konkretny serwer a to co ma powstać w przyszłości.

Opublikowano

Wypierdalać od prezki, nie macie praw do wykorzystania jej.

Prezentacja należała do Naevii, a Wy ją podjebaliście.

Psdki itd mogę pokazać na pv, także myślę że cls

Duo, gotowiec Esseni bez przyszłości. Pliczki za niedługo będą na MPC, więc nie nacieszycie się długo.

@AW Skąd truta?

Opublikowano

Wypierdalać od prezki, nie macie praw do wykorzystania jej.

Prezentacja należała do Naevii, a Wy ją podjebaliście.

Psdki itd mogę pokazać na pv, także myślę że cls

Duo, gotowiec Esseni bez przyszłości. Pliczki za niedługo będą na MPC, więc nie nacieszycie się długo.

@AW Skąd truta?

Mam się zacząć już śmiać? Grafika prezentacji należy do Nestiuma a udostępnił ją nam Hooltras co możesz przeczytać stronę wcześniej "Znawco". Pozdrawiam

Ps: jak już zaczynasz pisać bajki to pisz je tak by trzymały się one kupy i składały w sensowną całość.

Opublikowano

Grafikę zakupiliśmy od Inv3ra, zaraz nawet dam linki.

Śmiało : ) Chętnie się pośmieje : D

A tu wypowiedź Hooltrasa w naszym temacie. Specjalnie dla Ciebie!

Ma prawa do prezki bo pozwoliłem mu z Niej skorzystać. 

Osobiście ją kupiłem od leo.

Pozdrawiam :D!

@Edit.

Czyli oficjalnie się przyznałeś iż ukradliście grafikę Hooltrasowi? Świetnie stary ! Przekażę mu to :D

@Edit2

Popatrz! Nawet Hooltras interweniował w ich temacie Hahaha ;D To żeś się zbłaźnił kolego teraz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...