Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewLongju.org [Dedyk] [Medium]

CortezKpz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzicie jaki fail serwer ? 14 osób pobrało Clienta , a doda iż na pierwszym lepszym serwerze hamachi na 100% było więcej pobrań 2h przed startem ;/

O to się nie martw. Dosłownie 8 minut temu dodaliśmy klienta na stronę. Cały dzień można było go pobierać z naszego forum : )

Opublikowano

O to się nie martw. Dosłownie 8 minut temu dodaliśmy klienta na stronę. Cały dzień można było go pobierać z naszego forum : )

a ile jest założonych kont już? :)

Odkrywca
Opublikowano

Rozumiem my bad xD

Nic ciekawego w tym serwerze nie ma, wszystko z innych wziete. Watpie, ze tam bedzie 200 osob chociaz

Jak jest 3k kąt to będzie z 500 na starcie , 

Licznik działa na stronie ?

Ts serwera. ?

Opublikowano

Nie polecam.

hahhahaha wątpie, żeby kogoś obchodziło czy polecasz czy nie :) 

Serwer bardzo fajny, według mnie będzie dużo graczy i będzie ogar.

Opublikowano

Config nie działa...robie 800.600 a i tak tobi mi randomową rozdziałkę...Nie da sie fulls zrobić...

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z odpaleniem klienta servera? 

Wyskakuje jakiś błąd po spatchowaniu i nacisnięciu '' Rozpocznij Grę''

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z odpaleniem klienta servera? 

Wyskakuje jakiś błąd po spatchowaniu i nacisnięciu '' Rozpocznij Grę''

Sprawdź czy  w folderze klienta znajduje się plik longju.bin jeśli nie znaczy to iż twój antywirus usunął ten plik z powodu podejrzeń o wirusa. Najlepiej dodać folder naszego klienta do wyjątków w antywirusie i wszystko będzie działać poprawnie!

Startujemy planowo 18:15!!

Darmowe SMy zostały dopisane do kont które zostały zarejestrowane do godziny 18:00!!!

Opublikowano

Sprawdź czy  w folderze klienta znajduje się plik longju.bin jeśli nie znaczy to iż twój antywirus usunął ten plik z powodu podejrzeń o wirusa. Najlepiej dodać folder naszego klienta do wyjątków w antywirusie i wszystko będzie działać poprawnie!

Darmowe SMy zostały dopisane do kont które zostały zarejestrowane do godziny 18:00!!!

Kolego wyłączyłem całkiem antywirusa , wypakowałem na nowo clienta i dalej dzieje się to samo .

Przy patchowaniu usuwa mi lonjgu.bin 

Opublikowano

Kolego wyłączyłem całkiem antywirusa , wypakowałem na nowo clienta i dalej dzieje się to samo .

Przy patchowaniu usuwa mi lonjgu.bin 

Znaczy to iż dalej blokuje ci to antywirus bądź system.

@HeeCreator

Dopisaliśmy każdemu sm o wartości 11zł (100sm)

@2x up

Zmień rozszerzenie longju.bin do longju.exe i ustaw w configu ponownie. Następnie odpal przy pomocy longju.exe nie patchera.

Odkrywca
Opublikowano

Kurde , nie dostałem sm założyłem konto przed 18 ale nie aktywowalem ;/

Opublikowano

Administracja w tej chwili interweniuje na twoim koncie - spróbuj zalogować sie za kilka minut... DA FUK? Jakieś wyjaśnienia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...