Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NewLongju.org [Dedyk] [Medium]

CortezKpz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę się spuszczał witając tychże złodziei.

Daję wam czas do 20 aby grafika zniknęła, inaczej proszę Administracje o adresy ip logowania,

z którymi udam się po niedzieli na policję. Na grafikę dla NestiaMt2 wystawiałem fakturę,

która świadczy jako dowód zakupu a kradzież jej jest w Polsce karana. Tyle w temacie.

PS. chciałbym gratulować Złodziejskiego zespołu, któremu łatwo nie odpuszczę. ŻEGNAM

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo chętnie to zobaczę : )

Btw. To groźba?

Sorry, ale jestem jednym z dwóch twórców plików.Znam w nich każdy błąd ( i siwy )

Nothing.

Opublikowano

Sorry, ale jestem jednym z dwóch twórców plików.Znam w nich każdy błąd ( i siwy )

Ciesze się niezmiernie :D Tylko zapomniałeś o tym iż u nas nie ma kompletnie nic z waszych plików : ) Także życzę powodzenia!

Opublikowano

Daję wam czas do 20 aby grafika zniknęła, inaczej proszę Administracje o adresy ip logowania,

z którymi udam się po niedzieli na policję. Na grafikę dla NestiaMt2 wystawiałem fakturę,

która świadczy jako dowód zakupu a kradzież jej jest w Polsce karana. Tyle w temacie.

PS. chciałbym gratulować Złodziejskiego zespołu, któremu łatwo nie odpuszczę. ŻEGNAM

Prawidłowo, tępić takich.

Opublikowano

W takim razie z*******y z Ciebie grafik profesjonalista skoro sprzedajesz kilku osobom tą samą grafike

Opublikowano

@.harnaś.

Opłaca się tu zaczynać gre czy masz zamiar zrobić nam evencik o 23 znów? :D

Nie, ja do tego serwera nic nie mam, ba... wspieram chłopaków duchowo bo wiem, że się starają i wiem jaki mają zapał do robienia tego serwera, także polecam zagrać sam chętnie wbije i pogram, nie masz się czego obawiać.

Opublikowano

No haranaś dzięki za ETh**** wczoraj, best ever! xD

@AW na jaki lvl jest pierwsza epicka broń? 

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

­Panowie L&A dobrze mówi nie ładnie tak robić.

Essenia + kradziona Grafika

Czegoś jeszcze nie wiemy?

7440414202894171306241.png

Opublikowano

Ethoria to kompletny nie wypał, zrobił serwer, bo mu się nudziło.

Ten serwer zapowiada się wiele lepiej, polecam pobranie i zagranie teraz na becie, nie jest identyczne, osobiście polecam.

Zagram :)

Opublikowano

Owszem nie wiecie. Grafika została udostępniona przez Hooltrasa który jest jej właścicielem ponieważ zakupił ją na potrzeby serwera Nestium. Mamy zgodę Hoola na używanie tej grafiki. Pan z L&A może sobie bredzić do woli. Sprawa obiła się także o administrację MPC.

Nie używamy plików esseni to raz. Serwer tworzony był z podstawki. Ujmę to tak. Jedyne co znajduje się u nas z Esseni to Item oraz Mob proto.

Opublikowano

Całkiem możliwe że zawitam na serwer zobaczyć co i jak ale posty trochę w tym temacie odstraszają. Jak z broniami na 75?

Oczywiście że odstraszają ponieważ grupka zazdrosnych dzieci zebrała się i hejtuje. Jestem zdania iż ktokolwiek kto wejdzie na serwer i pogra chwilę przekona się sam co mamy do zaoferowania i czym nasz serwer jest. Bronie na 75 ze szkaty ripka i bosów na 100+

Opublikowano

Ja tam się nie skuszę, z Ethorii jest tutaj redirect link, ale nie widzę powodów bym mógł tu grać, kompletnie mi się nie podoba. :)

Opublikowano

Ludzi w prezce jest coraz wiecej...Zrobią jakąś reklame i będzie dobrze...Btw Ubije np ninją te bossy na mapach 100/120 bez problemów?

Opublikowano

­Taki ofensywny mem na temat tej Grafiki :

Ile kont w bazie?

ale ty canzas jestes przyjebany podobno haxiora na mnie nasylacie i pilnuj strony zeby zaraz na mpc czasem nie wleciala  bo ricco ma za dlugi jezyk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...