Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tut - Spis działających skryptów na każdą linie [FREE BOL]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę niedokładny ten poradnik. Nie ma częsci skryptów, które są normalnie wbudowane w bola jak np. Zyra Combo

Jprdl nauczcie się czytać posty do końca "Poradnik ukończony w 80 %. "

Opublikowano

sprawdziłeś je wszystkie? 

raczej nie...

Jinx - nie działa

Nami - B.dużo errorów. Na botach da się coś ugrac ale na normalu jesteś gównem.

Opublikowano

większość z nich nie działa, wystarczy ogarnąć komentarze na forum bola. 

ps. zmień tę czcionkę w pierwszym poście bo razi w uj:/ 

Praktycznie wszystkie działają pomijając Jinx, którą również sprawdzałem i zapomniałem zmienić na PLUGIN gdyż według mnie SAC : Reborn + Ten Plugin właśnie robił i nadal robi miazgę.

Opublikowano

Praktycznie wszystkie działają pomijając Jinx, którą również sprawdzałem i zapomniałem zmienić na PLUGIN gdyż według mnie SAC : Reborn + Ten Plugin właśnie robił i nadal robi miazgę.

a to sac reborn nie jest płatny? 

poprzednio pisales tak: Głównie miałem na myśli w tym Poradniku zamieścić skrypty tylko i wyłącznie dla BOL'a FREE lecz w tytule zapomniałem dopisać ;/ mam nadzieję, że jakiś MOD pomoże mi to zmienić

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Ta Katarina byłaby dobra ale wbija ultem , byłby triple, ale sama go przerywa po 0,5 sec. ;/

masz opcję "Can stop ult" - wyłącz ją i będzie git ;)

Opublikowano

Ta Katarina byłaby dobra ale wbija ultem , byłby triple, ale sama go przerywa po 0,5 sec. ;/

Jak dostajesz reset to naturalne że przerywa i skacze dalej. Jak nie dostałeś resetu a przerwało to przez orbwalking. Zmień klawisz do orbwalkingu na inny niż comba i powinno działać.

Opublikowano

Jak dostajesz reset to naturalne że przerywa i skacze dalej. Jak nie dostałeś resetu a przerwało to przez orbwalking. Zmień klawisz do orbwalkingu na inny niż comba i powinno działać.

Dobra ale gdzie to wszsytko zmieniać gdyż dopiero uczę sie BoLa.

Opublikowano

Zawsze ustawienia macierzyste są według mnie najlepsze i nie widzę potrzeby ich zmiany. Ale jak kto woli :D

To chyba grałeś na trzech skryptach ;p

A powiesz jak to zmienić? :3

Wciśnij shift i tam masz opcje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...