Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tut - Spis działających skryptów na każdą linie [FREE BOL]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam pytanie z troche innej beczki , mianowicie czy BoL jest już zupdatowany pod obecną wersję LoLa??

Dla FREE aktualnie nie jest zupdatowany. Najprawdopodobniej w sobotę będzie zaktualizowany.

Opublikowano

Tutaj macie link do działajacego skryptu Rengara bol free trzeba tylko poprawić E bo aktualnie nie działa było pod select champ a nie rzut w lini.

http://adf.ly/10CT8S

A tutaj link to w pełni działającego skryptu BioZed używa igniete ogólnie jeden z najbardziej ogarnietych skryptów na free bola według mnie jeśli ktoś w miare ogarnia gre to z tym skryptem zawsze wygra.

http://adf.ly/10CRlt

Opublikowano

A jaka jest szansa na bana, jak będę chciał wyexpić konto używając tego volibota + BoL'a ?

Są naprawdę nikłe szanse, że otrzymasz bana na konto :D Ewentualnie duże prawdopodobieństwo jest, że otrzymasz bana za AFK'a. Po czym wrzuci Cię do kolejki z niskim priorytetem dobierania przeciwników co oznacza dłuższe oczekiwanie na dołączenie do kolejki przez 5 najbliższych meczyków :P

­

Pomocnik
Opublikowano

Są naprawdę nikłe szanse, że otrzymasz bana na konto :D Ewentualnie duże prawdopodobieństwo jest, że otrzymasz bana za AFK'a. Po czym wrzuci Cię do kolejki z niskim priorytetem dobierania przeciwników co oznacza dłuższe oczekiwanie na dołączenie do kolejki przez 5 najbliższych meczyków :P

­

Ale iARAM jest broken, masz jakieś inne skrypty ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi np. nie działają custom scrypty nie wiem dlaczego, a te co są wbudowane w BoLa to działają HELP!

Opublikowano

Mi np. nie działają custom scrypty nie wiem dlaczego, a te co są wbudowane w BoLa to działają HELP!

Tryb zgodnosci win 7 i uruchom jako admin

Problem z BoL'em ? Pisz do mnie. ;P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, czy skrypt "Haram" jest obecnie najlepszy do expienia konta na aramach? Czy on jest free i możecie podać link? Możecie mi pomóc i podać jakie skrypty powinnam mieć aby expić konto na aramie (chociaż wolałabym na bot 5x5). Expienie byłoby na Volibocie. Dzięki wielkie z góry za pomoc! Pozdro :*

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie dziala mi skrypt. Probowalem z akali i nie dziala. Kopiuje cala zawartosc skryptu do bola zapisuje Akali.lua zaznaczam i nic. Czy skrypt o nazwie hidden obiects dziala poprawnie? Oto co pokazuje sie po zaladowaniu gry. Prosze o pomoc

post-1363484-0-36397200-1429394883.png

post-1363484-0-24631500-1429400228.png

Opublikowano

Dlaczego odpalam bola wlaczam lige legend laduje sie widzę troche mape klikam zeby cos kupić cos i sie automatycznie wylacza lola? help

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...