Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExpBot Malestia ByMichios

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko ok tylko zaczelo wywalac jak sie zalogowalem po paru sekundach zrobilem jak pisaliscie spatchowalem ale pliki sie podminily chyba bo teraz postac przy logowaniu jest do polowy ucieta i wywala podaczas logowania :angry:  help :D

Opublikowano

Sam sobie wgraj cwaniaczku ;)

Wszystkie pliki usuwa :)

Marchewa, ty coś tutaj musisz nam pomóc bo innej opcji nie ma, widzę że ogarnięty jesteś. 

Serwer zostaj zaktualizowany i WH nie działa niestety, trzeba zaktualizować serwer i wtedy do Wh jakoś dograć tak jak zrobił to autor a ja niestety jestem w tym zielony :D .

liczę że ktoś z Was w miarę szybko to zrobi i pomoze :D 

Opublikowano

wszystko ok tylko zaczelo wywalac jak sie zalogowalem po paru sekundach zrobilem jak pisaliscie spatchowalem ale pliki sie podminily chyba bo teraz postac przy logowaniu jest do polowy ucieta i wywala podaczas logowania :angry:  help :D

A gdzie ja pisałem ze masz patchowac ?

sygna.png

Opublikowano

A gdzie ja pisałem ze masz patchowac ?

i tak niedziała po tej 24h przewie nie działą loguje sie załaduja sie tekstury mapy pokaze sie mapa i kika jakby client był nieaktualny

Opublikowano

@michios
Potrafiłeś to zrobić na starym cliencie a teraz już nie da rady ;'( ?
Przecież to te same pliki wzbogacone o update z eventu świątecznego. 
Nie żebym się na tym znał czy coś ale tak to widzę stary.  Ogarnij to i dostaniesz ode mnie propsy !

Opublikowano

@michios

Potrafiłeś to zrobić na starym cliencie a teraz już nie da rady ;'( ?

Przecież to te same pliki wzbogacone o update z eventu świątecznego. 

Nie żebym się na tym znał czy coś ale tak to widzę stary.  Ogarnij to i dostaniesz ode mnie propsy !

Przecież on to gotowe z neta ściągnął 3 skrypty w rozszerzeniu .py plus system.txt i system.pkg.. ;)

Nie umie tego zrobić a piszę mi tu o wersji 1.1 mhm..

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Mi nie działa :/
wrzucam ten ymir work na dysk "D" wywalam pc i pc2 z clienta, loguje sie do gry i przy wybieraniu postaci wywala

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Mi nie działa :/

wrzucam ten ymir work na dysk "D" wywalam pc i pc2 z clienta, loguje sie do gry i przy wybieraniu postaci wywala

Nie działa bo była aktualizacjia i tak samo trzeba zaktualizować Czita.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Przecież on to gotowe z neta ściągnął 3 skrypty w rozszerzeniu .py plus system.txt i system.pkg.. ;)

Nie umie tego zrobić a piszę mi tu o wersji 1.1 mhm..

co ty cpiesz xD

Dodaj generator publikacji cheatów, czas do 24.

­

to zamknij ten temat

@topic

Serwer i tak jest dnem na którym jest pełno bugów o których zwykły użytkownik nie wie.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...