Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExpBot Malestia ByMichios

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to jeszcze dziala bo po wypakowaniu clienta mam blad podczas laczenia z serwerem? Gdzie mam wypakowac to ymir work prosze o pomoc

sygna2.png

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy to jeszcze dziala bo po wypakowaniu clienta mam blad podczas laczenia z serwerem? Gdzie mam wypakowac to ymir work prosze o pomoc

Tobie nie pomogę bo jesteś c**j a nie użytkownik mpc.Zachowuj sie normlanie to będziesz otrzymywal normalne odpowiedzi.

@topic

Jest to moja modyfikacja clienta z którą nie stety sie nie podzielę , podstawa od moobera zaczerpnełem od jednego użytkownika.Możliwe że zrobię akutalizcję , na razie cheat jest w wersji 1.0  i niech tak zostanie

sygna.png

Opublikowano

Tobie nie pomogę bo jesteś c**j a nie użytkownik mpc.Zachowuj sie normlanie to będziesz otrzymywal normalne odpowiedzi.

@topic

Jest to moja modyfikacja clienta z którą nie stety sie nie podzielę , podstawa od moobera zaczerpnełem od jednego użytkownika.Możliwe że zrobię akutalizcję , na razie cheat jest w wersji 1.0  i niech tak zostanie

Chodzi o to tylko żeby dodać te śmieszne skarpetki o nic więcej, więc przydała by się aktualizacjia :)

Ale serwer  i tak na razie off

837371446280124127260.png
Opublikowano

@topic

Siedzę i się śmieje ziomek z Ciebie xD

Żadna Twoja modyfikacja pierwszy WH i MB który powstał skopiowałeś i po prostu nie aktualizowałeś klienta ziomek dlatego Ci działa :D

+ do tego dodałeś mnóstwo syfu niepotrzebnego takiego jak zbędne biblioteki :D

Więc czemu podpisujesz pracę na siebie ? :D

Taki cwany skoro uważasz, że to Twoja praca to powiedź czym rozpakowałeś system.pkg ^^ 

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Jak bym nie zaktuwalizował klienta to po 5 sekund zalogowaniu odrazu by was wywalało panie geniuszu a bez akutalizacji nie da się odpalić tego clienta.

@topic

Serwer i tak off chyba ;p

sygna.png

Opublikowano

Jak bym nie zaktuwalizował klienta to po 5 sekund zalogowaniu odrazu by was wywalało panie geniuszu a bez akutalizacji nie da się odpalić tego clienta.

@topic

Serwer i tak off chyba ;p

No to dawaj podziel się jak rozpakowałeś system.pkg ;] 

Bo jakoś chętny do pomocy ze swoją niewiedzą nie jesteś ;d

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

to jak odpalić multihacka od kamera aby działał albo jak wstrzykiwać swoje hacki i skrypty, żeby klienta nie zamykało?

Skrypty pythona da się odpalać tak samo jak na innych serwerach.
Opublikowano

#Moglibyscie dodać automatyczne podnoszenie przedmiotów?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Nic nie zablokowali tylko dali nowe pliczki i trzeba je podmienić 

Tylko pliki z eventu nie podmieniajcie bo nie będzie działać a najlepiej poczekać jak autor tematu zaktualizuje lub ktoś inny.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Skrypty pythona da się odpalać tak samo jak na innych serwerach.

Niby jak?

w multihacku przez runcode, ale multihack odpalam przez końcówkę .m3d, bo .mix się usuwa, a przez .dll nie odpala się w ogóle, natomiast kiedy przycisnę start to failed to main fuction i zamyka się klient.

przez m2 python loader, odpala skrypt i biorę run i też się zamyka client, więc jak? :)

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Wersja 1.0 ( OUTDATE "WORK" gdy nie będziecie wgrywali żadnej aktualizacji )

Wersja 1.1 ( WORK )

@topic

#Moglibyscie dodać automatyczne podnoszenie przedmiotów?

jest dodane.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...