Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExpBot Malestia ByMichios

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj to ściągnę i zamiast WH dam AutoAttak i dodam CleverBota na odpisywanie wiadomości ;)

Mobbera <-- można zrobić buttony na wyłączanie. 

Tak samo z WH i AutoAtakiem ;3

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

usunac te 2 foldery pc i pc2?  folder ymir work do folderu z gra?
Mozna prosic jakas dokladniejsza instrukcje chce wgrac to ymir works, gdzie jak co.
Ktore pliki dokladnie usunac ;)

Opublikowano

pc.pkg i pc2.pkg kasujesz (pliki, nie foldery)

wh wrzucasz na dysk D

Wh w sensie caly ten folder z hackiem tak?

Wypakowalem calego clienta, na dysku D usunalem te 2 p,liki i wrzucilem do clienta folder ymir work dalej dupa;(

Opublikowano

@CHINO SWAG

jeżeli komus zależy żeby na tym czymś grać a nie potrzebuje mobbera to wystarczy usunąć to z mb.py i po płaczu. osobiscie nie polecam grac na wh :D server jest po prostu gorgeous  ^_^

No k***a mać trzeba poszukać w postach dokładnie a nie spamić ...

sygna.png

Opublikowano

Slabe nie dziala wogule klient sie wylancza jak tylko chce go odpalic. Moze ktos ma jakis pomysl czemu to nie dziala jak powinne bo juz mnie szlak trafia na to wszystko ze zaden chack nie dziala.

Opublikowano

A jak ktoś ma tylko dysk C:/ ? :D

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

A jak ktoś ma tylko dysk C:/ ? :D

To zrób drugą partycję np programem Partion Magic jak nie umiesz w win ;p

sygna.png

Opublikowano

usunalem plik mb.py, a dalej mam mobbera

jak usune mb.py i mb.pyc to nie odpala sie wgl metin

ty jestes idiotą? przeczytaj jeszcze raz to co napisałam na 2 czy 3 stronie. Specjalnie sie dla ludzi wysilam, robie zdj zeby wiedzieli a ty nawet takiej prostej rzeczy nie potrafisz. Może lepiej wcale sie za to nie bierz

Opublikowano

Kurde, wszystko działa już. Tylko jak usunąć z tego WH? Bo jak przerabiam pliki od WH (Te na dysku D) na czyste (Bez wh), to w grze nadal jest WH. Czy to wina wh.py? Ten plik sam w sobie jest wh, czy działa tylko jako loader do tych plików?

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Luzie poszukajcie posty w temacie i macie odpowiedż od Pani Wrony jak usunąć WH.

Wrona napisała jak wywalić mb, a nie wh. A ja potrzebuje wywalić wh i wsadzić zamiast tego NOK. I dlatego się pytałem czy wh.py jest loaderem czy samo w sobie waithackiem.

Opublikowano

Mógłby ktoś, komu działa napisać w punktach jak to zrobić? U mnie np. postać stoi wbita w ziemię, a właściwie w ogóle jej nie widać, można sie ruszać tylko na koniu i do tego nie respia sie moby po wybiciu spota :/

Opublikowano

jeżeli komus zależy żeby na tym czymś grać a nie potrzebuje mobbera to wystarczy usunąć to z mb.py i po płaczu. osobiscie nie polecam grac na wh :D server jest po prostu gorgeous  ^_^

Wrona, sprawa jest tego rodzaju, że u mnie w notatniku jest to całkiem inaczej zapisane, nie ma opcji żeby to znaleźć, próbowałem wszelakimi sposobami ;/

Co dalej ? Może wrzuciłbyś swój owy gotowy plik i byłoby po problemie ? 

Z góry dziena/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...