Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExpBot Malestia ByMichios

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMarchewa™

Weź k***a spierdalaj stąd xD

<HTML> <HEAD>

<TITLE>Wino</TITLE>

</HEAD> <BODY>

<P>Pije Michios.</P> </BODY> </HTML>

Zastanawia mnie tylko jedno po co napchałeś zbędnych .dll, injectorów i masę syfu który wywołuje tylko wirusy, bądźmy szczerzy po prostu nie aktualizowałeś klienta a teraz mnie wyganiasz dlatego, że chce im pomóc ? ;)

Stworzę specjalny instalator z czystymi plikami klienta który od razu wypakuję "wh" na dysk d; i pozwoli nam wybrać jedną bądź dwie opcje z dwóch możliwych zainicjowania WH bądź MB.

Pozdrawiam

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

błagam was, dodajcie mh od kamera ;p

.mix z kamermoda usuwa od razu 

jak zmienie na .m3d to injectuje ale od razu 'failed to main fuction' i zamyka klienta od razu, kiedy odpalam np. m2pythonloader i odpalam sobie wybrany skrypt w .py lub .txt to zamyka mi tez klienta

jak to ogarnąć?

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Mógłby ktoś, komu działa napisać w punktach jak to zrobić? U mnie np. postać stoi wbita w ziemię, a właściwie w ogóle jej nie widać, można sie ruszać tylko na koniu i do tego nie respia sie moby po wybiciu spota :/

Jak zrobić by było widać postacie.

poradnik odjebany byle jak na szybko nie ma kilku plikow i nie dal instrukcji ani linku do tych plikow tylko jakies ymir work do dysku D tyle sie dowiedzialem 2/10...

nie jednak ja jestem niedojebany

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

na tym kliencie z tego tematu nie widać metinów tych eventowych co teraz są

Spróbuj skopiować locale_pl z oryginalnego klienta do tego bota wtedy będzie widać wszystko, sprawdziłbym sam ale nie mam tego na komputerze.

Możliwe, że będzie wyrzucać klienta.

Mam pliki z wyłączonym autopickupem {nie udostępniam}

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Spróbuj skopiować locale_pl z oryginalnego klienta do tego bota wtedy będzie widać wszystko, sprawdziłbym sam ale nie mam tego na komputerze.

Możliwe, że będzie wyrzucać klienta.

Mam pliki z wyłączonym autopickupem {nie udostępniam}

Próbowałem nawet te paczki świateczne kopiować lecz nadal skarpetki jako zółć widać  to musi być w innym pliku.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie ma locale_pl. Czym rozpakować to system.pkg? Bo w tym tkwi problem. system.pkg w EXPbot by michios nie usuwa .py, dlatego działa uiscriptlocals.py. A na starym system.pkg nie chce odpalać nowy klient. Dodatkowo każda modyfikacja w data powoduje crash. :D

@ EDIT A co to za problem autopickupa wylaczyc? :D

@Edit2 Jeżeli to coś pomoże to w ,,data" zmianie uległy tylko te pliki. jWwjlhB.jpg

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Problem tkwi w tym, że ja ogarnąłem już jak edytować .py by nie crashowało klienta w ten sposób mogę wpakować co tylko chce w wh.py i mb.py ;)

System.pkg to rooty yes 

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Problem tkwi w tym, że ja ogarnąłem już jak edytować .py by nie crashowało klienta w ten sposób mogę wpakować co tylko chce w wh.py i mb.py ;)

System.pkg to rooty yes 

Nie wiem jak to zrobić nie widać tylko skarpetek reszta gra i buczy a jak się pachuje klienta to wywala.

Opublikowano

Marchewko czy masz jakiś patent na unpack tego system.pkg? Po dodaniu tych nowych plikow,oprocz system.pkg i system.txt (screenshot) do ,,data" jest Mikołaj, jest żółć(skarpeta), da się ją kupić, ale nie widać jej na ziemii.

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Marchewko czy masz jakiś patent na unpack tego system.pkg? Po dodaniu tych nowych plikow,oprocz system.pkg i system.txt (screenshot) do ,,data" jest Mikołaj, jest żółć(skarpeta), da się ją kupić, ale nie widać jej na ziemii.

Napisał, że wie jak i za pare godzin wrzuci jeśli mu się uda więc jedynie pozostaje czekać i dziękować jeśli mu się uda. Ja tez podmieniałem pliki wszystko działa oprócz skarpetek.

Opublikowano

Ej dobra ale zastanówmy się razem czemu w skarpetach jest błąd.. 

Jeśli leży po stronie plików pc to można jeszcze kombinować ale jeśli w system.pkg to lipa troszkę ;/

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Ej dobra ale zastanówmy się razem czemu w skarpetach jest błąd.. 

Jeśli leży po stronie plików pc to można jeszcze kombinować ale jeśli w system.pkg to lipa troszkę ;/

prosze cie dodaj mh od kamera albo napraw m2 module loader, bo wywala klienta kiedy się bierze run :io

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Bo locale_pl(item_list- opisy i obrazki itemków, ścieżki modeli) jest spakowane w root.epk(system.pkg). I żeby dodać jakąkolwiek rzecz (Jej obrazek, opis, model) trzeba edytować root. Innym sposobem będzie zrobienie tego w pythonie (wyciągnięcie ID skarpet i całej reszty syfu i przypisanie im chociażby modeli, żeby było je widać na ziemi).

Opublikowano

Bo locale_pl(item_list- opisy i obrazki itemków, ścieżki modeli) jest spakowane w root.epk(system.pkg). I żeby dodać jakąkolwiek rzecz (Jej obrazek, opis, model) trzeba edytować root. Innym sposobem będzie zrobienie tego w pythonie (wyciągnięcie ID skarpet i całej reszty syfu i przypisanie im chociażby modeli, żeby było je widać na ziemi).

Masz rację

post-1312563-0-60608100-1419622285_thumb.png

Najbardziej ciekawi mnie to co koleś dodał i jak to zrobił do system.pkg, że ładuje uiscripts a później WH i MB..

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Jedynym logicznym wytłumaczeniem jest to, że udało mu się rozpakować klienta :D Zauważ, że oryginalny klient usuwa każde .py, .mix itd. A ten klient nie, więc ma wywalony skrypt. Michios albo ten od którego wziął te pliki rozpakował system.pkg. Tylko jak to zrobić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...