Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MegaMT2

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest taki problem  nr 1 

chodzi o stronę  coś się  nie dopasowuję :D  chyba że zmniejszę  Ctrl+ (-) ew.scrool 

2. po zalogowaniu mam lagi w chu...

3 po ponownym zalogowaniu wyskakuje mi okno by podać hasło dodatkowe ale jakie jak nic takiego nie było przy rejestracji ;p 

4. Deco Why? :D

edit//// znalazłem to 2 hasło jednak jest przy reje :D  jest to samo co kod usunięcia postaci ? 

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tego samego dnia startuje serwer PompaTEAM'u, więc wątpię.. że będzie tu powyżej 300 osób. 

Mimo to serwera nie polecam, będzie olewka jak na wszystkie jego projekty. ­

Czy po bronie 75 się przerabia?

Opublikowano

Tego samego dnia startuje serwer PompaTEAM'u, więc wątpię.. że będzie tu powyżej 300 osób. 

co to jest pompateam? ta ekipa od isamu, których średnia wieku fanów wynosi około 14 lat xD? ale to prawda, ludzie pójdą na tamten serwer, bo tam jest super maskotka

Opublikowano

Dzieci moze i poleca na pompa team a normalni gracze  wybiora ten serwer bo wiedza jak serwery od fanow isamu koncza po miesiacu upadaja.  Czekam na start serwa o jakiej h  tylko start ?

Opublikowano

Niestety nie mozemy sobie pozwolic na marny start dlatego przenosimy go na dzien jutrzejszy na godzine 18 , do tego czasu pojawi sie prezentacja dokonczona. 

Team MegaMT2

ban.gif

Opublikowano

dziekuje bardzo za serwer start przekladany widze biyl juz kilka razy a co do niedzieli to napewno graczy sporo nie bedzie . ale powodzenia

Nie byl przekladany ani razu. 

Wyjdz

ban.gif

Opublikowano

A ja polecam ze względu na alchemika (deco016) jak się nie myle ale nie jestem pewien ;) 

Liczę że następny serwer będzie taki jak najstarszy LomaxMt2 ;)

graphic.png

Opublikowano

Dlaczego cała strona jest przesunięta w lewo?

--5--K1N4p1--s3J8Hf--n2P0P3--l--2015-01-

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Dlaczego cała strona jest przesunięta w lewo?

--5--K1N4p1--s3J8Hf--n2P0P3--l--2015-01-

Wszystko działa, po prostu masz za bardzo oddalone w chrome czy mozilli. Naciśnij CTRL + '+' i przywróć domyślne ustawienia przybliżenia, powinno być OK :)

graphic.png

Opublikowano

pytałem alchemika na gg   pisał że ma zamiar dziś startować  ale są ataki  ddos ...

kij w oko takim ludziom ...  nawet nie dadzą pograć ... 

Opublikowano

jezeli alchemik to deco to to ogarnie a jesli dzis nie startuje to ja juz pasuje z tym serwerem 

ale watpie ze im wypali bpo prezka jeszcze w zapowiedzi i nie uzupelniona to pewnie nie uda sie im miec dobrej ilosci graczy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...