Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MegaMT2

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poza zmianą nazwy serwera coś zrobiłeś? czy otwierasz kolejny serwer tak o, dla zarobku ( jak wszystkie ) 

Nie polecam ze względu na alchemika. Leń aż śmierdzi. 

Tak jak Deco uzupełnił prezentacje w ciagu 2dni tak opiekuje sie każdym serwerem

Nie polecam

Deco b. dobry Technik ale za bardzo zachłanny na PLN :)

Patrzac na liste moich serwerow ktore mam w domu w piwnicy to jeszcze mi malo, swieta sa trzeba dorobic!

A tak na serio to moze dajcie sobie d***e siana z tym "leci na kase", polecam zajrzec do innych serwerow :)

@top

Prezka dzis zostanie uzupelniona, maly poslizg ale to przez neta, oczywiscie start zmieniamy ^ ^

ban.gif

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledow takich iz serwer startuje kolejny raz. Zabezpieczyles sie wkoncu czy znow zostaniesz rozwalony jak poprzednie mega? Zamkniesz wszystko z dnia na dzien i napiszesz ze wracasz niebawem jak zostana bledy poprawione. To troche ci zajelo poprawienie tych bledow. Jak zwykle serwer padnie a wlasciciel zwinie pare grosikow bo wsumie malo wystarczalny jest.

Nie czaisz ze nikt u ciebie nie zagra poniewaz jestes zlodziejem , oszustem? W dodatku serwer startuje w sylwestra. Tylko ty mozesz wpasc na tak idiotyczny pomysl. Mama cie na sylwestra nie puscila czy co?

WoW wkoncu wiesz co to cloudflare ! Lecz i tak sie nie potrafisz obsluzyc. OVH mowisz wziales teraz? To juz nie atman? I tak padniesz bo nowe buypassy sa na systemy VAC o ktorych pewnie tez pojecia nie masz.

Opublikowano

Nie polecam ze wzgledow takich iz serwer startuje kolejny raz. Zabezpieczyles sie wkoncu czy znow zostaniesz rozwalony jak poprzednie mega? Zamkniesz wszystko z dnia na dzien i napiszesz ze wracasz niebawem jak zostana bledy poprawione. To troche ci zajelo poprawienie tych bledow. Jak zwykle serwer padnie a wlasciciel zwinie pare grosikow bo wsumie malo wystarczalny jest.

Nie czaisz ze nikt u ciebie nie zagra poniewaz jestes zlodziejem , oszustem? W dodatku serwer startuje w sylwestra. Tylko ty mozesz wpasc na tak idiotyczny pomysl. Mama cie na sylwestra nie puscila czy co?

WoW wkoncu wiesz co to cloudflare ! Lecz i tak sie nie potrafisz obsluzyc. OVH mowisz wziales teraz? To juz nie atman? I tak padniesz bo nowe buypassy sa na systemy VAC o ktorych pewnie tez pojecia nie masz.

Startuje 2 raz i nie padł z powodu ze ktoś go rozwalił tylko dlatego ze były błędy i na końcu ludzi tez nie dużo bo właśnie błędy ich odstraszyły, nie stawiam serwerów na kasę nie wiem kto takie bzdury opowiada ale pozdrawiam go gorąco, z poprzedniego mega było klika zł ale byłbym kretynem by zamykać serwer który zarabia ( tak wiem pewnie twoi koledzy tak "nie" robią). Nie wiem tez dlaczego obrażasz mnie mówiąc ze jestem złodziejem i oszustem ale proszę o jakieś może argumenty które potwierdza te oszczerstwa.

Co do serwerowni, tak zmieniłem na OVH mimo ze z atman bylem zadowolony i cloudflare tez używam do ułatwienia sobie roboty :) Zobaczymy kto padnie szybciej!

Pozdrawiam  <3

ban.gif

Opublikowano

Oj nie pierdol pewnie pod choinkę chciałeś nowego peta od starych.

omvwi3.jpg

Opublikowano

Startuje 2 raz i nie padł z powodu ze ktoś go rozwalił tylko dlatego ze były błędy i na końcu ludzi tez nie dużo bo właśnie błędy ich odstraszyły, nie stawiam serwerów na kasę nie wiem kto takie bzdury opowiada ale pozdrawiam go gorąco, z poprzedniego mega było klika zł ale byłbym kretynem by zamykać serwer który zarabia ( tak wiem pewnie twoi koledzy tak "nie" robią). Nie wiem tez dlaczego obrażasz mnie mówiąc ze jestem złodziejem i oszustem ale proszę o jakieś może argumenty które potwierdza te oszczerstwa.

Co do serwerowni, tak zmieniłem na OVH mimo ze z atman bylem zadowolony i cloudflare tez używam do ułatwienia sobie roboty :) Zobaczymy kto padnie szybciej!

Pozdrawiam  <3

Sluchaj no zyczyl bym sobie aby sie udalo poniewaz dwa razy bylem twoim graczem i dwa razy zaliczylem zonka. Dlatego moja opinia moze sie wydawac surowa, ale w moim mniemaniu jak najbardziej trafna. No jak to jakie dowody? Bylo mega , napisales ze serwer zostanie wlaczony jak uporasz sie z bledami. Nie sadzisz ze troche za dlugo ci to zajelo czasu? Jedynym slowem zrobiles wiare w c***a kolego.

Vin Diesel - Japa w kubel łajzo na temat rodzicow !!!

Ogolnie to tyle , jedynie chcialem wyrazic swoja opinie na temat serwera ... Powodzenia

Opublikowano

Ja osobiście nie polecam serwera , administracja do bani 1 dzień po starcie wazelina a później już all w d***e . Serwer startuje kolejny raz ,  bugi i błędy były są i będą  to nie ma racji bytu żeby to wystartowało . Totalne partactwo i lekceważenie z ich strony .  Kolejny serwer typowo pod kaskę ,  zamyka serwery zgarnia kase i tak będzie w kółko :) Ta sama nazwa co raz większe bugi a po za tym start na sylwestra ? to chyba jesteś za przeproszeniem idiotą nikt nie będzie miał co w sylwestra robić tylko grać na pobugowanym serwerze u złodzieja i oszusta . Pozdrawiam i nie życzę powodzenia ... A wszystkim mądrym odradzam gry na tym gównie ..

Opublikowano

Nie polecam serwera ze wzgledu na te lajzy z teamu, czemu nie powiesz ile ludzi wycieles na swoim serwerze ? 

Dziwi mnie tylko jak bardzo beszczelny jestes stawiajac znow to samo pobugowane gowno, jesli jestes pewien ze wszystko naprawiles to ja ci udowodnie to w dzien startu jak bede zarabial na Allegro ,a wszystek hajs z twego serwera bd. wplywal na me konto :)

Powodzenia

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Nie polecam serwera ze wzgledu na te lajzy z teamu, czemu nie powiesz ile ludzi wycieles na swoim serwerze ? 

Dziwi mnie tylko jak bardzo beszczelny jestes stawiajac znow to samo pobugowane gowno, jesli jestes pewien ze wszystko naprawiles to ja ci udowodnie to w dzien startu jak bede zarabial na Allegro ,a wszystek hajs z twego serwera bd. wplywal na me konto :)

Powodzenia

Nawzajem

@top

Start bety w sobote 3 stycznia 2015r, wiecej informacji jutro wieczorem (klient itp). Data startu oficjalnego nie ulegla zmianie

ban.gif

Opublikowano

Start bety? To chyba pierwsza beta w historii serwerów Deco. :D To oczywiście na plus.

Chociaż sama nie zagram, to serwer polecam.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Ile przewidujesz online? :)

Skąd Truta?

Kiedy beta?

Truta z bossow/ripa, beta jutro a ile online to nie jestem jasnowidzem i nie obiecuje jaka to ma byc liczba.

serwer w porzadku.

lecz ja deco się zastanawiam dlaczego ty się bawisz w te pro i mega mt2 zamiast zrobić jakiś duży projekt..

Bo duze projekty updaja przez milion osob w team :)

ban.gif

Opublikowano

Fajna strona.

Licznik już przygotowany do startu?

"1,561 online",

Tak, pobijamy rekord pandory :D

180lvl w sam raz jak na medium.

Zagram z pewnością.

Zawsze jest mozliwosc zwiekszenia o nie wiele zeby gralo sie dluzej:)

ban.gif

Opublikowano

Tak, pobijamy rekord pandory :D

Zawsze jest mozliwosc zwiekszenia o nie wiele zeby gralo sie dluzej:)

Czemu nie wrócisz z lomaxem ktory niszczyl kazdy serwer, był najlepszy ;c

Opublikowano

To nie fotoszop lub licznik podkrecony ? co to za maszyna musialaby być

Taka prawda, ze pandora to bylo cos, w weekendy na all ch Busy i zalogowac sie nie mogles...

Zagram, ale! Jak tu będzie z expem tzn mapa jest np od 140 ja mam 138 to bede expil 2h zeby tam wejść, czy bd lajtowo?

Opublikowano

Taka prawda, ze pandora to bylo cos, w weekendy na all ch Busy i zalogowac sie nie mogles...

Zagram, ale! Jak tu będzie z expem tzn mapa jest np od 140 ja mam 138 to bede expil 2h zeby tam wejść, czy bd lajtowo?

A 2h expa to nie jest lajtowo? Mam nadzieję, że nie będzie tak, że 150 w 1 dzień wbiją :f Tylko, żeby trzeba było EQ robić na mapy, a nie - mam fms'a 35 śr i zbroję na 34 i expię do 180.

O której start bety?

Jak ze skillami?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...