Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MegaMT2

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dlaczego nie mogę wejść ani na stronie ani pobrać clienta.

Pojawia się problem z dojściem do strony "error 522"

Strona sie chwile ładuje i wyskakuje taki błąd 

Error 522 Ray ID: 1a7261afa2bb15ad Connection timed out

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, nie wypał tylko są nieraz problemy które nie zależą od nas, zapewne ataki ddos jak to na początku jest, ale jeżeli takie wystąpiły mógł nas Admin poinformować.

Opublikowano

z tego co widze to admin ma wyjebane a alchemik to nie deco    z podejscia administracji wynika ze serwer albo dla beki albo po zarobek lecz  zadnych konkretow niema wiec ja podziekuje za to gówno  

Opublikowano

z tego co widze to admin ma wyjebane a alchemik to nie deco    z podejscia administracji wynika ze serwer albo dla beki albo po zarobek lecz  zadnych konkretow niema wiec ja podziekuje za to gówno  

kolego co ty gadasz ? :D  alchemik to jest deco ;p 

a po 2 pisałem  kilka postów wcześniejszej  że mają ddos 

start pewnie będzie ale dopiero  później ;p 

Opublikowano

ddos   to polowa ale ich prezentacja nie jest kompletna i nadal znajduje sie w zapowiedziach     dodatkowo jedyne info od ciebie a nie od administracji  czyli wychodzi na to ze administracja ma wywalone na ten serwer    nawet niechcą osobiscie poinformowac graczy a co do deco to gdyby to byl on to by  serwer dzialal  lomaxa ile czasu mial i nie bylo nanim wiekszych błedow a inforamcje co do problemow na serwie byly podawane po chwili jak cos sie wydazyło 

Opublikowano

no i co z tego że prezka nie jest kompletna   co chcesz wszystko na tacy  wcześniej  do prezki wystarczyło tylko ss handlarze i raty .... 

i nikt nie narzekał tylko wchodził i grał ... 

Opublikowano

no tylko ze admin mogłby dac sam osobiscie info. a Co było kiedys to juz ludziom nie wystarcza teraz aby byli gracze musi byc i reklama  a co widzialem po aktywnosci na tym temacie jak i na forum serwera to słabo było ciągle liczyłem ze coś sie zmieni a nie  prekladanie serwera z soboty na niedziele a tera admin nawet nie raczy dac info.  Czyli co z tego wynika? ma graczy w d***e ? czy co ? 

Opublikowano

To wyjdz i zaczerpnij dobrych informacji

no tylko ze admin mogłby dac sam osobiscie info. a Co było kiedys to juz ludziom nie wystarcza teraz aby byli gracze musi byc i reklama  a co widzialem po aktywnosci na tym temacie jak i na forum serwera to słabo było ciągle liczyłem ze coś sie zmieni a nie  prekladanie serwera z soboty na niedziele a tera admin nawet nie raczy dac info.  Czyli co z tego wynika? ma graczy w d***e ? czyco ?

Info bylo podane na FB poniewaz mpc nie dzialalo.

Z powodu atakow na serwer ja widac ze nie dziala strona ani forum przesuwamy start na jutro i nie pisac bzdur ze mamy zmieniac maszyne czy cos w tym stylu. 

ban.gif

Opublikowano

Za wiele nieprzychylnych wypowiedzi sie posypalo ze strony wiary i nie ma startu. Chcial was znowu wykrecic na kilka zlotych ale zonka zaliczyl. Za malo wiary aby wykrecic. Nie ma zadnego ddosa poniewaz serwer pinguje caly czas, a wy lykacie te kity o ddosie.

Alchemik i co zlodzieju? Nie poszlo? Zaraz wam powie moze ze ciotka z JUŁESEJ przyjechala . Hahahahh.

Jak juz wspomnialem w pierwszych postach , nie ma opcji abys wystartowal wiecej ze swoimi obsranymi serwerami. To chyba nowy rekord mpc pobity pod wzgledem upadku. Nawet nie wystartowal a juz upadl. Gratulacje pro techniku !!!

Jestes spalony na wieki alchemik aka deco !

Opublikowano

Za wiele nieprzychylnych wypowiedzi sie posypalo ze strony wiary i nie ma startu. Chcial was znowu wykrecic na kilka zlotych ale zonka zaliczyl. Za malo wiary aby wykrecic. Nie ma zadnego ddosa poniewaz serwer pinguje caly czas, a wy lykacie te kity o ddosie.

Alchemik i co zlodzieju? Nie poszlo? Zaraz wam powie moze ze ciotka z JUŁESEJ przyjechala . Hahahahh.

Jak juz wspomnialem w pierwszych postach , nie ma opcji abys wystartowal wiecej ze swoimi obsranymi serwerami. To chyba nowy rekord mpc pobity pod wzgledem upadku. Nawet nie wystartowal a juz upadl. Gratulacje pro techniku !!!

Jestes spalony na wieki alchemik aka deco !

Milo mi , na przyszlosc pinguj dobre IP

@top

Wszelkie informacje nowe sa na FB  ...

ban.gif

Opublikowano

Ataki DDoS minęły, ze względu na to że jest środek tygodnia start odbędzie się w Piątek 16.01.2015 godzina 17! Do tego czasu ujrzycie resztę prezentacji.

...

ban.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...