Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

abcdef1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha... dobre. Pokazujecie, że członek Pentagramu obwinia kogoś za oszukiwanie(niby nieuczciwie), a teraz Wy robicie to samo co On z plPolakapl. Jestem w tym klanie od około tygodnia i nie dopatrzyłem się oszustów podczas CW, a oko do takich osób mam dobre. Podczas rozegranych ponad 50 CW zamykałem tabele chyba raz, bo przeciwny team oszukiwał, a zazwyczaj znajduje się na jej początku.

A prawdopodobieństwo, że do takiego klanu jak pentagram, plpolskapl dołączy oszust jest duże, bo to są klany, które mają 100 członków i codziennie ktoś składa podania. I możliwe, że będzie gracz, którego ledwo przyjęli do klanu i będzie siedział na singlu i oszukiwał. Branie wszystkich w jeden worek jest oczywiście wpisane w naturę człowieka, ale to jest głupie. 

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Ja powiem tak. PENTAGRAM jest uważany za noobów ponieważ używają na cw MG4. A tak to nie ma zastrzeżeń.

Takie jest moje zdanie o tym klanie :)

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Mhm.. co do magic. krótko i na temat:

Bobsy co kto ich nie zabije sie odpala albo "ale mam lagi"

wręcz proszę ich o to by nie grali więcej vs czy cupów...

to nazywa sie porazka.

co do Ventrue.

Panowie dużo by pisać wielkie zapatrzone w siebie dumy co to nie oni. Na cupkach nie idzie wam tak lekko lecz spokojnie nasz najlepszy gracz pomoże nam

Incredible zapatrzony w siebie jak w obrazek mysli ze jest pempkiem swiata gra UGRA! gra on od bety SKILL razem z ekipą Ventrue i myślą że dobrzy są ponieważ z polski dominują. Przepraszam lecz podsumowując: Gdyby połowa polaków grała od bety i każdy tak jak wy CUP'y etc.. założe się że byłoby baardzo ale to baardzo dużo lepszych graczy od was. ja gram zaledwie 7 msc w tą grę i ogarniam tyle co taki Incredible (nie co mniej lecz to nie o to chodzi) grając 7 msc zaczynając  przygode z ESL'em 3 msc temu. dziekuje za przeczytanie pa;*

a wiec tak, nie znam klanu ktory nie placze jak przegrywa :)  bylem rok w ventrue, od poczatku open bety do czasu odejscia odszedlem z tego powodu ze zrobilem sobie przerwe miesiac czasu od skilla i gdy wrocilem mialem spine z pewnym czlonkiem klanu o pewne sprawy klanowe. teraz jestem w magicach i nie mam zamiaru za nikogo odpowiadac i nikogo bronic ani oczerniac z tych obu klanow bo hmm do nikogo nic nie mam. Mowisz o ESL teamie: MagicTeam? to jest jeden team, drugi jest pod inna nazwa i z lepszymi graczami, wiec jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj ;).

co do ventrue i incredible, owszem ventru gra od poczatku jak i incredible i sa dobzi ale nie mozna im zarzucic ze sa zadumieni w sobie, moze nie kazdy ale ci lepsi w klanie podchodza do pewnych spraw powaznie i z dystansem do spraw. Gralismy z nimi cw, na wpol ESL skladem i wyniki takie ze 2x 9:8 dla vnt i 9:6 rowniez dla vnt. Mecz jest nagrany ale postaram sie w tygodniu umowic z nimi na cw wszystkie mapy esl squad i esl rules po to aby zobaczyc ktory z klanow jest top w PL. Wszystko zostanie nagrane jakby ktos chcial rowniez wrzuce tutaj na forum.

moze pamietasz lub nie, mecz ventrue+teamgrom vs penta gdy mercu ugral 1v5 albo 1v4, sa pewne osoby typu mercu(kiedys), Rav3n, Incre ktore moge ugrac 1v5 wiec sa powody by tak mowic.

kolejna sprawa to taka ze nie trzeba grac w skilla od roku zeby hmm ownowac jak to mowia... znam osoby ktore po 2 tygodniach jak przyszly byly w top 3 na turniejach esl. Teraz niestety nei graja, ale zasada jest taka ze nie trzeba grac rok w gre zeby byc pro, poprostu trzeba grac w fps non stop... nie liczac BF i CoD bo tam jest inny trochu system gry.

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Moim zdaniem plPolskapl to są odpały ale dopiero jak przyegrywają na cw . Najlepsze jest to że widać na kim kam jak czitują a kłamią prosto w twarz ;p 

Zgadzam się z tobą w 100% przekonałem się o tym na własnej skórze graliśmy kiedyś cw wygrywaliśmy 5:0 odpalili się i przzegraliśmy 5:10 

Powiem tyle odpały tam są 

Opublikowano

Często ludzie mówią mi, że się odpalam, jak uda zrobić mi się akcje np. 1vs4. Takie coś mnie po prostu śmieszy i motywuje. Wygrywać 5:0 i przegrać 5:10 to żadna sztuka, po prostu jednym idzie lepiej jako terrorystom a drugim jako anty, więc tutaj mamy racjonalne wytłumaczenie. Zapewne każdy z was ma także lepsze i gorsze dni. Ja mam akurat tak, że na początku cw muszę się "rozgrzać" tj. chwilę "pokampie", zginę kilka razy i poznam zamiary przeciwnika. Gdzie chodzi, czy gra agresywnie itp. Na to zwykle idą 3-4 rundy. Potem wkraczam do gry i potrafię odwrócić sytuację, więc gdzie tu mowa o odpaleniu? Dużo pomaga też zgrana drużyna, gdzie ktoś np. sekundę po zginięciu podaje swoją dokładną pozycję i wiem gdzie spodziewać się przeciwnika. W grze chodzi po prostu o myślenie i przewidywanie, tak samo jak na drodze. Kierowcy zrozumieją.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Przestań robić ze swojego klanu jakiś święty super pro, który gra tak jak się powinno grać, bez żadnych sztuczek. Ostatnio, gdy grałem z wami to wyłączyliście wstęp w trakcie, ustawiliście hasło i rozpoczęliście gdy nasz jeden gracz jeszcze nie wcisnął gotowy. Podczas startu było 5vs4, a On nie mógł wejść do gry. My wszyscy wyszliśmy, by było uczciwie, a potem wy niby, że my się was boimy, a tak naprawdę było na odwrót.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

@moc123zxc

Nie jestem już w plPPOLSKApl. Z wielu członków tamtego klanu mało który jest dobry, wręcz przeciwnie. Trudno jest też odpalić się w trakcie rozgrywki, bo najpierw trzeba uruchomić cheata, a dopiero później grę. Jedyną opcją jest deaktywowanie cheata podczas gry i bieganie z włączonym menu, żeby odpalić jak zacznie się przegrywać. Trochę bez sensu dlatego wydaje mi się, że jeżeli ktoś chce pobawić się w cheatera to robi to cały czas, bo możliwość skorzystania ze wspomagaczy naprawdę kusi. Sam nie cheatuje i jestem tego przeciwnikiem, a członkowie klanu plPPOLSKApl są po prostu słabi. Ich klan powinien nazywać się plPŁACZKIpl, bo z tego są bardziej znani niż z cheatów.

• 1 rok później...
Opublikowano

Klan PENTAGRAM został reaktywowany, zostały wyrzucone wszystkie osoby które używaly jakich kolwiek haków, został wprowadzony zakaz grania mg. Tyle mam do powiedzenia.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pentagram był najlepszy za ich czasów gdy były w składzie dzieciaki tak zwane gimbusy które chciały zaimponować cheatami ale oliwa sprawiedliwa tamci podostawali bany klan upadł , powstała reaktywacja w której są nawet spoko ludzie jaki gracze który nie cheatują i nie psują gry innym :D.

.

Opublikowano

Nie będę się chwalił ale Pentagram zostały zbanowany dzięki mnie ( w00gizurek ) i Animalowi :D Z gorącymi pozdrowieniami :D 

+ <3

Opublikowano

Z której strony zbanowano PENTAGRAM ?

Pentagram nadal istnieje tylko został zawieszony ....

Obecnie przenieśliśmy się do PolishTigers

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie gościu , jak chcesz wiedzieć to penta dostała bana na klan kiedyś . Skończyłem rozmowę , yo . 

+ <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...