Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mclobby

Pitbull_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer ekipy od Pitbulla jak zwykle wzorowo ;) polecam

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

Dziękujemy za opinię. Staramy się, ale niestety nie przekłada się to na ilość graczy. Dlatego zapraszam do wchodzenia i grania na naszych trybach!

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

W najbliższym czasie powinien pojawić się film na YT, pokazujący rozgrywkę z DTM'a, a tymczasem zapraszam do gry oraz wypowiadania się o serwerze w temacie. Przypominam również o evencie!!!

Opublikowano

Bardzo fajnie się gra :) Śmiało mogę polecić ten serwer innym graczom. Widziałem jak było 26 graczy online :) Widzę że jakoś pniecie się w górę ;-)

Minecraft to moje życie ;!

Opublikowano

Wracam z garścią informacji. Po pierwsze dzisiaj między 18, a 19 będzie kolejny event typu "wejdź i zgarnij", wystarczy, że zalogujesz się na serwer w określonych ramach czasowych, a otrzymasz konto VIP na godzinę!

Druga sprawa: Pragnę wam przedstawić pierwszy (mam nadzieje, ze z wielu) film promujący nasz serwer. 

https://www.youtube.com/watch?v=E_4wUWvC7Vo&feature=youtu.be

Opublikowano

Serwer pięknie się prezentuje ;) Administracja widać, że jest doświadczona oraz ogarnięta. Życzę wam najlepszego w prowadzeniu serwera:)

Opublikowano

@Rickardo189 Pomysłów na minigry ci u nas dostatek, tylko rąk do programowania brakuje :)

Tym razem mam wam do pokazania zapowiedź serii, która będzie u nas kręcona! :)

Po drugie życzę wszystkim zdrowych, pogodnych, wesołych i bogatych w Lobby Coinsy świąt!

Opublikowano

Odświeżam. I wychodzę do was z pytaniem. Kogo chcielibyście zobaczyć na serwerze? (oczywiście proszę o rozsądne odpowiedzi, a nie SKKF, czy Vertez itd.)

Opublikowano

Bardzo dobrze że jest wiele minigier i właściciel stara się utrzymać wysoki poziom, co nalezy docenić. Widać, że nie chce aby gracze znudzili sie za szybko. Ocena 5/10.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...