Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mclobby

Pitbull_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwracam honor, przepraszam ale pomyliłem serwer mclobby.pl z mclobby.ench.pl(Wlaściciel _Daniel - 13 latek).

@AntyWarn

Serwer fajny ! Dużo trybów ! 9/10

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ElDorado123

Każdemu się zdarza. Miło że przynajmniej przyznałeś się do pomyłeczki :)

Odnośnie serwera, to wychodzimy z założenia, że dzień święty należy święcić, to też zrobiliśmy małego psikusa naszym graczom. Otóż wysłaliśmy informację, że można u nas kupić administratora, za pewną dość dużą kwotę, o dziwo znaleźli się chętni, jednak z racji iż mamy dzisiaj 1 kwietnia transakcja nie mogła dojść do skutku.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Żarty żartami, ale nasi programiści dzień i noc kodzą byście już w najbliższym czasie mogli zagrać na niezupełnie nowych, (ale za to napisanych pod nasze dyktando) minigrach. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Planujecie dodać nowe tryby ?

Bo z aktualnych to tylko gracze lubią DTM

Zgłaszałem cheaterów na /helpop a wy nie reagowaliście, 2 kolesi śmigało cały cza sna antyknocku.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trochę czasu minęło odkąd pisałem, a spowodowane to było tym, iż pracowaliśmy w pocie czoła nad serwerem jak i oddaliśmy się trochę bardziej życiu prywatnemu, dlatego premiera nowego trybu jakim są nasze (napisane od podstaw) SkyWars'y odbyła się dopiero wczoraj. Jednak nic straconego, bo na dzień dzisiejszy mamy wam do zaoferowania 21 różnych kitów do wyboru jak i 28 pozycji do kupna w sklepie podczas rozgrywki na 9 innych arenach. Rzecz  jasna jest to wersja beta trybu serwera i jak tylko się zakończy ilość aren zostanie zwiększona nawet wielokrotnie. 

Zapraszamy!

ip. mclobby.pl

Opublikowano

Dzisiaj od godziny 16.00 przewidujemy serię prostych konkursików na zasadzie prostych pytań zadawanych graczom. Będzie można wygrać LobbyCoins'y jak i konta VIP. Im więcej was będzie tym dłużej potrwa konkurs.

Opublikowano

Serwer od Pitbulla wiadomo, że cudo :)

Dobra administracja , mało cheterów , autorskie tryby naprawde serwer wart uwagi i kto wie może za kilka miesięcy serwer topowy minigames w polsce :)

MQaM4O1.png

Opublikowano

Mam fajny pomysł może dodacie jeszcze na serwer:

MegaWallsy (minimum 40 maksymalnie 60osobowe) z  3 arenkami - może i duży wymaganych graczy, ale dzięki temu dużo też by przybyło graczy.

SkyWallsy (4 dróżyny, z 2 bloków na każdej wyspie lecą przedmioty, a przedmioty można wymieniać u NPC na eq

Ps.czemu anty aura jest tylko włączona na 1 trybie rozgrywki ?

Zauważyłem, że na niektórych trybach ludzie normalnie nawalają na aurze i na knoku są.

A i na niektórych mapkach ludzie zasypują spawn (chodzi mi o tą 1 gierkę)

minecraft.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...