Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mclobby

Pitbull_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez słowa chaos miałem na myśli za dużo, ale to zdecydowanie za dużo wodotrysków na start. Trudno było mi się połapać gdy zalogowałem się pierwszy raz na serwer. 

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Szaki22

Jakoś mało chce mi się wierzyć, że nie mogłeś się u nas "połapać". Przecież mechanika działania jest identyczna jak na każdej sieci serwerów czy większym serwerze z minigrami, tabliczki jasno informują co, jak i gdzie się znajduje. W ekwipunku masz specjalne książki, które dodatkowo tłumaczą ci rozgrywkę, są informacje na na bossbarze (pasek w u góry) i na zwykłym chacie. Tabliczki teleportują do gry, a w eq masz dodatkowy item poprzez, który możesz bezpośrednio dołączyć do rozgrywki. Wybacz, ale skoro osoby o kilka lat młodsze od Ciebie nie mają problemu z tym wszystkim to najzwyczajniej jest mi przykro, ale nie jestem w stanie ci jakkolwiek pomóc.

Pozdrawiam!

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@Szaki22

Jakoś mało chce mi się wierzyć, że nie mogłeś się u nas "połapać". Przecież mechanika działania jest identyczna jak na każdej sieci serwerów czy większym serwerze z minigrami, tabliczki jasno informują co, jak i gdzie się znajduje. W ekwipunku masz specjalne książki, które dodatkowo tłumaczą ci rozgrywkę, są informacje na na bossbarze (pasek w u góry) i na zwykłym chacie. Tabliczki teleportują do gry, a w eq masz dodatkowy item poprzez, który możesz bezpośrednio dołączyć do rozgrywki. Wybacz, ale skoro osoby o kilka lat młodsze od Ciebie nie mają problemu z tym wszystkim to najzwyczajniej jest mi przykro, ale nie jestem w stanie ci jakkolwiek pomóc.

Pozdrawiam!

Książki nie wiem z jakiego powodu nie działały u mnie.

Opublikowano

Książki nie wiem z jakiego powodu nie działały u mnie.

Dziwne, bo sprawdzaliśmy na kilku różnych wersjach minecrafta i na każdej działało poprawnie, jeżeli błąd by nadal występował to pisz na helpopie ewentualnie załóż temat na naszym forum, a w celu dalszej konwersacji zapraszam na PW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam i zapraszam na Bete ParkourLanda, na którym znajdziecie m.in.

- Areny treningowe (27 różnych map, które pozwolą szkolić twoje umiejętności)

- Podstawowe parkoury podzielone na poziom trudności

- X-run'y

- HighJumPad Parkour

a już niedługo

- SpeeRun'y

- WaterParkour'y

- Droppery

i wiele wiele więcej...

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngStrikeKiller123 Xeq nie przesadzaj. Sam nie masz 15 lat i się chwalisz jakim jesteś pseudo-devkiem. P.S Ja nie umiem pisać pluginów ale znam Andreta ;)

@top
Serwer jest świetny panująca na nim atmosfera wręcz mnie zdziwiła , nowe tryby (DTM) mnie zaciekawiły. Czekam na kolejne wasze tryby ,ponieważ zacznę grać tu a nie na innych. 
Pozdrawiam Pittbula i wspaniałą pracę nad tym serwerem.

cKXCQyT.png

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry. Wreszcie zyskuje popularność i da się grać i co najważniejsze bez lagów.

@Pitbull !

Podróbka waszego serwera powstała najprawdopodobniej użytkownik @sztymcor go stworzył.

Nm2aWDv.png

Pomogłem? Zostaw "Lubię to" pod postem!

Opublikowano

Odświeżam i zapraszam. Podklasa teleporter została zablokowana i wraz z wejściem odświeżonej wersji DTM'a zostanie usunięta i zastąpiona nową, a wszystkie pieniądze (wydane na teleportera) zostaną wam zwrócone.

Opublikowano

Nie polecam serwera, codziennie ktoś wchodzi na mój serwer i reklamuje te gówno.

Prezentacja: 2/10

Admini: 1/10

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

@ElDorado123

Dzięki za podbicie tematu. A tak swoją drogą serio oceniasz serwer na podstawie osób, które u nas grają (i reklamują nas na innych serwerach) i za które nie ponosimy odpowiedzialności? 

Opublikowano

@Pitbull ! no to dziwne, jakoś moi gracze nie reklamują serwera na innych. Pewnie macie takie pro konkursy:

"Kto zareklamuje muj serwer na innych to dostanie 5 diaxuw i wlasciciela"

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

@ElDorado123

Zamierzasz sie licytować kto ma jakich graczy? Dobra wyraziłeś opinię, szanuje ją.

A właśnie, bo mi się coś przypomniało, są 2 serwery o nazwie mclobby, mój ma ip mclobby.pl, a ten drugi mclobby.ench.pl i ten drugi nawet się u mnie reklamował.

Opublikowano

W każdym momencie możesz zobaczyć sobie forum lub wejść na serwer i zobaczyć, że takie "konkursy" nie są przez nas organizowane.

Nie jesteśmy osobami, które reklamują się na innych serwerach. Skoro my nic nie wiedzieliśmy, że ktoś z naszych graczy może reklamować mclobby.pl na innych serwerach,

to skąd Ty miałbyś posiadać taką wiedzę, że Twoi gracze Was nie reklamują? Zawsze znajdą się osoby, które zareklamują serwer, na którym grają gdzieś indziej i to nie jest nasza wina.

I jak znam życie, to pewnie mówisz w tym momencie o mclobby.ench.pl

343731479829004887779.png

Opublikowano

@"Pitbull !" no to dziwne, jakoś moi gracze nie reklamują serwera na innych. Pewnie macie takie pro konkursy:

"Kto zareklamuje muj serwer na innych to dostanie 5 diaxuw i wlasciciela"

Ekhm.. Przepraszam Cię bardzo drogi kolego, ale ten serwer nie jest tworzony przez przysłowiowych "dzieci majnkrafta". Prowadzą go ludzie dojżali ludzie z dużym doświadczeniem. Tak jak @MPCTaylor napisał-prawdopodobnie reklamowany był serwer mclobby.e**h.pl a nie mclobby.pl

Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz, lub porozmawiaj z administracją na ten temat ;)

6770714055827651007269.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...