Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

17/12/2014 - League of Legends - Riot Games czyli masowa kradzież

assas15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak kupowaliśmy refy, riot nie płakał że go okradamy, więc my też nie płaczmy jak nas "okradł".

Opublikowano

Mi nic z konta nie ubyło.. Hm.. Tak sobie myślę, że uczciwość popłaca. Niech jeszcze RIOT dorwie tych co używają cheatów i będzie można śmiało powiedzieć że LoL najlepsza gra pod względem łapania oszustów i cheaterów :)

Opublikowano

Trzeba bylo nie brac refferali. Jesli miales np. 486rp kupione a kupiles cos za 487rp gdzie 1 rp bylo z refferali automatycznie to usuwaja. Byl zakaz robienia refow - wiec pierdolcie sie, czytajcie regulaminy. Moze was zabije a potem bede plakal, ze jestem w wiezieniu ?

Dobrze robia.

Czy ja wiem, miałem zrobione pierwsze 10 refów i nic mi nie zniknęło , więc Riot łapał osoby które miały znaczną ilość tych refów (czyt. +50). Jak dla mnie bardzo dobre posunięcie , bo to było zwykłe oszustwo ^^. Pozdrawiam :)

Opublikowano

@topic

Masowa kradzież xDDDDDDDDDDD

Jak sie coś nakradło to sie poniosło karę, w ogóle ja na waszym miejscu cieszyłbym się, że mi konta nie zbanowali.

Opublikowano

Kupowanie refow, lub robienie ich za pomoca botow jest to okradanie riotu, wiec oco wam chodzi?    cieszcie sie ze nie dali perma bo mogli.

Opublikowano

Nie mam nic do rito. Moim zdaniem dobrze zrobili. Trzeba było płacić im, a nie firmom trzecim. Macie, to było do przewidzenia. Po jakimś czasie wszystko się uspokoi. 

Opublikowano

Może w końcu ludzie nauczą się, że nie ładnie jest tak "okradać" prywatne firmy, które kupę kasy włożyły w tę grę i poświęciły kilka ładnych lat swojego życia na to, abyście mogli w to grać, a Wy płaczecie, bo ich okradacie. Sam się nauczyłem po akcji z Paypal'em, że słusznie mnie zbanowali, a teraz Wy cierpicie :) Też bym zabrał tym, co kupowali refy dodatkowe skiny jako pouczenie na przyszłość :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Może w końcu ludzie nauczą się, że nie ładnie jest tak "okradać" prywatne firmy, które kupę kasy włożyły w tę grę i poświęciły kilka ładnych lat swojego życia na to, abyście mogli w to grać, a Wy płaczecie, bo ich okradacie. Sam się nauczyłem po akcji z Paypal'em, że słusznie mnie zbanowali, a teraz Wy cierpicie :) Też bym zabrał tym, co kupowali refy dodatkowe skiny jako pouczenie na przyszłość :)

Ja na skiny mam wyjebane, ale zabrali mi champy za ktore placilem waluta w grze ( sam zdobylem ) a nie rp ani ip z reffow.

Opublikowano

Dobrze wam dzieciaczki :) było trzeba kupować RP a nie iść na łatwiznę, za takie coś powinny być permy < okradacie riot>  a nie jedynie cofniecie tych rp i ip

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Dobrze dobrze, płaczcie dalej :>
Trzeba było ich więcej nakupować cebulaki :D
Macie nauczkę na przyszłość żeby nie okradać riot-u :3

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

W sumie riot ma racje, takie nabijanie RP jest co najmniej nieuczciwe, jeżeli ktoś ma reflink dla znajomych to ok, ale nie kupuje je po to żeby rp ssobie zgarnąć.

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Specjalista
Opublikowano

Filmik pierwszy gościu chyba po nagraniu płakał w kącie w tulony w poduszkę, a 2 fajna kulturka.
Ale to polska wydają hajs na nielegalne RP I PZ a potem płaczą że ich sprawiedliwość dopadła, nie kupiłem ani jednego refa w życiu wszystko u mnie ok <3 
Kc pl 

Opublikowano

Ja osobiście niezbyt korzystałem z tego systemu, bo jakoś nigdy mnie on nie interesował, chociaż uważam, że riot trochę przesadził z tym zabieraniem skinów itd. Rozumiem, że jakąś karę należy wyciągnąć, ale bez przesady.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tyle na temat.

W pełni zgadzam się z powyższą opinią.

Polaczki od zawsze chcieli mieć łatwiej, darmo. W sumie, dlatego też powstało to forum. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...