Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

17/12/2014 - League of Legends - Riot Games czyli masowa kradzież

assas15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chyba że tak, zrozumiałem to w inny sposób. 

no nie wiem, bo rp mam legalnie, oprocz tych za pierwsze 10 refow, nawet nie wiem co za to kupilem xD

wiec dobrze wam, cebulo placz

Cebulo? ja nie płaczę przede wszystkim i nie zadawałem ci tego pytaniA, więc nie wiem po c**j się wpierniczasz.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlatego nie wydawałem bardzo dużo kasy na tą gierke...

Totalnie bez sensu. Może trzeba jeszcze sie trzymać zasad i zapraszać tylko kolegów (Refer a Friend = Zaproś Kolege) a znajomego już nie?

Czy może znajomego też można?

Gra schodzi na psy. Pozdrawiam

Opublikowano

No chyba że tak, zrozumiałem to w inny sposób. 

Cebulo? ja nie płaczę przede wszystkim i nie zadawałem ci tego pytaniA, więc nie wiem po c**j się wpierniczasz.

po pierwsze, owszem zadales takie pytanie, odnosze do cytowanego postu

i nazwalem cebulo tych co maja bul dupy o to ze rito legalnie wam zabralo to co im sie nalezalo, jesli czuejsz sie urazony to polecam przegrysc cebule wraz z jakims paprykarzem z przeceny, pomaga

rito gj

­

Opublikowano

po pierwsze, owszem zadales takie pytanie, odnosze do cytowanego postu

i nazwalem cebulo tych co maja bul dupy o to ze rito legalnie wam zabralo to co im sie nalezalo, jesli czuejsz sie urazony to polecam przegrysc cebule wraz z jakims paprykarzem z przeceny, pomaga

rito gj

W żadnym z moich postów nie miałem "bólu dupy" więc daruj sobie i się odpier*****. 

Opublikowano

@R6 Heartbeat

ale smieszne ,jak bys nie ladowal wczesniej rp za reffy to bys nie stracil nic:)
ja mam na koncie 21 reffow i nie zabrali nic jeszce:DD

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

W żadnym z moich postów nie miałem "bólu dupy" więc daruj sobie i się odpier*****. 

polecam nauke czytania ze zrozumieniem, bo widze ze kuleje

nigdzie nie wspomnialem ze pisze do ciebie, tylko o takich ososbach

pozdrawiam

­

Opublikowano

Ja p******e, ogarnijcie że kupowane/bocone refy były kradzieżą, cieszcie ryje że wam kont nie pobanowali. A kasują ostatnie zakupy bo nie idzie rozkminić co braliście na rachunek refów, a co na kupionego legitnie rp.

Opublikowano

Ale Riot też trochę postąpił dziwnie, bo ten system jest od kilku lat i dopiero teraz się za to wzięli tak nagle masowo, jak by nie mogli regularnie tego banować.

Opublikowano

Ale Riot też trochę postąpił dziwnie, bo ten system jest od kilku lat i dopiero teraz się za to wzięli tak nagle masowo, jak by nie mogli regularnie tego banować.

Lepiej późno niż wcale.

Opublikowano

Poczekali żeby jak najwięcej osób tego użyło a dopiero potem pozabierać xD

Po za tym mamy przedsezon, czas zmian i "odpoczynku" od wszystkich LCS itp.

Opublikowano

Szczerze mówiąc dyndają mi te skiny, ale zamiast uganiać się za ludźmi którzy wykorzystali ich głupotę(17k rp+ masa ip, tylko głupi liczyłby że ludzie nie będą bocić) ich priorytetem powinno być dążenie do wyeliminowania unskillów na BoLu/L#.

Opublikowano

Szczerze mówiąc dyndają mi te skiny, ale zamiast uganiać się za ludźmi którzy wykorzystali ich głupotę(17k rp+ masa ip, tylko głupi liczyłby że ludzie nie będą bocić) ich priorytetem powinno być dążenie do wyeliminowania unskillów na BoLu/L#.

Nie jestem dokładnie w temacie ale L# ponoć nadal nie działa, bol też troszkę nie działał, to jest kwestia czasu aż sie tego pozbędą ^_^

­azYIWDl.png

Opublikowano

Pie*dolone cebulaki,okradaliscie rito z RP,kupowaliscie referrale nielegalnie a teraz macie ból dupy bo wam to zabrali? Polecieliscie wszyscy na tanie RP to teraz k***a wszyscy macie,cebulą wiecej i to bardzo

Kupowanie refów to była kradzież to teraz macie,dobrze zrobili ! 

Wielki + dla riotu

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ciekawe czy byś się tak cieszył gdyby tobie zabrali skiny. 

Nothing special, ja dzis dwie stowy zgubilem, co jest wiecej niz wiekszosc z was tu Refow kupilo xD

@top

Mnie do jebie, aczkolwiek firmy od refow na tym duzo straca, dobrze, ze sie w to nie zaglebilem i jednak nie kupilem tych refow-sam 10 ogarnalem i nie zabrali mi skina do Zeda ;d

GG RITO.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Odkrywca
Opublikowano

Ciekawe czy byś się tak cieszył gdyby tobie zabrali skiny. 

ale mu nie zabrali xD

Opublikowano

I c**j wam do ryja cebule. Płaczecie, że straciliście nielegalnie kupione skiny/postacie + uczciwie kupione?

Cieszcie się, że nie dostaliście perma tak jak Nervarien [dostał unbana bo pomylka] Czy Dis za kupienie konta bo to jest tak samo karane.

Riot i tak wam poszedł na rękę a wy jeszcze macie czelność buntować się xD. Riot dał wam prezent na święta i tyle.

Opublikowano

Kiedyś zrobiłem sobie 100 refów super nielegalnym fulcrum botem na smurfie, wydałem IP i RP na postacie, po czym przeniosłem konto z eune na westa. Po przeniesieniu ślad po refach zniknął i jak na razie nic mi nie zabrali. :3

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Japierdole k***a kupiłem Reksai i Kalista bundle za kasę z PSC i mi zajebali to no jak się k***a pytam. Nie dość, że nie mam championa + skina to jeszcze mam 0 RP i 0 IP k***a oddawać to złodzieje jebane. Co to ma być ja się k***a pytam?

C**j z tego że kupiłeś za prawdzie RP :) skoro wcześniej napierdalałeś na refflinkach, a że riot się nie pierdoli to podsumował ile zarobiłeś na reffach, wysumował to i zabrał OSTATNIE KUPIONE RZECZY, riot nie będzie się bawił i u każdego szukał co za rp a co nie :)

Oszukiwałeś to masz problem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...