Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

17/12/2014 - League of Legends - Riot Games czyli masowa kradzież

assas15

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@TheThunder Hmm? Wystarczy, że ktoś Cię poda, jeżeli w aukcji była napisane, że nie ma za to banów :) Pozdrawiam

Jego wina, że zbanowali cebulaków? Nie.

Jego wina, że klienci kupowali coś, co jest wyraźnie zabronione w TOU Refer-a-friend? Nie.

Kupowanie refów jest tylko i wyłącznie w 100% całkowicie kompletnie na własną odpowiedzialność. Też zarobiłem niemało na refkach (ponad 2000 zł, nie chce mi się zliczać wszystkiego), pisałem każdemu, kto chciał kupić, że robi to na własną odpowiedzialność i nie odpowiadam za zbanowanie konta. Teraz mam wyjebane na wszystkich, co mi piszą, że chcą zwrotu xD

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Straciłem to, co kupowałem ostatnio na wartość tą, którą miałem z refów.

Cóż, wiem, że robiłem coś wbrew zasadom i regulaminowi.

Wyciągnąłem jedynie nauczkę, ale nie zamierzam teraz pluć do nich, żeby mi zwrócili przedmioty.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Japierdole k***a kupiłem Reksai i Kalista bundle za kasę z PSC i mi zajebali to no jak się k***a pytam. Nie dość, że nie mam championa + skina to jeszcze mam 0 RP i 0 IP k***a oddawać to złodzieje jebane. Co to ma być ja się k***a pytam?

Oszukiwałeś....,łamałeś regulamin.... mogłeś się liczyć z takimi konsekwencjami.. chciałeś "ojebać" ich.. wyjść na "więcej"... to masz swoje "więcej" :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Zabrali mi rzeczy kupione za reffy - ok.

Ale k***a zabrali też kilka rzeczy które kupiłem legalnie - zjebanie na ryj.

Opublikowano

Pozdrawiam , nieźle można było zarobić na tym szkoda .
Teraz trzeba czekać na teog bota do 30 lvla i ebaye i drogiegroszę będą zapchane od kont 30 lvl

xD

Opublikowano

Zresztą niebawem i tak będzie nowy system refów gdzie nie ma opcji dostania RP a jedynie dużo wiecej IP i prościej o skiny.

Propsuje tych co zarobili na tych ludziach. Zamiast sobie poskładać lepszego kompa lub postawić na VPSie bota i robić ile się chce refów to nieeee lepiej zabulić w c**j.

Opublikowano

Brawa dla riotu, i życzę każdemu cebulakowi który wyśle spam do riotu żeby dostał perma bana tak jak powinien za refy bez żadnych taryf ulgowych, to jest spowalnianie ich pracy i tyle.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Też mam sporo skinów na koncie i postaci. Czy mogą mi coś zabrać? Btw. Nie mam i nie robiłem ani jednego refa do swojego konta.

Mogą, taki mają regulamin. Mogą Cię zbanować na zbity ryj za to, że nic nie zrobiłeś. Taki mają regulamin.

Ale nie mają po co tego robić, ani Ci niczego zabierać, więc jak teraz nic Ci nie wzięli, to się nie bój.

343731479829004887779.png

Opublikowano

kurwha kulturka na 2 filmiku aż nusz mi sie otfiera na ta polska gnide

czego sie kurwha spodziewaliscie kupujecie nielegalnie refy/robicie sami i oczekujecie jakies nagrody w polskie gnojki

Opublikowano

Z tym drugim filmkiem to troche przesada, chociaż nie znam typa i może faktycznie ciężko pracował na refy

ognistyadd.jpg
Opublikowano

w odpowiedzi na filmiki :)

jak popelnisz przestepstwo to sprawdzaja Ci dobytek i zabezpieczaja kaske nawet ta uczciwie zarobiona :)

jak pelno ludzi takie walki robilo + pozniej sprzedawalo te konta za real money na portalach aukcyjnych to sie nie dziwcie 

ale lepiej plakac ze zajebali 

nauczka na przyszlosc :)

oczywiscie rowniez ma duze znaczenie jezeli rito patrzy na sakiewke a tam pusto a wydali xxx-milionow rp :)

teraz jeszcze dodam ze Ci ktorzy uczciwie zrobili refy a nie kupili to raczej im konta nie wyczyszcza kto wie ten wie ocb

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

te filmy są śmieszne 

a ci wszyscy co płaczą że kupili reffy i teraz riot im to zajebał jesteście żałośni !!!

po pierwsze system zapraszania postaci polega na tym że zapraszamy nową osobę do gry ,a za jej osiągnięcia dostajecie nagrode a nie ku*wa nakupicie 200+ reffów  i nikt tymi postaciami nie gra

to zwykłe okradanie riotu ! macie ból dupy o to że wam skiny i postacie znikły i dobrze .Podobało by wam się jak by to was okradali ? nie sądzę 

zamiast na reffy wydawać to kupcie sobie  i problemu by nie było

a do tych co za uczciwie kupione rp , kupowaliście też reffy na 100% więc riot się pomylił i zabrał wam to co nie powinien ,a z drugiej strony jak byście nie kombinowali z reffami to nic by się nie stało 

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

podatki rosną, panstwo nas okrada codziennie ale gimby płaczo że oszukiwali i zabrali im dobytek życia xD

Opublikowano

Nie do końca rozumiem tego płaczu. Na waszym miejscu po prostu robił bym nowe refy na multikontach i liczył że nie będzie nowego ban wave przed nowym systemem.

Ja większość refów robiłem sam więc prawie nic nie straciłem po za 15$ za 150 refów które kiedyś kupiłem.

Wyczyścili mi 4 z 10 kont.

Słaby wynik.

Opublikowano

Najlepiej zamknijcie w c**j ten temat bo każdy spamuje i pisze to samo w kułko siemkaaaf

Opublikowano

Ale nie można nazwać kradzieżą czegoś, jeśli to się pozyskało w nieuczciwy sposób. To Riot ustala zasady i albo się ich stosujemy albo figa z makiem i tyle.

Opublikowano

Trzeba bylo nie brac refferali. Jesli miales np. 486rp kupione a kupiles cos za 487rp gdzie 1 rp bylo z refferali automatycznie to usuwaja. Byl zakaz robienia refow - wiec pierdolcie sie, czytajcie regulaminy. Moze was zabije a potem bede plakal, ze jestem w wiezieniu ?

Dobrze robia.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...