Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z postacią. - Obeznani niech sie wypowiedzą.

danieln

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :D Nie będę się rozpisywał, bo raczej nie ma sensu. Jestem na tym forum od dawna i dalej się nie mogę nadziwić jak wy to wszystko umiecie. Sam teraz coś próbuje. Przejdźmy do konkretu.

Mam taki błąd, że moja postać ma biały "dym", a raczej zbugowaną teksture na sobie. Nie mam pojęcia co zrobić. Wygląda to mniej więcej tak. Niech obeznani, profesjonaliści się wypowiedzą ^^

Powodzenia :D

Macie tu screeny: 

http://screenshooter.net/100631385/othcdde

http://screenshooter.net/100631385/bkimjpn

Scanów do zdj. chyba nie trzeba :P W razie czego dodam ^^]

Proszę o pomoc, oczywiście wynagrodze jakiekolwiek starania :)

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Nie spotkałem się z tym nigdy, ale przypuszczam, że wgrałeś jakiś nowy efekt GM. Pokaż syserr z klienta.

Specjalista
Opublikowano

Zobacz czy przypadkiem nie masz zrąbanych tekstur od poświaty gm (0 kb) lub może masz wgrany efekt a całkowicie jest brak tekstur.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Zobacz czy przypadkiem nie masz zrąbanych tekstur od poświaty gm (0 kb) lub może masz wgrany efekt a całkowicie jest brak tekstur.

Mam 2 pliki w locale/pl/effect GM.mse i ymirred.tga . Pierwszy odpowiada za animacje jak mniemam, a drugi za znaczek. Jest to znaczek Wrednej. Wgrywałem wcześniej dużą ilość plików od

Client Design {"Black Flash"} ~by REPREDATOR. gdzie mówił, że ma fajny efekt GM. Pozamieniałem wszystkie pliki, design działa, tylko to białe...

ARIONE-MINI.png

Specjalista
Opublikowano

Mam 2 pliki w locale/pl/effect GM.mse i ymirred.tga . Pierwszy odpowiada za animacje jak mniemam, a drugi za znaczek. Jest to znaczek Wrednej. Wgrywałem wcześniej dużą ilość plików od

Client Design {"Black Flash"} ~by REPREDATOR. gdzie mówił, że ma fajny efekt GM. Pozamieniałem wszystkie pliki, design działa, tylko to białe...

REPREDATOR do tego interfejsu dodawał nowy znaczek i efekt gm-a,i chyba czegoś nie dograłeś do końca.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano
Opublikowano

Powodów może być tylko kilka:

- Brak plików JPG/TGA/DDS etc. od efektu GM'a.

- Złe ścieżki do plików JPG/TGA/DDS etc. od efektu GM'a.

- Źle zrobione wpisy XML do JPG/TGA/DDS etc. od efektu GM'a np. wielkie litery w ścieżce docelowej.

- Czasem brak sterowników do karty graficznej od grafiki DDS, jesli pliki graficzne masz w tym formacie.

- Uszkodzone tekstury przy wypakowaniu clienta - to także nie dotyczy twojego przypadku.

- Usunąłeś pliki graficzne od oryginalnego pliku .mse i jedynie dograłeś plik .mse by REPREDATOR wraz z plikami graficznymi do niego zamiast podmienić owy plik .mse z oryginalnym. - to by oznaczało, że nie wiesz co robisz.

Wniosek? Jak dla mnie masz różne ścieżki tekstur w pliku mse i w cliencie.

Opublikowano

Jutro moge ci to na tv zrobic bo tak nie jestem w stanie nic napisac.

Musze to zobaczyc :D

Jak chcesz czekaj do jutra.

Chyba, ze wczesniej to rozwiązesz :D

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...