Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Armentis.pl - NOWOŚCI Start 19.12.2014 18:00 [HARD/MEDIUM]

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo podobny do Invori - chyba tak, bardzo pobobne okno logowania i te inne duperele

Nie było nic na niczym wzorowane :) Może dlatego po prostu, że robił to ten sam grafik - Zielsko :)

Opublikowano

Bardzo podobny do Invori - chyba tak, bardzo pobobne okno logowania i te inne duperele

"Inne duperele" masz cały czas na myśli grafikę? Każdy grafik ma swój unikalny styl więc jest to może w jakiś sposób podobne.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Macie już ułożony is? Będzie w nim kamień wbijający skilla od G1 do P? Będą zwoje egzo, rady?

IS na sam koniec :) Ale mogę zapewnić, że ceny będą atrakcyjne. Co do kamienia to będzie dostępny i w grze i w IS. Zwoje będą normalnie w grze, a rady za PO :)

Opublikowano

Macie już ułożony is? Będzie w nim kamień wbijający skilla od G1 do P? Będą zwoje egzo, rady?

IS jeszcze nie jest zrobiony. Będzie kamień lecz planuje zrobić tak żeby ten kamień można było czytać raz na kilka dni/tydzień.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

IS jeszcze nie jest zrobiony. Będzie kamień lecz planuje zrobić tak żeby ten kamień można było czytać raz na kilka dni/tydzień.

W sumie dobre rozwiązanie :)

Opublikowano

A przewidujecie jakieś raty na weekend? Exp, drop? 

Poradzicie sobie w 2 os w teamie? ;d

Na początek na pewno damy radę . Tak jak już kilka osób pisało, jestem osobą , która będzie poświęcać graczom swój czas w wysokości 25/7 :) Nad expem i dropem pomyślimy, gdyż na start by było trochę za łatwo .

Opublikowano

Jak na starcie bedzie 1k+ osób to napewno administracja zrobi jakis konkursik lub raty w weekend :p Nie zapominajmy że od startu serwera bedzie tez aktywny EVENT ŚWIĄTECZNY ! <3

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

Jak na starcie bedzie 1k+ osób to napewno administracja zrobi jakis konkursik lub raty w weekend :P Nie zapominajmy że od startu serwera bedzie tez aktywny EVENT ŚWIĄTECZNY ! <3

Dokładnie :)

Opublikowano

A przewidujecie jakieś raty na weekend? Exp, drop? 

Poradzicie sobie w 2 os w teamie? ;d

Nie wykluczone że zrobiny rekrutacje na GM :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ehh. xD

Trochę mnie to zaczyna już śmieszyć, po co stawiać taki sam serwer jak inne? Najlepsze jest to, że startujący w tym samym dniu i godzinie co inne. Zapewne gracze podzielą się po wszystkich serwerach i będą grać dopóki, któryś się nie wysypie. 

U Was zastanawia mnie jedna rzecz, robiliście ten dom aukcyjny od podstaw, czy kupiliście go od kogoś? =) Jeżeli został zakupiony, (od pewnego - 'pana' xD), to nie wróżę niczego dobrego. :P

Ale życzę Wam powodzenia i jak najdłuższego utrzymania się na rynku. :)

A jak w końcu z tymi kamykami G1->P, w prezce jest, że tylko OX i IS ;p, a tutaj ktoś wspominał, że będą do zdobycia w grze, w takim razie, skąd? 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ehh. xD

Trochę mnie to zaczyna już śmieszyć, po co stawiać taki sam serwer jak inne? Najlepsze jest to, że startujący w tym samym dniu i godzinie co inne. Zapewne gracze podzielą się po wszystkich serwerach i będą grać dopóki, któryś się nie wysypie. 

U Was zastanawia mnie jedna rzecz, robiliście ten dom aukcyjny od podstaw, czy kupiliście go od kogoś? =) Jeżeli został zakupiony, (od pewnego - 'pana' xD), to nie wróżę niczego dobrego. :P

Ale życzę Wam powodzenia i jak najdłuższego utrzymania się na rynku. :)

A jak w końcu z tymi kamykami G1->P, w prezce jest, że tylko OX i IS ;p, a tutaj ktoś wspominał, że będą do zdobycia w grze, w takim razie, skąd? 

Ten "pan" tak się składa że jest w naszym teamie. 

Będą dropiły z razadora i lucyfera, 2 najsilniejsze bossy w grze.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Czy jesteście dobrze przygotowani na start? Żaden atak was nie ruszy?

Planujecie jakąś reklamę dodatkowo to tej, co już jest?

"zamówiłem na wasz serwer maszynę nie do zajebania, nawet bez jakich kolwiek filtrów i zabezpieczeń" ~~ Hool

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Powiem szczerze, że ciężko będzie wam o graczy, teraz duża konkurencja np. Arutan . No ale w sumie ten serwer bardziej medium jak hard, więc roznie to moze byc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...