Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Armentis.pl - NOWOŚCI Start 19.12.2014 18:00 [HARD/MEDIUM]

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, sam sie chwaliłeś jaki to ty nie jesteś boski i lepszy pokazując rzeczy zrobione przez Nixa. Także dla mnie to wszystko jest jednoznaczne, bez niego jesteś nikim tak samo jak i cały ten serwer.

Nie oceniamy osoby tylko serwer stary... To co kiedyś było jest nie ważne. Liczy się to co jest teraz. A teraz wykonał kupę dobrej roboty :) Pozdrawiam Cię

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, sam sie chwaliłeś jaki to ty nie jesteś boski i lepszy pokazując rzeczy zrobione przez Nixa. Także dla mnie to wszystko jest jednoznaczne, bez niego jesteś nikim tak samo jak i cały ten serwer.

Chciałbym Ci przypomnieć że kamil sprzedaje same systemy, nie wgrywa Ci ich na serwer. Gdzie napisałem że jestem lepszy bo mam nowości od nixa?

Gumiś wykonanie a ja pomysł. Prosty rachunek frontend backend poczytaj. Gumiś nie ma dostępu do ftp serwera. Także polecam jakąś terapie umysłową bo ciągle się powtarzasz a u Ciebie kipi nudą na serwerze 80 online.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie oceniamy osoby tylko serwer stary... To co kiedyś było jest nie ważne. Liczy się to co jest teraz. A teraz wykonał kupę dobrej roboty :) Pozdrawiam Cię

Ale ja Cie rozumiem, do Ciebie nic nie mam i sam dobrze o tym wiesz, ale mamut po prostu jest zbyt cwany i wyszczekany jeżeli chodzi o niektóre kwestie. Ile wykonał - nie wiem, szczerze nie mam jak ocenić, no ale jeżeli koleś wpada do obcej prezentacji, wykłóca się o brak doświadczenia i tak dalej i próbując przyszpanować swoimi umiejętnościami wstawia cudze rzeczy, no to coś tu jest do cholery nie tak.

80 online ale serwer stoi czego nie mozna powiedziec o revilli i znajac zycie o tym tak samo niedługo. ;)

Opublikowano
Serwer Moge Polecić fajnie się zapowiada 

Ale, czy będzie rywalizacja? W, to wątpie pewnie osoby, które strzelą 50 odc i 60lvl :)

Gildie na serwerach, to podstawa walka o spoty itp, itd, kieruje to do osób wiadomo, które lubią hardy i wiedzą, na czym, to polega :)

Powodzenia :)

Opublikowano

Ale ja Cie rozumiem, do Ciebie nic nie mam i sam dobrze o tym wiesz, ale mamut po prostu jest zbyt cwany i wyszczekany jeżeli chodzi o niektóre kwestie. Ile wykonał - nie wiem, szczerze nie mam jak ocenić, no ale jeżeli koleś wpada do obcej prezentacji, wykłóca się o brak doświadczenia i tak dalej i próbując przyszpanować swoimi umiejętnościami wstawia cudze rzeczy, no to coś tu jest do cholery nie tak.

80 online ale serwer stoi czego nie mozna powiedziec o revilli i znajac zycie o tym tak samo niedługo. ;)

Każdy chce się zaprezentować z jak najlepszej strony i czasem można coś za dużo powiedzieć. Ale można się pochwalić czymś czymś co się ma, prawda ? Domek zrobił gumiś, ale Mamut nad nim pracował, kilka rzeczy poprawiał, a w serwer wkładał dużo pracy. To już nie ta osoba co kiedyś. Dużo się nauczył i dowodem tego jest Armentis. No ale co prawda to prawda. Miałem kiedyś "przyjemność" rozmawiać z Mikołajkiem i niestety muszę stwierdzić, że jest to wysoce niekulturalna osoba, patrzy tylko na pieniążki, nie mając zbyt dużych umiejętności. Brak jakichkolwiek nowości na serwerze tłumaczy tym, że mógłby je mieć, ale nie chce. Gdzie tu logika. A może to zazdrość,że nie może mieć tego ? :)

Serwer Moge Polecić fajnie się zapowiada 
Ale, czy będzie rywalizacja? W, to wątpie pewnie osoby, które strzelą 50 odc i 60lvl :)
Gildie na serwerach, to podstawa walka o spoty itp, itd, kieruje to do osób wiadomo, które lubią hardy i wiedzą, na czym, to polega :)
Powodzenia :)

Rozgrywka jest tak ustawiona, aby można było znowu poczuć klimat początków metina - walki o bossy, wojny :) To jest to, na co położyliśmy największy nacisk i mamy nadzieję, że graczom to się spodoba :)

Opublikowano

Nie ma nic wyróżniającego ten serwer od innych tego typu, nie widzę też żadnej dobrej reklamy u znanego youtubera. Osobiście uważam, że ciężko będzie wam się przebić, bo serwer Uzurpatora startuje też jakoś w tym czasie + dodając, że istnieją już inne ciekawsze i pewne serwery typu Cra*os. 

Tak czy siak życzę powodzenia :)

Opublikowano

Nie ma nic wyróżniającego ten serwer od innych tego typu, nie widzę też żadnej dobrej reklamy u znanego youtubera. Osobiście uważam, że ciężko będzie wam się przebić, bo serwer Uzurpatora startuje też jakoś w tym czasie + dodając, że istnieją już inne ciekawsze i pewne serwery typu Cra*os. 

Tak czy siak życzę powodzenia :)

Bo jeszcze nie wypuściliśmy reklamy :) Znany YT-ber ? Proszę bardzo : FubuJestemKRULLP (25k subów) , DIIM2 (19k subów) . To 2 większych, a nie chce mi się wszystkiego wymieniać :) No w każdym razie o reklamę bać się nie musimy :) Szanuję Twoje zdanie, tak jak każdej innej osoby, ale sądzę jednak, że się wyróżniamy spośród innych HARDów. Cr***s to nie jest HARD taki jak nasz. Zupełnie inaczej tam rozgrywke się prowadzi :) Także pozdrawiam i życzę miłego wieczora :)

Opublikowano

Bo jeszcze nie wypuściliśmy reklamy :) Znany YT-ber ? Proszę bardzo : FubuJestemKRULLP (25k subów) , DIIM2 (19k subów) . To 2 większych, a nie chce mi się wszystkiego wymieniać :) No w każdym razie o reklamę bać się nie musimy :) Szanuję Twoje zdanie, tak jak każdej innej osoby, ale sądzę jednak, że się wyróżniamy spośród innych HARDów. Cr***s to nie jest HARD taki jak nasz. Zupełnie inaczej tam rozgrywke się prowadzi :) Także pozdrawiam i życzę miłego wieczora :)

To jednak co do reklamy się troszeczkę myliłem, ale wątpię, że Kiecol przyciągnie tłumy ludzi, bo jego kanał swoje lata świetności już miał i po tak długiej przerwie nie będzie miał tak dużej oglądalności, a co do DIIM2 to najlepszym let's playerem on nie jest, ale to i tak lepsi YT-berzy od tych, którzy w 10 odcinków siedzą w m2. A co do wyróżniania się wśród hardów, to aż tak źle jak napisałem nie jest, bo zapowiadacie się na pewno lepiej od ra*ii, która nie ma dosłownie nic prócz dużej ilości graczy.

Opublikowano

To jednak co do reklamy się troszeczkę myliłem, ale wątpię, że Kiecol przyciągnie tłumy ludzi, bo jego kanał swoje lata świetności już miał i po tak długiej przerwie nie będzie miał tak dużej oglądalności, a co do DIIM2 to najlepszym let's playerem on nie jest, ale to i tak lepsi YT-berzy od tych, którzy w 10 odcinków siedzą w m2. A co do wyróżniania się wśród hardów, to aż tak źle jak napisałem nie jest, bo zapowiadacie się na pewno lepiej od ra*ii, która nie ma dosłownie nic prócz dużej ilości graczy.

Zawsze trzeba wejść w szczegóły. Specjalnie poprosiłem Kiecola , aby dodał jakiś odcinek, no i ma ponad 600 łapek na nowym odcinku, także tyle co Ci najwięksi "metinowi" YTberzy. Będzie regularnie dodawał odcinki to i przyciągnie. Wiele osób ma do niego sentyment z powodu jaką hmmmm, w sumie legendą na PL był, ale też dlatego, w jak komiczny sposób prowadzi swoje filmy. Darka oglądalność znacznie się poprawiła ostatnimi czasy, także jestem pełen optymizmu :) Jeszcze raz pozdrawiam i dzięki za udzielenie się w naszym temacie. Miłej nocy życzę :)

Opublikowano

Serw bardzo fajny . ale teraz za dużo serwów medium/hard mam na myśli Arutan/Malestia . Więc wątpie że by było dużo graczy a reklama?

Opublikowano

Serw bardzo fajny . ale teraz za dużo serwów medium/hard mam na myśli Arutan/Malestia . Więc wątpie że by było dużo graczy a reklama?

Malestia to medium, a ten drugi hm... nie wypowiadam się. Porównaj sobie serwery. Tak jak wspomniałem reklamować będzie FubuJestemKrulLP (25k subów) , DIIM2 i wielu wielu innych :)

Opublikowano

Hooltras sponsor, więc zapewne będzie dobra reklama, co do serwera po prezentacji wygląda w miarę okej, ale co z niego wyjdzie to się okaże. Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Hooltras sponsor, więc zapewne będzie dobra reklama, co do serwera po prezentacji wygląda w miarę okej, ale co z niego wyjdzie to się okaże. Powodzenia. 

Dokładnie, reklama będzie dobra. A co wyjdzie ? Miejmy nadzieję, że hit :)

Opublikowano

Polecam ze względu na sponsora ! :)

Jakaś reklama większa bd ?

Tak jak już pisałem we wcześniejszych postach będą nagrywać min. FubuJestemKrulLP ( 25k subó) , DIIM2 ( 19k ) , AdasBambi i wielu innych :) Pozdrawiam

Opublikowano

Tak jak już pisałem we wcześniejszych postach będą nagrywać min. FubuJestemKrulLP ( 25k subó) , DIIM2 ( 19k ) , AdasBambi i wielu innych :) Pozdrawiam

a czy Youtuberzy 1k - ? Będziecie coś im oferować?

Opublikowano

Grafika z ekranu logowania jest z byłego serwera Tristam i jest zrobiona przez zielsko nie wiem czy macie pozwolenie od pana zielsko na modifikacje/edycję  jego grafiki

Serwer nie polecam z powodu gdyż iż Administracja jest zdemoralizowana i niekompetentna.  I nie ma żadnych nowości , wszystko to sklejka z innych serwerów

img12grosikow.gif

Opublikowano

Grafika z ekranu logowania jest z byłego serwera Tristam i jest zrobiona przez zielsko nie wiem czy macie pozwolenie od pana zielsko na modifikacje/edycję  jego grafiki

Serwer nie polecam z powodu gdyż iż Administracja jest zdemoralizowana i niekompetentna.  I nie ma żadnych nowości , wszystko to sklejka z innych serwerów

Jakbyś czytał uważnie, to byś zauważył, że Zielsko jest naszym grafikiem. Demoralizacji tu nie widzę, bo demoralizacja to odrzucanie oraz negowanie przyjętych wartości, norm, zasad etyki, praw życia zbiorowego i indywidualnego. Ja np nie tykam się alkoholu, fajek ani używek. Technik chyba tak samo. Także radzę najpierw poznać znaczenie słów, które się wypowiada. Serwer robiony od 0. Hooltras gówna by nie brał kolego :) Hmmm i czym się objawia wymieniona przez Ciebie niekompetencja ?

Opublikowano

Serwer ogólnie bardzo fajny lecz jest jedno ale... Kamyk który daje skil na P w IS :), takich rzeczy nie powinno być w itemshopie gdyż gra zmienia się w P2W, lepiej dodać kamyk do dropu ze smoka i to już będzie coś :) a nie bez wysiłku sobie załadować w is i zadowolony bo zrobił pierwszy aure na P... 

Opublikowano

Nic ciekawego na tym serwerze nie zobaczyłem.

Powodzenia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...