Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Armentis.pl - NOWOŚCI Start 19.12.2014 18:00 [HARD/MEDIUM]

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również polecam serwer ;) Administracja na poziomie co wiąże się ze stabilnością serwera. Dużo nowości, musieli się dużo napracować, warto to docenić i wbić ;)

Dziękujemy za miłą opinię :) Pozdrawiam

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer mi sie bardzo podoba, po prezentacji, sądze że dawno takiego fajnego serwera nie widzialem. Nie oceniam pod wzgledem administracji bo nikogo nie znam, ale patrząc na serwer to jest moc. Na milion procent wbije!!!!

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

Serwer mi sie bardzo podoba, po prezentacji, sądze że dawno takiego fajnego serwera nie widzialem. Nie oceniam pod wzgledem administracji bo nikogo nie znam, ale patrząc na serwer to jest moc. Na milion procent wbije!!!!

I takie podejście jest prawidłowe :) Pozdrawiamy

Opublikowano

Polecam Serwer z względu na Rabbita i Hoola :)

Chłopaki mam nadzieję że dacie radę z reklamą bo termin startu do tyłka se wybraliście, pod względem ilości startów konkurencji ale trzymam kciuki!

Wesołych Świąt i Powodzenia!

Opublikowano

Polecam Serwer z względu na Rabbita i Hoola :)

Chłopaki mam nadzieję że dacie radę z reklamą bo termin startu do tyłka se wybraliście, pod względem ilości startów konkurencji ale trzymam kciuki!

Wesołych Świąt i Powodzenia!

Konkurencja mocna, nie zaprzeczam , ale mam nadzieję, że ludzie docenią i zawitają :) Również Wesołych Świąt i pozdrawiam :)

Opublikowano

Serwer sponsoruje ze względu na rabbita... Człowiec ogromnie zaangażowany (aż czasem mnie wkurzał). Ogromna pasja i chęć stworzenia serwera mt2... Własnego. Ja na Jego miejscu już dawno bym sobie darował serwer ale nie On...

Jedyne czego możecie być pewni na tym serwerze to tego, że rabbit będzie się Wami zajmował baaardzo starannie i 25/7

No wkurzający jestem. Ale dziękuję za zaufanie. Daję z siebie wszystko i Ty o tym wiesz bracie :)

Opublikowano

Zawitam już w piątek ! Będzie pompa! Spróbujemy polecieć daleko w topkę! :)

Jak zwykle do topki Adaś :D Powodzenia :)

Opublikowano

To tak, serwer zapowiada się bardzo obiecująco. Głównym atutem tego serwera jest niewątpliwie dom aukcyjny, podobają mi się również dungeony oraz punkty osiągnięć . Co do administracji niestety nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ nie znam ich i nie gralem na ich serwerach . Niestety serwer posiada pare minusów . Największym jest chyba kamień który wbija Ci skilla na P od razu, którego możesz zakupić w isie . No i tu już widać, że serwer pod isa troszkę leci -  z samych petów, lizaków, ppk czy certyfikatów mogą sobie nieżle zarobić . Drugim z większych minusów jest brak królestwa chunjo, mniemam, że administracja sądzi, że za braknie wystarczającej ilości osób do zapełnienia serwera, tudzież myślą, że serwer długo nie postoi . Troszkę za mało ambicji. No cóż, zobaczymy, myśle, że ten serwer jest najlepszym startującym serwerem w grudniu ( o ile nie wystartuje balmora s2) dlatego raczej zagram . Oby administracja nie przesadziła z cenami rzeczy w is i najlepiej niech wyyyebio ten niepotrzebny kamień, który tylko niszczy rozgrywkę i trudny oraz urodę w graniu na serwerach typu hard . Mam nadzieję, że Administracja nie poskąpiła pieniędzy na dobrą maszynę i serwer wystartuje bez przeszkód . 

Ten dom aukcyjny to jest pierwsza wersja którą zrobił gumiś aka nixo.

Z najnowszych info wiem że ma już wersję v4 xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Pierwsza wersja ;) Ciekawe , bo jej nigdzie nie widziałem. Za to Ty możesz pomarzyć nawet o takiej :) Pozdrawiam

Opublikowano

Chciałeś zabłysnąć? Robi to ma chłopak, wszystko zrobi co mu tylko powiesz. I nie wiem po co tu taki komentarz dajesz który nie wnosi nic do tematu, widze gul lata. Chciałeś tylko napisać że jesteśmy słabi bo mamy pierwszą wersje tego domu? Ty nawet tego nie masz i nigdy nie będziesz miał. Jedyne co Ci zostało to kupywanie subów i wyśw. na kanał. Nie pozdrawiam zazdrośników.

K***S KOZŁA

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Chciałeś zabłysnąć? Robi to ma chłopak, wszystko zrobi co mu tylko powiesz. I nie wiem po co tu taki komentarz dajesz który nie wnosi nic do tematu, widze gul lata. Chciałeś tylko napisać że jesteśmy słabi bo mamy pierwszą wersje tego domu? Ty nawet tego nie masz i nigdy nie będziesz miał. Jedyne co Ci zostało to kupywanie subów i wyśw. na kanał. Nie pozdrawiam zazdrośników.

K***S KOZŁA

Denerwujecie mi technika :(

Opublikowano

Dawno nie słyszałem o domku aukcyjnym aka gumiś!!! xD

Szczerze? Niemiec zrobił by tak... Aukcja+licytacja+przedmiot do item-shopu+odwołanie do strony serwera...

Zresztą kiedyś już coś takiego było?Hmm... Coś tam bugi były z tym związane...

A tutaj jest to sprawdzone na większej ilości itemów? 500 graczy wystawi po 2 przedmioty to już tysiąc.

Jeżeli będzie sprawne to każdy będzie wystawiać i 2 tysiaki itemsów się znajdzie.. 

Zobaczymy jak wypali, jak wypali ten auction house to pozdrówki;]

Gumiś- kupcie sobie jakąś platynową tarczę ddos, bo jeżeli się nie mylę, to dobry hacker z niego.

Opublikowano

Szczerze? Niemiec zrobił by tak... Aukcja+licytacja+przedmiot do item-shopu+odwołanie do strony serwera...

A tutaj jest to sprawdzone na większej ilości itemów? 500 graczy wystawi po 2 przedmioty to już tysiąc.

Jeżeli będzie sprawne to każdy będzie wystawiać i 2 tysiaki itemsów się znajdzie.. 

Gumiś- kupcie sobie jakąś platynową tarczę ddos, bo jeżeli się nie mylę, to dobry hacker z niego.

Gumiś sprzedał im nowości i ma pizgać ich ddosami?  o.O

Beka. xD

Reklama będzie duża?

Opublikowano

Beka. xD

Reklama będzie duża?

Kiecol dariusz 3 adas thail rabbit metin2list typowy metinczyk i dalej nie wiem  (1st chyba i no perfect ale nie jestem pewien) :)

3x up działa to na tej samej zasadzie co cała baza danych serwera. Ile przedmiotów przez ekwipunek gracza się przewija? Ile jest tysięcy, setek tysięcy rekordów przedmiotów w tabelce player.item? Tak samo jest z domem, wszystkie te wartości przenoszone są do tabeli w bazie danych.

Kiedy będzie strona forum TS? +/- 

Oficjalnie dla graczy dziś wieczorkiem

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Hmm, po starcie planujecie jakieś eventy? Czy na razie na czysto wystartować bez huku? :)

Z tego co widziałem GRUBY na fb to będzie Event Świąteczny na start.

97885401236937515934.png

Opublikowano

Hmm, po starcie planujecie jakieś eventy? Czy na razie na czysto wystartować bez huku? :)

Na start będzie event świąteczny. W m1 będą się respić mikołaje, z których będą dropić skarpety, a skarpety będziemy wymieniać na prezenty, z których możemy dostać przedmioty z Item-Shopu :) Pozdrawiam

Beka. xD

Reklama będzie duża?

Tak. Ja już od dawna pracuję nad reklamą nas swoim kanale, na forach itd. A dzisiaj reklamę zacznie np Kiecol :)

Opublikowano

Na start będzie event świąteczny. W m1 będą się respić bałwanki.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Planujecie na serwer wprowadzać częste update'y? Czy raczej takie mniejsze raz na jakiś czas? Zostajecie przy takich w sumie tradcyjnych rzeczach?

Opublikowano

Ten wkład rabbita w serwer <3

Widać, że mu zależy niesie to za sobą wielką chęć do prowadzenia serwera jak i aktualizowania go.

Gdybym nie tworzył własnego zagrałbym bo na pewno warto.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Planujecie na serwer wprowadzać częste update'y? Czy raczej takie mniejsze raz na jakiś czas? Zostajecie przy takich w sumie tradcyjnych rzeczach?

Jak na nasze oko jest narazie wszystko dopieszczone :) Ale oczywiście - jesli sytuacja tego będzie wymagała lub też gracze o coś poproszą to jakiś update będzie zrobiony. Na pewno będzie także po jakimś czasie od wbicia maksymalnego poziomu, aczkolwiek jakiś ogromnych zmian nie planujemy :) Pozdrawiam

Ten wkład rabbita w serwer <3

Widać, że mu zależy niesie to za sobą wielką chęć do prowadzenia serwera jak i aktualizowania go.

Gdybym nie tworzył własnego zagrałbym bo na pewno warto.

Staram się jak mogę, ale główną robotę i tak "odwala" technik :) Ja daję z siebie tyle ile mogę i jakie mam możliwości :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...