Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Armentis.pl - NOWOŚCI Start 19.12.2014 18:00 [HARD/MEDIUM]

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ogólnie bardzo fajny lecz jest jedno ale... Kamyk który daje skil na P w IS :), takich rzeczy nie powinno być w itemshopie gdyż gra zmienia się w P2W, lepiej dodać kamyk do dropu ze smoka i to już będzie coś :) a nie bez wysiłku sobie załadować w is i zadowolony bo zrobił pierwszy aure na P... 

Nad tym jeszcze myślimy. Szczerze zostało to napisane "na pałe" , że tak powiem. Ale jest to jeszcze do przemyślenia czy np nie damy tego tylko podczas OX :) 

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ogólnie bardzo fajny lecz jest jedno ale... Kamyk który daje skil na P w IS :), takich rzeczy nie powinno być w itemshopie gdyż gra zmienia się w P2W, lepiej dodać kamyk do dropu ze smoka i to już będzie coś :) a nie bez wysiłku sobie załadować w is i zadowolony bo zrobił pierwszy aure na P... 

Jest założenie że dodamy ten kamyczek do Razadora, najsilniejszego bossa w grze który znajduje się w Bramach Piekieł (dungeon)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Bardzo spodobał mi się serwer. Muszę przyznać, że ta prostota, a zarazem uniwersalność i nowoczesność, całkowicie do mnie trafia.

Gratuluję tych pomysłów, które dodają tej wspaniałej atmosfery do gry. Jednym słowem serwer jest bardzo dobry i ciekawy. 

Prezentacja bardzo pięknie Wam się udała. Super pomysł na event świąteczny :) 

Warto jest zagrać na tym serwerze, bo widać staranie administratorów.

Polecić mogę ten projekt z całego serca, głównie ze względu na właściciela (@Rabbitx9).

Życzę Wam powodzenia i pozdrawiam :) 

Opublikowano

Hooltras sponsor, więc zapewne będzie dobra reklama, co do serwera po prezentacji wygląda w miarę okej, ale co z niego wyjdzie to się okaże. Powodzenia. 

Dobra reklama ? hahahahahha jak ten dzieciak rabit ma z kazdym YT spine i nikt mu nie bd chciał nagrywać . Pozdrawiam

Opublikowano

Dobra reklama ? hahahahahha jak ten dzieciak rabit ma z kazdym YT spine i nikt mu nie bd chciał nagrywać . Pozdrawiam

Powiedz mi ile masz lat . Bo tak się składa , że ja jestem pełnoletni i nie czuję się dzieckiem. A spiny z nikim nie mam, przynajmniej o tym nie wiem ;) A już kilka razy wymieniłem kto będzie nagrywał i sądzę, że jest to solidna reklama :) P.S : Z którego serwera przyszedłeś/aś hejtować ? :) Może czujesz, że hejt to jedyna forma obrony ?

Opublikowano

Dużo nowości, spoko administracja, prezentacja bardzo ciekawa. Wbijamy na pełnej ;)

//

Opublikowano

Dużo nowości, spoko administracja, prezentacja bardzo ciekawa. Wbijamy na pełnej ;)

Dzięki za opinię:) Ze swojej strony dokładamy wszelkich starań, aby na serwerze grało się przyjemnie

Opublikowano

Serwer sponsoruje ze względu na rabbita... Człowiec ogromnie zaangażowany (aż czasem mnie wkurzał). Ogromna pasja i chęć stworzenia serwera mt2... Własnego. Ja na Jego miejscu już dawno bym sobie darował serwer ale nie On...

Jedyne czego możecie być pewni na tym serwerze to tego, że rabbit będzie się Wami zajmował baaardzo starannie i 25/7

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Waszym zdaniem jest sens robić jeszcze serwery medium/hard z max 99/105 bo moim już nie, ze względu takiego, że żaden serwer od siebie się nie wyróżnia, w tym mieś i następnym startuje już kilka podobnych z reklamą więc to jest moim zdaniem bezsens, uwzięliście się na serwery z max 99/105 jak nie wiem co.

Lecz i tak życzę powodzenia :)

Opublikowano

Waszym zdaniem jest sens robić jeszcze serwery medium/hard z max 99/105 bo moim już nie, ze względu takiego, że żaden serwer od siebie się nie wyróżnia, w tym mieś i następnym startuje już kilka podobnych z reklamą więc to jest moim zdaniem bezsens, uwzięliście się na serwery z max 99/105 jak nie wiem co.

Ja z takim lvl i Hard widzę tylko jeden, który nie jest żadną konkurencją :) A reklama gwarantuję, że mamy lepszą zapewnioną:)

Opublikowano

Co w takim razie wyróżnia serwer? Co Twoim zdaniem serwer powinien posiadać ciekawego żeby być innym od reszty?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Mimo że się z Rabbitem nie lubimy, serwer mogę polecić ze względu na to że dołożył wszelkich starań.

Sporo robił serwer pamiętam kiedyś mówił że robi serwer, wkońcu startują!

Serwer widać przyjemy Medium/Hard, powodzenia pany.  ^_^

Opublikowano

Mimo że się z Rabbitem nie lubimy, serwer mogę polecić ze względu na to że dołożył wszelkich starań.

Sporo robił serwer pamiętam kiedyś mówił że robi serwer, wkońcu startują!

Serwer widać przyjemy Medium/Hard, powodzenia pany.  ^_^

Asfen, kto powiedział, że się nie lubimy ? Przecież rozmawialiśmy na ten temat i było wszystko OK :)

Opublikowano

To tak, serwer zapowiada się bardzo obiecująco. Głównym atutem tego serwera jest niewątpliwie dom aukcyjny, podobają mi się również dungeony oraz punkty osiągnięć . Co do administracji niestety nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ nie znam ich i nie gralem na ich serwerach . Niestety serwer posiada pare minusów . Największym jest chyba kamień który wbija Ci skilla na P od razu, którego możesz zakupić w isie . No i tu już widać, że serwer pod isa troszkę leci -  z samych petów, lizaków, ppk czy certyfikatów mogą sobie nieżle zarobić . Drugim z większych minusów jest brak królestwa chunjo, mniemam, że administracja sądzi, że za braknie wystarczającej ilości osób do zapełnienia serwera, tudzież myślą, że serwer długo nie postoi . Troszkę za mało ambicji. No cóż, zobaczymy, myśle, że ten serwer jest najlepszym startującym serwerem w grudniu ( o ile nie wystartuje balmora s2) dlatego raczej zagram . Oby administracja nie przesadziła z cenami rzeczy w is i najlepiej niech wyyyebio ten niepotrzebny kamień, który tylko niszczy rozgrywkę i trudny oraz urodę w graniu na serwerach typu hard . Mam nadzieję, że Administracja nie poskąpiła pieniędzy na dobrą maszynę i serwer wystartuje bez przeszkód . 

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Administracje jest ogarnięta ja o tym wiem i wy o tym wiecie, nie ma co tu Pierdo**c tylko wbijać i grać.

97885401236937515934.png

Opublikowano

To tak, serwer zapowiada się bardzo obiecująco. Głównym atutem tego serwera jest niewątpliwie dom aukcyjny, podobają mi się również dungeony oraz punkty osiągnięć . Co do administracji niestety nie mogę się wypowiedzieć, ponieważ nie znam ich i nie gralem na ich serwerach . Niestety serwer posiada pare minusów . Największym jest chyba kamień który wbija Ci skilla na P od razu, którego możesz zakupić w isie . No i tu już widać, że serwer pod isa troszkę leci -  z samych petów, lizaków, ppk czy certyfikatów mogą sobie nieżle zarobić . Drugim z większych minusów jest brak królestwa chunjo, mniemam, że administracja sądzi, że za braknie wystarczającej ilości osób do zapełnienia serwera, tudzież myślą, że serwer długo nie postoi . Troszkę za mało ambicji. No cóż, zobaczymy, myśle, że ten serwer jest najlepszym startującym serwerem w grudniu ( o ile nie wystartuje balmora s2) dlatego raczej zagram . Oby administracja nie przesadziła z cenami rzeczy w is i najlepiej niech wyyyebio ten niepotrzebny kamień, który tylko niszczy rozgrywkę i trudny oraz urodę w graniu na serwerach typu hard . Mam nadzieję, że Administracja nie poskąpiła pieniędzy na dobrą maszynę i serwer wystartuje bez przeszkód . 

Polecam, fajny serwer się zapowiada.

zao4zijdftpa.jpg

Opublikowano

Na maszynę nie poskąpiła. A z kamieniem się jeszcze zastanawiamy, ale prawdopodobnie będzie dodany do dropu z Razadora. Chunjo eliminujemy, gdyż nikt tam zazwyczaj nie gra ;) Ale oczywiście jeśli gracze będa chcieli to zostanie dodane :)

Opublikowano

Ja z takim lvl i Hard widzę tylko jeden, który nie jest żadną konkurencją :) A reklama gwarantuję, że mamy lepszą zapewnioną :)

Co w takim razie wyróżnia serwer? Co Twoim zdaniem serwer powinien posiadać ciekawego żeby być innym od reszty?

W zasadzie to normalni założyciele, nie taki ktoś jak DonMamutos pro elo technik, następnie nie mówię tu o nowościach typu sranie potworów w m1 czy psy które sikają na drzewach i fruwają, chodzi mi o jakość wykonania, o prostotę, no o wszystko, a z tego co widać każdy serwer wszystko od siebie kopiuje, to co Wy macie jest na większości serwerów, nie macie nic unikatowego co wyróżnia Was od innych serwerów.

Opublikowano

No i tutaj widze problem. To Ty Mamutos powinienes wiedziec co powinien posiadac ciekawego serwer, Ty jako własciciel serwera, a nie pytasz ludzi. Po za tym jesli chcesz zeby serwer sie wyróżniał to musisz zrobić coś czego nigdzie nie ma, więc pierwszy lepszy user nie powie Ci co powinno wyróżniać, bo to trzeba wymyslić a kto chcialby sprzedawac za free swoje pomysły? :>

Opublikowano

No i tutaj widze problem. To Ty Mamutos powinienes wiedziec co powinien posiadac ciekawego serwer, Ty jako własciciel serwera, a nie pytasz ludzi. Po za tym jesli chcesz zeby serwer sie wyróżniał to musisz zrobić coś czego nigdzie nie ma, więc pierwszy lepszy user nie powie Ci co powinno wyróżniać, bo to trzeba wymyslić a kto chcialby sprzedawac za free swoje pomysły? :>

Bo jeśli kolega ocenia serwer po założycielach to raczej to nie jest wyróżnienie na tle innych serwerów. Ponieważ nie jestem żadnym administratorem tego serwera tylko technikiem, nie prowadzę serwer tylko go tworzę i robię to co rabbit mi każe. Zapytałem go tylko co on uważa za coś co wyróżnia serwer, w jego mniemaniu jest to administracja, co on ma do rabbita to nie mam pojęcia.

2x up znowu się powtórzę ale jakbyś nie zauważył mamy tutaj kilka innowatorskich rozwiązań, wytłumaczę Ci na czym polegają nowości na naszym serwerze.

Dom Handlowy - jest na kilku innych serwerach ale nigdzie nie ma takiego jaki my posiadamy, czyli całość odbywa się w grze (wystawa kupno itd.) w dowolnym miejscu gry.

Wyciąganie kd - też jest na wielu serwerach a raczej na każdym poprzed ten śmieszny zwój. U nas masz możliwość wybrania sobie kamienia dusz w okienku, jest to pożyteczne oraz estetyczne

System petów - każdy serwer go ma ale chyba żaden serwer jeszcze nie ma systemu petów który ma własne przedmioty (sloty na eq) 

i wiele więcej innowatorskich rzeczy. Zaślepia Cie nienawiść do mnie i nie widzisz detali, skreśliłeś serwer z góry ze względu na moją obecność tutaj. Smutne.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ja również polecam serwer ;) Administracja na poziomie co wiąże się ze stabilnością serwera. Dużo nowości, musieli się dużo napracować, warto to docenić i wbić ;)

Kiti ♥

Opublikowano

Mnie do grania na privach wystarczą 2 proste rzeczy : stabilność i żeby było do kogo napisać żeby wypierdalał ze spota. Mnie tam nowości żadnych nie potrzeba :) Jak chce czegoś nowego to po prostu szukam innej gry, lel, metinowcy nałogowcy :rolleyes:

Zajrzę i sprawdzę co tam będzie na serwie ;)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Mnie do grania na privach wystarczą 2 proste rzeczy : stabilność i żeby było do kogo napisać żeby wypierdalał ze spota. Mnie tam nowości żadnych nie potrzeba :) Jak chce czegoś nowego to po prostu szukam innej gry, lel, metinowcy nałogowcy :rolleyes:

Zajrzę i sprawdzę co tam będzie na serwie ;)

Zapraszamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...