Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] OLD SCHOOL HARD GLOBAL ANEXIS.PL 23.12.2014

globus102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej zapraszam :> 
Widać że w serwer włożono dużo czasu i potu :>
Za to powiędliśmy wbić na start :> i może zostać na dłużej :>
Ja napewno zawitam :> nie wiem jak inni :)

xTabwwt.png

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

C od grafiki spoko trochę rozwiązanie ujowe, ale do przeżycia. Serwer hard, więc nie ma tu mowy o pokazaniu swoich umiejętności technicznych, jeśli chodzi o typowego harda, serwer pewnie długo się nie utrzyma, ale polecam :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

C od grafiki spoko trochę rozwiązanie ujowe, ale do przeżycia. Serwer hard, więc nie ma tu mowy o pokazaniu swoich umiejętności technicznych, jeśli chodzi o typowego harda, serwer pewnie długo się nie utrzyma, ale polecam :)

....

Fajnie tak pisać że serwer za długo nie utrzyma się :?

Kupia dobra reklame i bedzie długo :/

xTabwwt.png

Opublikowano

Na prawdę warto tutaj zagrać administracja jest do waszej dyspozycji cały czas  :) co do serwera w końcu serwer przy którym można przypomnieć sobie dawne klimaty  :)

Pan ma dużą rację takie serwery powinny stać wieczność żeby przypominać stare czasy które już nie wrócą :/ i szkoda ja jestem przekonany i trzymam kciuki że będzie stał długo <3 

xTabwwt.png

Opublikowano

Startują lepsze serwery w tym czasie więc nie polecam.

...Ciekawe jakie :/ 

Raczej same easy/medium :/

a dobrego harda nie widziałem  oprócz tego,

Jak kto woli fajnego harda mogł by tu zawitać ..

xTabwwt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...