Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] OLD SCHOOL HARD GLOBAL ANEXIS.PL 23.12.2014

globus102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle że ten nie ma w sobie nic nowego ani ciekawego, 90% kopia Ravii ;)

Mam nick tutaj dadus21 bo na konto Medion zapomniałem hasła ;)

arijh2.jpg

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@dadus21 Koncepcja Ravii była taka sama jak nasza, tyle, że za bardzo poddała się modyfikacjom. Chodzi mi o pety, autopoty nowe dungeony i tym podobne zmiany. U nas jest tego znacznie, ale to znacznie mniej. :P

Opublikowano

sss

Reklamujesz serwer który nawet strone z epvp macie za darmo jest to żalosne i smieszne wasza reklama waszego serwera ale zycze startu.

Ten wasz sss to jeden wielki syf ! Chwalicie sie jakich to funduszy nie macie itd a strona za free...Jesteście jednym wielkim gównem.

tekstura.jpg

Opublikowano

@soxlin7 - Tak widziałem na waszej stronie głównej ładnie ją zabezpieczyliście. I widzę jak macie dobry serwer :) a już nie dodam że stoicie dosłownie na plikach 2k10.  :B

Opublikowano

Hmmm..Pójdziesz na pl ? A umiesz czytać kolego ? Serwer ten ma na celu odtworzyć dawnego pl..

A jak chcesz dać się ruchać w d*** przez GameForge to życzę powodzenia.

Tylko że tak samo i Pl jak i ten serwer to zabytki. Na hardach grają tylko ludzie co nie mają swojego żcyia osobistego.  Nie dam się wyruchać bo w te klocki jestem dobry :) 

Opublikowano

Tylko że tak samo i Pl jak i ten serwer to zabytki. Na hardach grają tylko ludzie co nie mają swojego żcyia osobistego.  Nie dam się wyruchać bo w te klocki jestem dobry :)

A na 4fun grają ludzie bez ambicji...

Innymi słowy Ci co im nic nie wychodzi i chcą się dowartościować ;)

tekstura.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi co pierdolą najwięcej, że gunwo serwer syfiasty hard? Co to wgl za określenia?! Na Epvp widziałem czasami zapowiedź w postaci samego tekstu!

Myślicie, że ktoś zapytał się o reklamę, albo stwierdził że syfiasty hard?

Następnym razem zanim wejdziesz, spójrz dokładnie na nazwę tematu!

"[Zapowiedź] OLD SCHOOL HARD GLOBAL ANEXIS.PL 23.12.2014"

Zapowiedź-jest to zapowiedź,

old- stary

school-szkoła, ale jest to połączenie z określeniem old, czyli staromodny mniej więcej, staroświecki,

hard-typ serwera

global-jako, iż nie żadnego hamchi,

anexis.pl-strona, oraz nazwa

23.12.2014-data startu.

Nie interesuję Cię hard? Nie wchodź. Nie interesuję Cię syfiasty metin2.pl z 2009r, bo przecież teraz pl ma tyle nowości, że głowa boli-nie wchodź!

Topic.

Co do serwera, syfiasty serwer, jak każdy inny bo nikt nie potrafi zrobić z game 40k kosmosu, a podniecamy się systemami i gui, które dwa lata temu

było tylko w postaci okna magazynu.

Życzę jak najwięcej graczy na starcie! Powodzenia;]

Opublikowano

Można powiedzieć, że stworzyłeś drugiego PL'a  :D.
Nie wbiję, ponieważ nie lubię hardów. Jeśli był by to easy/medium to bym grał :).

Opublikowano

@Psiik To w końcu hard, a 55 ksiąg to nie jest tak dużo. Wystarczy polecieć na metki do lasu lub sohan i podropić skrzynki po 5/6 ku. Z jednej skrzyni może nawet wylecieć 6 aur a ponadto, podczas bicia metków wypadają rady i zwoje egzo. Myślę, że wbicie skilla z m1 na G1 to kwestia trzech/czterech dni.

Opublikowano

Serwer mega zapraszam wszystkich stary old school nie jakieś rzeczy z kosmosu ,

Czekamy na start!! , skad kasa najlepiej dropi ?

Opublikowano

Dyskusje o globalu w tym temacie nie są najlepszym pomysłem. Gejfordż, poziom trudności i inne problemy.

Powstanie serwer easy - ''ehh kolejny 4fun''

Powstanie serwer medium - ''omg znowu medium?!''

Powstanie serwer hard - ''ZNOWU? skonczcie juz z tymi hardami!!!11!!!jedenjedenjeden!!1''

~~

Nigdy nie byłem fanem tych niesamowitych oldschooli, pierdyliard było takich a grało z bidą 15 osób.

Czysty, stary metin, tylko zrobić prezkę i ''grajcie, my na pieniądze czekamy''. Przynajmniej tak mi się kojarzą te hardy i oldskule.

Prezentacja: 6/10

Cały serwer: 4/10

Łącznie: 10/20 = 100/200 = 1,2/2,4 = 16,8/33,6 = 1/2

Zagram, gdy będzie +1000 ludzi.

Opublikowano

@MisterMatiek Co do "grajcie, my na pieniądze czekamy" odniosę się tak, że, serwer nie należy do takich co opierają się tylko IS. Wszystkie itemy ze sklepu są dostępne w grze. Jedynie on jedynie szybszą metodą rozwijania postaci. Pozdrawiam

Opublikowano

A na 4fun grają ludzie bez ambicji...

Innymi słowy Ci co im nic nie wychodzi i chcą się dowartościować ;)

Ty ziomuś gry traktujesz na serio ? Wolę zagrać od czasu na 4fun pobawić się niż siedzieć 24h przed komputerem . Nie lepiej wyjść na dwór z kumplami zapalić jointa ? Spotkać się z dziewczyną ? Metin to tylko głupia gra na wolny czas :) . Powodzenia życzę Ci i może w końcu przekonasz się kiedyś co to życie :) 

Opublikowano

@BarteKw656 gra to gra nie musisz spędzać w niej mnóstwo czasu i nikt ci nie karze robić tego co lubisz ;)

Właśnie o to mi chodzi to niech nie mówi mi że "A na 4fun grają ludzie bez ambicji..." 

Gram gdzie chcę i ile chcę nikt nie będzie mi mówil jaki jestem i co mam robić :) 

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi to niech nie mówi mi że "A na 4fun grają ludzie bez ambicji..." 

Gram gdzie chcę i ile chcę nikt nie będzie mi mówil jaki jestem i co mam robić :) 

To po c**j mówiłeś,że ludzie co grają na hardzie nie mają życia ?

Skoro gier nie traktujesz na poważnie to po c**j spinasz d***,że hard to syf ?

Dziękuje,żegnam...

A i jak wolisz z kumplami na dworze gibona skręcić,to dlaczego siedzisz 24/7 na mpc ? a może przez skype palicie ? :)

tekstura.jpg

Opublikowano

@MisterMatiek co do "grajcie, my na pieniądze czekamy" serwer nie należy do serwerów tylko is wszystkie itemy w is są dostępne w grze, jedynie is jest szybszą metodą rozwijania postaci. Pozdrawiam

1. Nie powiedziałem, że wasz serwer jest pod IS.

2. Każdy mówi, że na X serwerze wszystkie przedmioty z IS są do zdobycia w grze. Tylko zanim się dobije poziomu na którym będą dropić te itemy, więcej się wyda na starcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...