Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe AltroS s1/s2 FULL PACZKA(CLIENT,UNPACKER)

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpalasz inaczej. Wpisujesz: cd /usr/home/system/

sh run.sh lub sh run2.sh

Jeszcze mam jeden problem bo nwm jak zmienić intrologin.py

Opublikowano

W intrologin nic się nie zmienia. To jest bajka.

No dobra.

Włączyłem serwer i clienta ale błąd połączenia

@Edit

Nawet mi do navicata nie connecta

Opublikowano

Zalogował się już ktoś na tych plikach?

Naprawiłem wszystko tylko w cliencie jest błąd o złym loginie lub haśle.

Wie ktoś może jak to naprawić? Syserr czysty.

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Te pliki mają takie zabezpieczenie przed modem, że są hasła solone -dlatego hasło w bazie nie pasuje do podawanego bo jest ono dodatkowo solone. Wystarczy wgrać inne logowanie i powinno śmigać. Nie polecam jednak bawić się z tymi plikami bo takich niuansów jest jednak zdecydowanie więcej. Stawianie serwera na tych plikach to samobójstwo. Pozdrawiam

Opublikowano

Pliki są porozwalane nie warto tracić na nie swojego czasu na naprawę ;). Już lepiej postawić serwer na czystych ;p.

Jaka naprawę ? <3

Tam nic nie ma do roboty, trzeba tylko trochę pomyśleć. Pliki nie dla amatorki

7440414202894171306241.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

--------------------------------------------------------

• Login i Hasło FreeBSD oraz FileZilla:
  • L: root
  • H: 123456

------------------------------------

• Login i Hasło Navicat:
  • L: root
  • H: metineth

Jakieś błędy tam są chyba, bo nie można połączyć się do sql'a mimo podania dobrych danych (ftp działa można się łączyć) A teraz (testowane na dedyku), jeśli wejdziesz do sql'a i dodasz sobie konto, to jest problem, bo pisze, że nieprawidłowe passy się podaje mimo podania dobrych 

Odnośnie plików można wyciągnąć sobie questy (niektóre ciekawe chodź i tak ktoś powie, że są na MPC), bo nad plikami dużo osób będzie miało problem jak ktoś napisał wcześniej, że laik nie odpali tego (no, chyba że się mylę) 

Mam pytanie odnośnie game ? Co jest w tym game takiego dobrego ? i czy opłaca się użyć jego pod serwer ? (jakieś zabezpieczenia przeciw asfenom ?:D)

Opublikowano

Jakieś błędy tam są chyba, bo nie można połączyć się do sql'a mimo podania dobrych danych (ftp działa można się łączyć) A teraz (testowane na dedyku), jeśli wejdziesz do sql'a i dodasz sobie konto, to jest problem, bo pisze, że nieprawidłowe passy się podaje mimo podania dobrych 

Odnośnie plików można wyciągnąć sobie questy (niektóre ciekawe chodź i tak ktoś powie, że są na MPC), bo nad plikami dużo osób będzie miało problem jak ktoś napisał wcześniej, że laik nie odpali tego (no, chyba że się mylę) 

Mam pytanie odnośnie game ? Co jest w tym game takiego dobrego ? i czy opłaca się użyć jego pod serwer ? (jakieś zabezpieczenia przeciw asfenom ? :D)

Pierwszy problem to nie błąd. Baza jest zabezpieczona w pewnym stopniu. Trzeba inaczej tworzyć konta.

Hmm game jak game nie jest jakiś nadzwyczajny. Trochę pracy przy nim jest. Jeżeli ktoś posiada odpowiednią wiedze to może sobie użyć go.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...