Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe AltroS s1/s2 FULL PACZKA(CLIENT,UNPACKER)

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki problem.

Jak chciałem wystartować serwer:

Jak chciałem zastopować:

A przy odpaleniu clienta czarny ekran a po chwili:

Serio to takie trudne ?

Nie sądze, jak nie wiecie jak to nie rubcie serwera

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem.

Jak chciałem wystartować serwer:

Jak chciałem zastopować:

A przy odpaleniu clienta czarny ekran a po chwili:

Nazwy libów w game są pozmieniane.

brak libów , client przy pierwszym razie laguje w c**j

Nie to nie jest brak libów. Jest zabezpieczenie w Game właśnie przed takimi ludzmi :> Nazwy libów w game są pozmieniane. Trzeba trochę pomyśleć robi się to 3minutki.

Opublikowano

Ambrozjak

Nie to nie jest brak libów. Jest zabezpieczenie w Game właśnie przed takimi ludzmi :> Nazwy libów w game są pozmieniane. Trzeba trochę pomyśleć robi się to 3minutki.

mógł byś podać prawidłowe nazwy ?? lub opisać jak to zmienić?? hm??

Opublikowano

Weźcie game na pulpit i notpade++ wyszukajcie w nim ld-elf.so.2 i zmienicie na ld-elf.so.1 powinno być dobrze w db też tylko nie wiem czy w zabezpieczeniu chodziło o zmianę na ld-elf.so.1 to tylko mój pomysł ;)
@Ambrozjak serwer mi się odpala normalnie w clicie pisze że ch1 ON ale co nie wpisze pasy w clienta albo błąd logowania albo złe pasy podaje chodź byle jakie wpisze to jest wynik taki sam.
W syser mi pluje non stop tym InitializeLua: LOAD_QUESTLIB_FAILURE(locale/poland/quest/questlib.lua)

Modyfikowałem go wymieniałem questlib i nic to nie dało.

Opublikowano

Asfen beke mam z Ciebie kotku. Bym ci coś o tych pliczkach powiedział ale żyj sobie w swoim świecie.

a oto poziom umiejętności Asfena : http://scr.hu/1i7b/btz11

Prawda

Tak wiem o tym ;)

Hahaha ciekawe, kupiłem bo czegoś z tych plików potrzebowałem.

Nie wiesz więc nie pitol głupot, czekamy na twój big projekt Nestium. :)

Wiesz ? :) Ja te pliki miałem wcześniej przed tobą za czasów ArkaniaMT2

załatwiajcie już to na PW

a ja miałem przed Wami xD .Jest się rzeczywiście czym chwalić.Ktoś może chce MPCforuma tego na source i jakieś pliki oldschool (2k10.pl) <- xD

ps2. jeśli te Wasze "zabezpieczenia" to zmiana nazwy libów które mają być używane z tego co pamiętam niektóre so.6 na so.7 to props

Nothing.

Opublikowano

a ja miałem przed Wami xD .Jest się rzeczywiście czym chwalić.Ktoś może chce MPCforuma tego na source i jakieś pliki oldschool (2k10.pl) <- xD

ps2. jeśli te Wasze "zabezpieczenia" to zmiana nazwy libów które mają być używane z tego co pamiętam niektóre so.6 na so.7 to props

czyli co tam trzeba pozmieniać , bo nie bardzo rozumiem... poza tym nawet nie za bardzo znam nazwy libów , opisz co i jak jak mozesz 

Opublikowano

Flourine dobra marka, chcecie od niego pliki piszcie na GG :D

czyli co tam trzeba pozmieniać , bo nie bardzo rozumiem... poza tym nawet nie za bardzo znam nazwy libów , opisz co i jak jak mozesz 

Edytuj Game ? <3

Opublikowano

Porty są wszystkie poprawne tak btw takim bez mózgiem nie jestem ;)

w intrologin i serveinfo ip zmieniłeś ?

Opublikowano

w intrologin i serveinfo ip zmieniłeś ?

W intrologin nie znalazłem IP chyba ze w innym pliku trzeba zmienić...

serveinfo zmieniłem ;p

Opublikowano

No nie mogę znaleźć w intrologin tego IP :P

Nie mam Clienta pod ręką. Napisz na GG 41460778 i daj mi ten pliczek zrobię Ci to

Aleeee!;D

No no, zobaczymy co ciekawego tam można znaleźć...

Like ;D a nawet limit like !

No okej

Opublikowano

Jesteś z*******y , masz like xD .

Jesteś z*******y , masz like xD .

zaje bisty to nie jest wulgaryzm <_<

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy jestem aż tak tępy czy co, ale sprawdziłem wszystkie liby, wyglądają dobrze a i tak się serwer nie uruchamia się i przy wyłączeniu pisze że serwer nie był uruchomiony -.- liby przeglądałem chyba kilkanaście razy więc na pewno tam jest coś pozmieniane? -.-

Opublikowano

Nie wiem czy jestem aż tak tępy czy co, ale sprawdziłem wszystkie liby, wyglądają dobrze a i tak się serwer nie uruchamia się i przy wyłączeniu pisze że serwer nie był uruchomiony -.- liby przeglądałem chyba kilkanaście razy więc na pewno tam jest coś pozmieniane? -.-

Ja odpalilem ale ciągle "nieprawidłowa nazwa"

w sysser nic

Opublikowano

nazwy libów są pozmieniane w game ;) Zmień na takie jakie masz w maszynie albo na takie w maszynie na jakie masz w game..

Opublikowano

nieważne ... jestem idiotą xD po prostu nie ustawiłem na jednym pliku chmoda 777 a nie zauważyłem w logu tego xD ale i tak jest problem z logowaniem jak już to wcześniej ktoś pisał. Czy @Ambrozjak masz ten plik z edytowany bo ktoś miał do ciebie chyba na gg pisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...