Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze powiem, że prezentacja jest bardzo ładna. Sety broni też są w miarę fajne. Serwer ma wszystkie potrzebne udogodnienia i nowości. Na pewno zagoszczę na serwerze, mam nadzieję, że będzie dużo graczy.

Polecam  ;)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Czy te itemy do pvp w IS nie dają zbyt wielkiego kopa mentalowi? Szybkości zaklęć tyle, że duchowe będzie cały czas nawalal praktycznie :v

tenor.gif

Opublikowano

Ranga bojownik jest za zabicie dokładnie 2500 przeciwników czyli za 2501 już jej nie ma? Tak wynika z tej dennej prezentacji, na serwerze tak naprawdę pozbierane są rzeczy z innych serwerów, autorskiego praktycznie nic tu nie widzę.

PS. hp mobów waszego autorstwa? Na e-pvp widziałem to rok temu.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Zagram, ale...

Serwer pt. "W IS znajdziesz wszystko" Szkoda że potów tam nie wjebali i zbroi na 42 ... :unsure:

Zobaczymy jak będzie z dostępnością tego całego syfu co jest w ISie, w grze xD  xD

Tabela bonusów zmieniona ? Bo niektóre wartości bonów po 2 i 5% rozwalają system.

Który po pijaku to układał ? xD

Opublikowano

Ten nowy rodzaj bossów to wszystkie bossy takie będą że ten drop każdemu dropi czy tylko niektóre? W tym filmiku idzie sie pogubić. xD

Opublikowano

Ten nowy rodzaj bossów to wszystkie bossy takie będą że ten drop każdemu dropi czy tylko niektóre? W tym filmiku idzie sie pogubić. xD

Nowe bossy zostaną dodane dopiero na update, więcej informacji troszkę później, te bossy będą jeszcze edytowane.

Opublikowano

Tharel nie wiem czy zauwazyles, ale dużo osob ma złe zdanie o tabeli bonusów czy is, proponowalbym więc zrobić ankiete czy zmienic tabele, czy usunąć poszczególne itemki z is, W końcu to serwer dla nas, więc dlaczego nie my mamy o tym decydowac?

Opublikowano

Tharel nie wiem czy zauwazyles, ale dużo osob ma złe zdanie o tabeli bonusów czy is, proponowalbym więc zrobić ankiete czy zmienic tabele, czy usunąć poszczególne itemki z is, W końcu to serwer dla nas, więc dlaczego nie my mamy o tym decydowac?

Tabela bonusów będzie lekko edytowana, jutro wrzucę post o tym.

Opublikowano

Czy to będzie kolejny serwer typu: Niewypał NOSTIDLA.PL ?

A masz na imię P**** ? i nie wypał to jest u cb w domu po kominkiem

Opublikowano

Rejestracja jest ponownie włączona!

Jutro kilka godzin przed startem pojawi się łatka do pobrania poprzez patcher.

Dodatkowo pojawią się alternatywne linki do pobrania łatki gdyby zaistniały jakiekolwiek problemy.

Widzimy się już jutro o 18:00!

Opublikowano

Dobrze, że zrobiliście większy handel w wysokość, bo raczej po szerokości mogłoby się coś bugować, np. zmiana ustawień rozmiarów okna.

Zabq to jedyna reklama?...

Opublikowano

Dobrze, że zrobiliście większy handel w wysokość, bo raczej po szerokości mogłoby się coś bugować, np. zmiana ustawień rozmiarów okna.

Zabq to jedyna reklama?...

W mafi jest kilkunastu Yt'berów :)np. DIIM jest w mafi , waffel w sumie reklama wystarczająca :) 

Opublikowano

W mafi jest kilkunastu Yt'berów :)np. DIIM jest w mafi , waffel w sumie reklama wystarczająca :)

Pierwsze słyszę żeby Dariusz był w Mafii, czy jak to tam nazywacie :D

Opublikowano

221 użytkowników czyta ten temat

Już po tym widać że szykuje się niezła pompa, oczywiście od siebie dodam iż serwer jest wykonany bardzo dobrze, tak więc i gra na nim będzie przyjemna.

Widzimy się jutro o 18:00 !

WBIJAĆ I ZAPRASZAĆ ZNAJOMYCH !

u6pv.jpg

Opublikowano

Szczerze? Naszczane wszystkiego, taki śmietnik jak dla mnie, dużo niepotrzebnego syfu... 
Nie zagram, ale powodzenia, być może Wam wypali :)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...