Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [1.7+] CheckPlayer - sprawdz gracza czy ma cheaty!

Gość filippop1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin jest zbugowany. Nie wysyla do sprawdzanego gracza wiadomosci itp.

Testowalem i u mnie dobrze dziala. Napewno pobrales wersje CheckPlayer v1.1.1?

Filmik w temacie. Normalnie wszystko dziala.
Cos jest napisane na konsoli?
Opublikowano

A co jeżeli gracz nie posiada TeamSpeak 3?

To niech sciagnie, albo ss bez teamspeak wysyla, moze sie z adminami dogadac...

Opublikowano

Gracz ma 5 minut na pobranie inaczej banik za brak wspolpracy ;-)

osobiście wyszedłbym z serwera godząc się nawet na bana pomimo braku cheatów, jak by mi kazali pobrać jakieś dodatkowe śmieci na kompa...

Bo admin ma, to każdy ma mieć.

I dużo cheatów może mieć opcja ukrywania swoich opcji, tak że nic nie widać na ss'ie.

Ja tam nie widze żadnego sensu w tym pluginie :D wykonuje za ciebie 1 lub max 2 komendy, oszczędność czasu jak nie wiem co.

1438614356923701010629.png

Opublikowano

osobiście wyszedłbym z serwera godząc się nawet na bana pomimo braku cheatów, jak by mi kazali pobrać jakieś dodatkowe śmieci na kompa...

Bo admin ma, to każdy ma mieć.

I dużo cheatów może mieć opcja ukrywania swoich opcji, tak że nic nie widać na ss'ie.

Ja tam nie widze żadnego sensu w tym pluginie :D wykonuje za ciebie 1 lub max 2 komendy, oszczędność czasu jak nie wiem co.

Ja tez za bardzo sensu nie widze, no ale "chcieli".

Druga rzecz, nie musi instalowac smieci, wystarczy, ze ts zainstaluje. A tak na prawde to chyba jest w tym buglandi zwanym "Windows", odinstaluj, nie? Jak komus zalezy na serwerze to sciagne albo z adminami sie dogada, ze wysle ss'y np. przez helpopa.

Opublikowano

Plugin zbugowany. Pobrałem wersje 1.1 errory w konsoli. Zauważyłem update do 1.1.1 wczoraj i nic ten plugin nie robi. Testowałem go na zakupionym vps'ie 2 gb. :)

Opublikowano

Plugin zbugowany. Pobrałem wersje 1.1 errory w konsoli. Zauważyłem update do 1.1.1 wczoraj i nic ten plugin nie robi. Testowałem go na zakupionym vps'ie 2 gb. :)

To mowie, podaj kod erroru... 1.1 zbugowana jest, dlatego wyszla poprawka 1.1.1.

Zrob ss erroru lub podaj kod... Mulciak, czy czytac nie umiesz? 17 postow, przypadek?

Jakbys podal kod erroru, to bym wlasnie teraz poprawil.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie plugin naprawdę udany, jeżeli byś coś chciał dodawać, czekam gorąco i  życzę dużego i szybkiego rozwoju ;)

XUQQ6QZ.png

Opublikowano

o shiiit xD "s" spowodowalo, ze permissions nie dziala ;-;
//Edit update juz jest
Nie testowany, ale powinno dzialac.

@Tymek10012

Dzieki, ze zglosiles blad, a nie "plógin nie dziala co za guwno"

Opublikowano

A commit ze zmianami na GitHub?

Jest

Juz zazysam, dzieki.

Dziala wszystko? Nie testowalem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ref + kiedy dostane te dowody, errory z konsoli :>?

wkrotce:

zapisywanie lokalizacji gracza przy tepaniu i jak gracz == czysty bedzie tepalo go spowrotem ;)

Opublikowano

Ref + kiedy dostane te dowody, errory z konsoli :>?

wkrotce:

zapisywanie lokalizacji gracza przy tepaniu i jak gracz == czysty bedzie tepalo go spowrotem ;)

ref

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No, w końcu jakiś ciekawy plugin na tym forum widzę!
Z tego co widzę jest podobny do pluginu który był lub jest na mc4u pisany przez merbia (sam mu nawet w pomyśle pomagałem :P )
Jak dodasz te lokacje powrotną, ponieważ bez niej to jednak słabo trochę bo gracz biegnie pół mapy i nagle teleport i koniec biegania xD (z życia wzięte)

Ps. Nagram chętnie film z tego, lecz jak mówiłem tylko ustaw zapisywanie lokalizacji (to chyba nie jest trudne zapisać :P )

531001454960877632167.png

Opublikowano

No, w końcu jakiś ciekawy plugin na tym forum widzę!

Z tego co widzę jest podobny do pluginu który był lub jest na mc4u pisany przez merbia (sam mu nawet w pomyśle pomagałem :P )

Jak dodasz te lokacje powrotną, ponieważ bez niej to jednak słabo trochę bo gracz biegnie pół mapy i nagle teleport i koniec biegania xD (z życia wzięte)

Ps. Nagram chętnie film z tego, lecz jak mówiłem tylko ustaw zapisywanie lokalizacji (to chyba nie jest trudne zapisać :P )

Plugin porzucony, ze wzgledu na do dupy kod.

Ktos mial go kontynuowac...

Opublikowano

Plugin porzucony, ze wzgledu na do dupy kod.

Ktos mial go kontynuowac...

A ten "ktoś" będzie kontynuował ?

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...