Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość filippop1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TuT: Jak wkurzyc dzieci n00by na #mpc

Ahoj piraci! Witam, chce wam przedstawic moj skrypt plugin. Opisze go screenshot

5984514173084511293463.jpgWystarczy wejsc w plik server.properties i ustawic online-mode na false.
Prawda, ze efekt jest zdumiewajacy?
Download:

https://github.com/Thefilippop1PL/AntiSteve/releases

KOD ZRODLOWY:

https://github.com/Thefilippop1PL/AntiSteve

Skan (rly? na githubie?):

Przez avasta XDDD

5731614173084511293463.jpg

Bugi prosilbym zglaszac tutaj:

https://github.com/Thefilippop1PL/AntiSteve/issues
Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest bez sensu na maxa... Po co ty to wogle zrobiles to mnie zastanawia ?

Plz. ... Nie rozumiecie, że 3/4 działu minecraft obejmuje skript/plagiaty/"autorskie pluginy" oraz 3/4 serwerów to pirackie serwery ? :P

Opublikowano

@NetherSky_

Kazdy kiedys byl stivkiem. Kupil premium i teraz wyzywa ta osobe od stivkow, wszyscy nie maja pieniedzy na to

Już nie chodzi te stiviki ale zobacz teraz dział minecraft na mpc. Reflink na reflinku, plagiat na plagiacie, ktoś udostępnia kogoś pliki...

Opublikowano

@NetherSky_

Kazdy kiedys byl stivkiem. Kupil premium i teraz wyzywa ta osobe od stivkow, wszyscy nie maja pieniedzy na to

To nie jest gra free to play.

Kradniesz gry? To zachowaj to przynajmniej dla siebie i graj na singeplayer.

Nie mam pieniedzy na Battlefield 4 Premium to nie szukam do tego crackow, tylko zbieram na ten dodatek.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja osobiście mam premium ale to wypowiedź twórcy minecraft przetłumaczona na polski:

Piractwo to nie kradzież. Jeśli ukradniesz samochód, oryginał jest stracony. Jeśli skopiujesz grę, jest ich po prostu więcej na świecie. Nie ma czegoś takiego jak <stracona sprzedaż>. Czy negatywna recenzja oznacza to samo? A co z przesuniętą datą premiery?

Pełny temat tu: http://www.cdaction.pl/news-17844/gdc-2011-tworca-minecrafta-piractwo-to-nie-kradziez-wtf.html

76561198057996853.png

Opublikowano

Plugin może i dobry dla tych serwerów które są premium, ale zauważ że już serwery nie idą w jakość a ilość graczy. Kiedyś pamiętam jak to było że były serwery premium i same premasy grały, ale już od dobrego czasu robią się non-premium ponieważ chcą mieć więcej graczy bo dużo jest non-premium których nie stać na mc. Zrobił to skaf miał premium od początku ale hajs mu się nie zgadzał a że było i jest dużo non-premium to zrobili to i wyśni na tym dobrze bo mają więcej graczy i więcej hajsu dla siebie.

531001454960877632167.png

Opublikowano

Autorze tego tamatu ,  Plugin jest bez sensu nwm co w nim jest przydadnego 
Jak ktoś nie ma kasy to nie kupic minecrafta i w tym jest problem , nie zmusza sie ludzi do kupna premki a moze ktos nie chce grac na serwerach premium , nie chce miec skina tylko chce byc domyślną postacią .
Dla mnie ten plugin jest do kosza :D dziekuje i koncze dyskusje 

Opublikowano

Ja osobiście mam premium ale to wypowiedź twórcy minecraft przetłumaczona na polski:

Pełny temat tu: http://www.cdaction.pl/news-17844/gdc-2011-tworca-minecrafta-piractwo-to-nie-kradziez-wtf.html

Czytaj jakis CDaction xD

PS: Non premium jest do testow np. takich http://scr.hu/1792/m00qc, zeby sprawdzic czy cos dziala a potrzeba drugiej osoby o 2 w nocy.

Pozdrawiam

Autorze tego tamatu ,  Plugin jest bez sensu nwm co w nim jest przydadnego 

Jak ktoś nie ma kasy to nie kupic minecrafta i w tym jest problem , nie zmusza sie ludzi do kupna premki a moze ktos nie chce grac na serwerach premium , nie chce miec skina tylko chce byc domyślną postacią .

Dla mnie ten plugin jest do kosza :D dziekuje i koncze dyskusje 

Przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia sie spacji!

Jak ktos nie ma kasy, to poprostu nie gra w to, logiczne?

Opisane tutaj:

To nie jest gra free to play.

Kradniesz gry? To zachowaj to przynajmniej dla siebie i graj na singeplayer.

Nie mam pieniedzy na Battlefield 4 Premium to nie szukam do tego crackow, tylko zbieram na ten dodatek.

Pozdrawiam.

Pozdrawiam

A i tak do wszystkich: 

Wasze reakcje XDDDD

Srsly mysleliscie ze to bedzie jakis mega przydatny plugin xD?

Opublikowano

właśnie spojrzałem w kod i...

Plugin do dupy. co za debil weźmie ten plugin i będzie go wrzucał na serwer po to żeby w konsolce pokazało się że serwer ma ustawiony na non-premium i go wyłączy... Rozumiem jak było by to dla gracza który chce wejść na serwer. Ale nie

Postarałeś się inaczej.

171811417345251632167.png

@Edit Pozdro dla ciebie :) Udało ci się zrobić następny spam

531001454960877632167.png

Opublikowano

właśnie spojrzałem w kod i...

Plugin do dupy. co za debil weźmie ten plugin i będzie go wrzucał na serwer po to żeby w konsolce pokazało się że serwer ma ustawiony na non-premium i go wyłączy... Rozumiem jak było by to dla gracza który chce wejść na serwer. Ale nie

Postarałeś się inaczej.

171811417345251632167.png

@Edit Pozdro dla ciebie :) Udało ci się zrobić następny spam

Przeciez kod zrodlowy jest na githubie XDDD

Pisalem o tym w poprzednim poscie

A i tak do wszystkich: 

Wasze reakcje XDDDD

Srsly mysleliscie ze to bedzie jakis mega przydatny plugin  xD?

Plugin zrobiony dla beki - nudy nocka.

Pozdrawiam.

Opublikowano

O Boże... zapewne plugin to ci molka pomagał pisać (bo u ciebie pisanie plg to ciężko)... Co do twojej wypowiedzi na temat non-premium to normalnie aż nie wiem czy mam się śmiać czy płakać xD. To jest jak porównywanie non-premium do premium jak czarnoskórych do białoskórych. To można porównać do rasizmu... Błagam cie, nie masz kasy to nie grasz w te gre... Niektóre osoby nie lubią wydawać kase na gry więc nie kupują premium czy w innych grach jakichś dodatkowych usług. Chcesz to sobie pisz bezsensowne pluginy (wow!! wysyla info do konsoli, mniej niż 5 min roboty) ale po jakiego *uja je udostępniasz? Nie lubisz kogoś albo jakiejś grupy to zachowaj to dla siebie a nie wyrażasz to wszędzie, zachowanie godne 10-12 latka (w sumie słychać to po twoim głosie).

(co by nie dostać warna na tym forum (paranoja))

@topic

Plugin bezsensu, bez użytku. Twój plugin można porównać do papieru toaletowego: szary i do dupy, choć z jednym wyjątkiem nie jest długi :P 

Opublikowano

Uważaj bo ktoś ci kupi premke żeby wejść na serwer ^^ chyba najbardziej bezużyteczny plugin na forum, serio...

Opublikowano

O Boże... zapewne plugin to ci molka pomagał pisać (bo u ciebie pisanie plg to ciężko)... Co do twojej wypowiedzi na temat non-premium to normalnie aż nie wiem czy mam się śmiać czy płakać xD. To jest jak porównywanie non-premium do premium jak czarno skórych do biało skórych. To można porównać do rasizmu... Błagam cie, nie masz kasy to nie grasz w te gre... Niektóre osoby nie lubią wydawać kase na gry więc nie kupują premium czy w innych grach jakichś dodatkowych usług. Chcesz to sobie pisz bezsensowne pluginy (wow!! wysyla info do konsoli, mniej niż 5 min roboty) ale po jakiego *uja je udostępniasz? Nie lubisz kogoś albo jakiejś grupy to zachowaj to dla siebie a nie wyrażasz to wszędzie, zachowanie godne 10-12 latka (w sumie słychać to po twoim głosie).

(co by nie dostać warna na tym forum (paranoja))

@topic

Plugin bezsensu, bez użytku. Twój plugin można porównać do papieru toaletowego: szary i do dupy, choć z jednym wyjątkiem nie jest długi :P 

• Też nie lubię wydawać kasy, ale to znaczy, że mam kraść? Nie chcę mi się wydać na batona, to go ukradne?
  • "grupy"? Piratów?

TOPIC: Plugin ciekawy. Z piractwem trzeba walczyć! Dodaj jakąś konfiguracje :D

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Dobra chcesz walczyć z piractwem to walcz, nie lubisz piractwa? Masz prawo ale po *uja to głosić całemu światu? Jak masz problem to zachowaj go dla siebie a nie głosisz każdemu o tym i o tym.

@topic

Plugin jest niepotrzebny i tak nikt go na serwer nie "wniesie".

@Blezur lub ktokolwiek z administracji: zamknijcie ten temat bo robi się z niego niepotrzebny spam...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@NetherSky_

Ja testowalem gre w 1.7 x na singlu- nie grałem na serwerach, a jak wyszła 1.8.1 beta to kupiłem 2 premki i dopiero grałem na serwerach to byłem steve czy nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...