Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość filippop1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za hipokryta, a na githubie napisał "kradzierzą".  o.O

Poprawione. 

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, więc. Po co kompromitujesz całą polskę, społeczność i forum w oczach innych? Zamiast dawać za przeproszeniem jedno wielkie g****o zajmij się pisaniem pluginów, które coś mają na celu. Co za idiota wrzuci na serwer ten nie dość brzydki kodem plugin to wywalający graczy przynoszących zysk?

Człowieku, weź się zastanów hipokryto czasami... co ty piszesz?!

Zobaczcie jak przez takich ludzi wygląda polska w oczach zagranicy? Polska < USA, bo my nigdy nie możemy mieć nic lepszego przez jakieś gimby i zniekształcanie naszego języka i slangi, które są wręcz nie do pomyślenia, jak niektórzy walczyli, byśmy zniszczyli nasz krwią zdobyty kraj... jestem pewien, że każdy zołnierz nie walczył o niepodległość, gdyby wiedział co się z polską stanie...

Nie masz pieniędzy? Nie każdy pochodzi z dzietnej rodziny i nie wydają kroci na gry, bo nie mają za co chleba kupić, i co? nazwiesz go je***ym złodziejem, bo nie ma czym rodziny nakarmić? bo nie ma co zjeść? Czasami żal mi się robi tego, co tu widzę.

A gdybym napisał plugin pt. AntiFilippop1, lub AntiTheMolkaPL, który ddosowałby ich przy każdym wejściu na jakikolwiek serwer? Fajnie by było?

To nie jest offtopic, tylko ocena, komentarz i krytyka.

sygnatura.png

Opublikowano

Dobra, więc. Po co kompromitujesz całą polskę, społeczność i forum w oczach innych? Zamiast dawać za przeproszeniem jedno wielkie g****o zajmij się pisaniem pluginów, które coś mają na celu. Co za idiota wrzuci na serwer ten nie dość brzydki kodem plugin to wywalający graczy przynoszących zysk?

Człowieku, weź się zastanów hipokryto czasami... co ty piszesz?!

Zobaczcie jak przez takich ludzi wygląda polska w oczach zagranicy? Polska < USA, bo my nigdy nie możemy mieć nic lepszego przez jakieś gimby i zniekształcanie naszego języka i slangi, które są wręcz nie do pomyślenia, jak niektórzy walczyli, byśmy zniszczyli nasz krwią zdobyty kraj... jestem pewien, że każdy zołnierz nie walczył o niepodległość, gdyby wiedział co się z polską stanie...

Nie masz pieniędzy? Nie każdy pochodzi z dzietnej rodziny i nie wydają kroci na gry, bo nie mają za co chleba kupić, i co? nazwiesz go je***ym złodziejem, bo nie ma czym rodziny nakarmić? bo nie ma co zjeść? Czasami żal mi się robi tego, co tu widzę.

A gdybym napisał plugin pt. AntiFilippop1, lub AntiTheMolkaPL, który ddosowałby ich przy każdym wejściu na jakikolwiek serwer? Fajnie by było?

To nie jest offtopic, tylko ocena, komentarz i krytyka.

Nie ma co jesc, a komputer ma. komputer.getCena() > jedzenie.getCena()

Przed "lub" nie stawia sie przecinka...

Kod? Gdzie tu widzisz cos zlego? Pssssyyyt... Zawsze na githubie mozesz poprawic...

"zajmij sie pisaniem pluginow"

Ok. CheckPlayer gowna nie robi, AntiSteve tez nie, antibot tez nie robi, advancedmotd jeszcze pisze, ale tez mam zamiar zrobic tak, aby gowna nie robil.

"A gdybym napisał plugin pt. AntiFilippop1" atak DDoS jest karalny tak samo jak kradziez. 

Ogolnie nie wiem czy taki plugin wgraja na mineplexa, projectares czy inne serwery premium.

PS: Forum kompromitowac nie musze, bo tu jest i tak niski bardzo wysoki poziom. Gdyby wprowadzono test IQ to nie wiem czy niektorzy moderatorzy by go zdali. Watpie, poniewaz wiekszosc nie zna regulaminu. W regulaminie jest wyraznie napisane "piractwo + 15 pkt", a pytania o "jaki minikraft non premium polecacie!!!!!!!!!!" dalej warna nie maja.

//edit przegladajac twoj profil zobaczylem to: http://www.mpcforum.pl/topic/1330156-dl-gravybot-172-179/#entry11333284 Widze, ze sam pomagasz niszczyc serwery non premium, bo raczej na serwer premium one w zyciu nie wejda. 

Opublikowano

Ale proszę w tym temacie się zachować, i nie obrażać poszczególnej osoby, inaczej temat zamknę, bo tu się robi powoli spam. 

Opublikowano

Przecież na pewno da się zrobić, że po wejściu w zakładkę multiplayer sprawdza czy masz premium, jak nie to wyrzuca. Uważam że powinni zrobić jak na konsolach. Nie kupujesz gry=wersja demo= ograniczony świat.

Opublikowano

właśnie spojrzałem w kod i...

Plugin do dupy. co za debil weźmie ten plugin i będzie go wrzucał na serwer po to żeby w konsolce pokazało się że serwer ma ustawiony na non-premium i go wyłączy... Rozumiem jak było by to dla gracza który chce wejść na serwer. Ale nie

Postarałeś się inaczej.

171811417345251632167.png

@Edit Pozdro dla ciebie :) Udało ci się zrobić następny spam

Chociaż wiedział jak zrobić kod ;D

Opublikowano

Chociaż wiedział jak zrobić kod ;D

Dlaczego mialbym nie wiedziec jak to zrobic? 

PS: haha dekompilowal a nie na githuba wszedl xD kondziu gratulacje.

Przecież na pewno da się zrobić, że po wejściu w zakładkę multiplayer sprawdza czy masz premium, jak nie to wyrzuca. Uważam że powinni zrobić jak na konsolach. Nie kupujesz gry=wersja demo= ograniczony świat.

Moze majkro$oft cos zrobi z piratami :< To co ty mowisz no mozna by bylo tak zrobic + kilka godzin do znalezienia kodu + z kilka minut do wyrzucenia tego kodu.

No ale co zrobisz. Zlodziej kupuje serwer, a na gry nie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bez sensu... Napewno ktoś kupi premium aby wejść na serwer.... A i co gdy minecraft zmieni link do kupienia premki?

Moja specjalność:

Pisanie bez sensownych postów! :P

Opublikowano

Bez sensu... Napewno ktoś kupi premium aby wejść na serwer.... A i co gdy minecraft zmieni link do kupienia premki?

Jeśli link się zmieni to możemy być spokojni, ze @filippop1 zaktualizuje SWOJE WIEKOPOMNE DZIEŁO.

Opublikowano

Plugin zbędny, gracz nie kupuje premium aby zagrać na serwerze.

Szkoda jedynie twojego czasu na pisanie tego pluginu.

Jedynie doceniam to że udostępniasz swoje pluginy.

minecraft.jpg
Opublikowano

A i co gdy minecraft zmieni link do kupienia premki?

To:

Jeśli link się zmieni to możemy być spokojni, ze @filippop1 zaktualizuje SWOJE WIEKOPOMNE DZIEŁO.

@topic

to zaaktualizuje link @1361622928-U485574.png.Scream tak?

Opublikowano

O gustach się nie dyskutuje !

Ale moim zdaniem jeżeli ktoś sobie będzie chciał mieć serwer z Premium no to włączy sobie online-mod !­

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Plugin zbędny, gracz nie kupuje premium aby zagrać na serwerze.

Szkoda jedynie twojego czasu na pisanie tego pluginu.

Jedynie doceniam to że udostępniasz swoje pluginy.

Tak, gracz nie kupuje minecrafta zeby zagrac na serwie tylko po to, aby nie byc zlodziejem?

@topic

Dodano liste osob, ktore polecaja plugin (na githubie).

Opublikowano

Nie pobierać tego!!! bo to ma może ukrytą funkcje reportu!!

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

@Mine1998a Ty, broniaku, idź tam pisać zboczone historyjki o kucykach ;)

@top Najlepszy plugin jaki widziałem. Ciekawe, dlaczego nikt nie wpadł na to wcześniej. Dodaj, że jak stivek wejdzie na serwer to się wyświetla "STEVE ALERT" ;p

graphic.png

Opublikowano

@Sortiq uważasz że to dobry plugin? Po 2 co masz MLP jest spoko.

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

Nie zmienił od 5 lat. Dlaczego teraz ma zmienić?

@TheMolkaPL zmienił przedtem minecraft.net teraz mojang.com bo kupowałem tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...