Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanavis.pl - serwer od Graczy dla Graczy!

Mr-OMGWTF

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawiono rekrutacje masową .

77332452d14aabd5d8482b5cd216c80c.gif

Skoro zrobiłeś działające klikanie w masowej może dodaj jeszcze taką listę u góry , gdzie wpiszesz ile wojska zrobić , zaznaczysz by wszędzie to wpisało i klikasz tylko rekrutacje.

Przy 1000 wioskach lub lepiej gdzie trzeba wojsko robić będzie to uciążliwe trochę , chociaż nie dla mnie , bo nawet bez masowej masowo wojsko mogę zrobić , ale to inni cierpią wtedy jak dostaną masowe ataki i nie odbudują wojsk.

Tak btw. skoro masz opcje klasyczny wygląd w opcjach to czy nie powinien on na mapę też działać?

Ahh co do prędkości świata 2 , która ma 5000 równie dobrze mogłeś napisać prawdę , że ma 2,500 , dlaczego?

Bo wojsko robi się 7 minut , a surowców niby 10mln na minutę , ale spichlerz dobre 10 minut się napełnia.

Wojsko powinno robić się 2-3 minuty w takiej stajni sami łucznicy.A surowce do 4 minut , bo 800.000 poj. spichlerza.

Pozdrawiam i zmieńcie to odpowiednio do prędkości lub zmieńcie opis prędkości.

Hmm i dodatkowo bonus nocny , ale to najmniejszy problem jak podkręcicie te dwie wymienione rzeczy.

Opublikowano

nie chcę nic mówić ale właściciel VPS moim zdaniem trochę resztę Teamu oraz wszystkich graczy wystawił gwarantował VPS'a a po czasie stwierdził że jednak nie, woli sobie postawić serwer metina a nie plemion (Mowa o Dekador) . Jako jeden z adminów przepraszam was za stracony czas . Prawdopodobnie serwer wystartuje ponownie z licznymi zmianami w których będzie już dawno zaplanowana nowa strona startowa oraz mnóstwo dodatków. Moim zdaniem sponsor oraz założyciel tematu zachował się nie dojrzale. Mam nadzieję że jego serwer metina przetrwa dłużej ponieważ serwery powstają dla graczy a nie dla korzyści twórców przynajmniej z założenia. Mam nadzieję że po ponownym starcie serwera z nieco inną administracją oraz nowym silnikiem będziecie w stanie zaufać nam ponownie oraz zagrać u nas .

Pozdrawiam witrilix (znany jako kamilek757) 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

nie chcę nic mówić ale właściciel VPS moim zdaniem trochę resztę Teamu oraz wszystkich graczy wystawił gwarantował VPS'a a po czasie stwierdził że jednak nie, woli sobie postawić serwer metina a nie plemion (Mowa o Dekador) . Jako jeden z adminów przepraszam was za stracony czas . Prawdopodobnie serwer wystartuje ponownie z licznymi zmianami w których będzie już dawno zaplanowana nowa strona startowa oraz mnóstwo dodatków. Moim zdaniem sponsor oraz założyciel tematu zachował się nie dojrzale. Mam nadzieję że jego serwer metina przetrwa dłużej ponieważ serwery powstają dla graczy a nie dla korzyści twórców przynajmniej z założenia. Mam nadzieję że po ponownym starcie serwera z nieco inną administracją oraz nowym silnikiem będziecie w stanie zaufać nam ponownie oraz zagrać u nas .

Pozdrawiam witrilix (znany jako kamilek757) 

Powiedziała to osoba która nic w nasz silnik nie wniosła mimo ze obiecywałeś nowe strony logowania ponad miesiąc gdzie to ja świeciłem oczami i przesuwałem publikacje strony tak więc możesz sie nie udzielać bo nic nie wniosłeś w teamie.

sygna.png

Opublikowano

nic ... skończyłem mapę poruszaną myszą, prawie skończyłem ten twój wymyślony nowy przegląd ale miałem okres egzaminów i nie miałem jak skończyć to Salur miał skończyć a nie zrobił tego moja wina? się tak umówiliśmy . mogę dać nawet ss . A tu patrze a serwer padł. Teraz to już możesz sobie po marzyć że wam pomogę przy tej stronce do metina. Salur co chwila mnie o coś pytał a kto miał napisać system newsów ? ja . teraz bawcie się dobrze ja opadam od waszych dziwnych projektów jak się znajdzie jakaś ogarnięta osoba chętna na postawienie serwera to zaoferuje swoja pomoc.

EDIT: wy ostatnimi czasy też nic nie zrobiliście ale mniejsza o to . jedyne co pamiętam to wspominałeś że postawisz serwer metina a nie że zamkniesz serwer plemion . ehh i teraz nie ma ani tego ani tego . hehe pewnie z tym metinem tak samo będzie. tylko znowu winę zwalisz na osobę która nie miała żadnego wpływu na twoją decyzję 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nic ... skończyłem mapę poruszaną myszą, prawie skończyłem ten twój wymyślony nowy przegląd ale miałem okres egzaminów i nie miałem jak skończyć to Salur miał skończyć a nie zrobił tego moja wina? się tak umówiliśmy . mogę dać nawet ss . A tu patrze a serwer padł. Teraz to już możesz sobie po marzyć że wam pomogę przy tej stronce do metina. Salur co chwila mnie o coś pytał a kto miał napisać system newsów ? ja . teraz bawcie się dobrze ja opadam od waszych dziwnych projektów jak się znajdzie jakaś ogarnięta osoba chętna na postawienie serwera to zaoferuje swoja pomoc.

EDIT: wy ostatnimi czasy też nic nie zrobiliście ale mniejsza o to . jedyne co pamiętam to wspominałeś że postawisz serwer metina a nie że zamkniesz serwer plemion . ehh i teraz nie ma ani tego ani tego . hehe pewnie z tym metinem tak samo będzie. tylko znowu winę zwalisz na osobę która nie miała żadnego wpływu na twoją decyzję 

Przy stronce do metina ? :D gdyby mi dopłacali niedałbym ci do zakodowania to tak na marginesie ;) z metinem tak samo nie będzie robie to ze znajomymi a nie z pseudo technikami z internetu takimi jak ty ;)

Pozdrawiam

temat do zamkniecia

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...