Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanavis.pl - serwer od Graczy dla Graczy!

Mr-OMGWTF

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nabór do grona administracji Tanavis.pl OTWARTY !

Pracujemy obecnie nad dwoma projektami Metin2 oraz nowym serwerem Plemion
Potrzebujemy dwóch administratorów którzy pilnowali by porządku na s1, s2, s3
do nich należałoby sprawdzać logowania graczy czyli sprawdzanie multikont oraz
pilnowanie na światach rankingu plemion ponieważ gdy plemię które osiągnie na :

s1 - 10mln punktów zostanie zresetowany świat.
s2 - 20mln punktów zostanie zresetowany świat.
s3 - 10mln punktów zostanie zresetowany świat.

Dnia 19.12.2014r o godzinie 20:00

Odbędzie się start świata 4 ten serwer będzie szybki 100000 speeda
Rekrutacja na tym świecie będzie otwarta przez 30minut potem zostanie zamknięta.
Dla gracza który wygra rundę zostanie przydzielona nagroda jak i dla plemienia które wygra świat.

Dane dotyczące podania na administratora znajdziecie na stronie :

http://Tanavis.pl/podanie.html

Pozdrawiamy: Team Tanavis.pl

sygna.png

Opublikowano

Serwer jak na 10 minut grania spoko, ale nic nie irytuje tak jak nie działający js przy odliczaniach.

Jakby dało radę to poprawić to serwer super.

@Edit znalazłem sam rozwiązanie. Wystarczyło zmienić wygląd na klasyczny

Opublikowano

jak chcecie żeby ktoś wbił na s2 20 mln to dajcie barby bo aktualnie to by 1 gracz musiał podbić wszystko to może by miał 20mln 
Tylko barby to najlepiej dać jakies w połowie rozbudowane 
albo np wszystko na maks oprócz eka i ratusza żeby gracze za łatwo nie mieli 

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego lk nie można budować? Czy to specjalnie jest wyłączone? :)

można budować lk ale musisz zbadać ją w kuźni.

sygna.png

Opublikowano

można budować lk ale musisz zbadać ją w kuźni.

O dziwo nie zwrociłem teraz uwagi ale z tego co wiem 2 dni wcześniej nie można było zbadać. Stąd to pytanie. 

Opublikowano

O dziwo nie zwrociłem teraz uwagi ale z tego co wiem 2 dni wcześniej nie można było zbadać. Stąd to pytanie. 

Jak coś jest nie tak pisać do mnie na pw [Admin] Dekador lub tutaj lub też do supportu .

Na s2 wioski z respirem.

Czy tylko mnie to bawi gdy inne serwery podkręcając licznik na swoim serwerze ? :D

93401f723d6afb136fc3fe0352bf2e7f.png

sygna.png

Opublikowano

jakiś błąd wyskakuje w profilu gracza 

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in/opt/lampp/htdocs/pl1/lib/functions.php on line 65
Opublikowano

jakiś błąd wyskakuje w profilu gracza 

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in/opt/lampp/htdocs/pl1/lib/functions.php on line 65

Naprawione! ;)

Dodatkowo:

Czas w ratuszu i na stronie działa prawidłowo, tzn działa bez odświeżanie ;)

Miłej gry życzę.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

to teraz błędy na samym dole strony 

Warning: fopen(online.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /opt/lampp/htdocs/pl1/game.php on line 845

Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /opt/lampp/htdocs/pl1/game.php on line 846

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /opt/lampp/htdocs/pl1/game.php on line 847

Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /opt/lampp/htdocs/pl1/game.php on line 848

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /opt/lampp/htdocs/pl1/game.php on line 849
Teraz online: 1

up@ Po chwili zniknęło 

Opublikowano

Jak coś jest nie tak pisać do mnie na pw [Admin] Dekador lub tutaj lub też do supportu .

Na s2 wioski z respirem.

Czy tylko mnie to bawi gdy inne serwery podkręcając licznik na swoim serwerze ? :D

1555014181571891071204.png

Nie? Bo może to jest serwer testowy. Są jakieś błędy w kodzie/ dublowanie się rekordów czy może import innej bazy z innego silnika lub poprzedniej odsłony serwera lub też cokolwiek innego.  :)  A kolejną rzeczą to nie wydaje mi się żeby ktoś podkręcał sobie licznik bo przecież jak ktoś wejdzie na serwer to od razu widać że nie ma tyle osób.  :)

Opublikowano

Nie? Bo może to jest serwer testowy. Są jakieś błędy w kodzie/ dublowanie się rekordów czy może import innej bazy z innego silnika lub poprzedniej odsłony serwera lub też cokolwiek innego.  :)  A kolejną rzeczą to nie wydaje mi się żeby ktoś podkręcał sobie licznik bo przecież jak ktoś wejdzie na serwer to od razu widać że nie ma tyle osób.  :)

Trochę mnie rozśmieszyłeś z tym z błędem w kodzie i dublowaniem się rekordów ;D

Miłej nocki

sygna.png

Opublikowano

Trochę mnie rozśmieszyłeś z tym z błędem w kodzie i dublowaniem się rekordów ;D

Miłej nocki

Wiem. xD Wszystko jest możliwe. xD A tak serio to serwer jest testowy więc... A drugie "primo" już pisałem. 

A dziękuje, pozdrawiam i nawzajem.  :D

Opublikowano

No chodzi o nową stronę główną i jeszcze tam usprawnienia co mają pomoc w grze z wieloma wioskami

prawdopodobnie jutro .

sygna.png

Opublikowano

Naprawcie notatki gdyż jak chce sobie zrobić listę gracza w notatkach to potem jak kliknę w wioskę z notatek to wywala na stronę główną 

Opublikowano

Naprawcie notatki gdyż jak chce sobie zrobić listę gracza w notatkach to potem jak kliknę w wioskę z notatek to wywala na stronę główną 

na dniach prawie wszystko bedzie naprawione dogrywamy nową stronę bedzie całkiem inna niż miała być 

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...