Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanavis.pl - serwer od Graczy dla Graczy!

Mr-OMGWTF

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć  doszły do nas słuchy ze istnieje bot na nasze serwery to jest po prostu keylogger podając hasło email zostaniecie okradzeni z kont prosimy nie pobierać takiego oprogramowania.

3819514177123891282336.png

sygna.png

Opublikowano

Cześć  doszły do nas słuchy ze istnieje bot na nasze serwery to jest po prostu keylogger podając hasło email zostaniecie okradzeni z kont prosimy nie pobierać takiego oprogramowania.

3819514177123891282336.png

Tak, potwierdzam jest to keylogger. Nie ściągać!

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Rankingi poprawione działają w 100%

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

pewnie ktoś za chwile napisze że spamuje ale co tam..

Jeszcze raz:

Polecam ten serwer i zapraszam do wspólnej gry!

Evolution s1 ;)

Dzięki ;)

Pracujemy nad nową stroną Tanavis.pl 

sygna.png

Opublikowano

Musicie postarać się o lepszą reklamę lub czymś bardziej ludzi zachęcić.. :P

Kończymy już silnik i na dniach pojawi się nowa strona Tanavis i zajmiemy się reklamą na dużą skale nie tylko w Polsce.

sygna.png

Opublikowano

serwer pobugowany a do tego laguje, zeby przejsc do zakladania wioski czekam juz kilkanascie minut...

pobugowany ? to jakie bugi znalazłeś ? 

sygna.png

Opublikowano

jak sie logowalem i zaznaczylem zeby sie zawsze logowac okienko przeskakiwalo ale nie pokazywalo sie to do wyboru swiata, 

jak sie rejestrowalem to musialem kilka razy probowac naciskac przycisk do rejestracji bo sie nie ladowalo

Opublikowano

jak sie logowalem i zaznaczylem zeby sie zawsze logowac okienko przeskakiwalo ale nie pokazywalo sie to do wyboru swiata, 

jak sie rejestrowalem to musialem kilka razy probowac naciskac przycisk do rejestracji bo sie nie ladowalo

to nie bug... hostingownia na której mieliśmy maszyne dostawała ddos'y zmieniliśmy hostingownie i problemów nie powinno być

trwa przenoszenie plików.

sygna.png

Opublikowano

Ponownie zapraszam wszystkich na s1 !!!

i serdecznie polecam ten serwer :)

nie będę chwalić administracji bo to już nudne :P

Jeśli ktoś planuje grę na s1 to albo pisać do Evolution o plemię albo zakładać nowe co w końcu będzie jakaś rywalizacja ;)

Dajemy szanse na rozbudowę!!! ;)

Opublikowano

Ponownie zapraszam wszystkich na s1 !!!

i serdecznie polecam ten serwer :)

nie będę chwalić administracji bo to już nudne :P

Jeśli ktoś planuje grę na s1 to albo pisać do Evolution o plemię albo zakładać nowe co w końcu będzie jakaś rywalizacja ;)

Dajemy szanse na rozbudowę!!! ;)

Dzięki ^^ miło ze dajecie nowym graczom na rozbudowę będzie rywalizacja ! dzis/ jutro będzie update strony głównej ! i będzie naprawiona rekrutacja masowa.

sygna.png

Opublikowano

każdy nowy który zaczyna grę dołącza do mojego plemienia więc wszyscy mogą się na spokojnie rozbudowywać :P

liczę że w końcu ktoś założy drugie plemię wtedy dopiero będzie rywalizacja :)

Opublikowano

Widze że jakiś admin już zaczyna psuć serwer. Ciskałem gracza na s2 oczyszczałem ostatnie 44 wioski a tu nagle na koncie obrońcy został włączony bot. śmiechu warte a miał być serw bez bugów

Nie polecam grac na tym serwie bo widać jaka administracja ogarnięta. Włączył sobie bota i udaje że nic nie było a to widać po nazwach wiosek i po atakach bo jak bot serwerowy atakuje to w rapku pisze że mur zburzono a w rzeczywistości murek jest nie tknięty tylko pkt wioski spadają. 

Opublikowano

Widze że jakiś admin już zaczyna psuć serwer. Ciskałem gracza na s2 oczyszczałem ostatnie 44 wioski a tu nagle na koncie obrońcy został włączony bot. śmiechu warte a miał być serw bez bugów

Nie polecam grac na tym serwie bo widać jaka administracja ogarnięta. Włączył sobie bota i udaje że nic nie było a to widać po nazwach wiosek i po atakach bo jak bot serwerowy atakuje to w rapku pisze że mur zburzono a w rzeczywistości murek jest nie tknięty tylko pkt wioski spadają. 

Thx za miłe słowa nick gracza ? posiadającego niby włączonego bota ?

po 1. Bota nie posiadamy ! dlaczego ? bo po jego odpaleniu na świecie dzieją sie różne dziwne rzeczy to tak na marginesie..

po 2. mówisz ze wyczyściłeś 44 wioski jak by były czyste to zapewne byś je przejął od razu.

po 3. Gdyby był na naszym serwerze wgrany bot a ty byś wyczyścił 44 wioski to i tak bot nie wziąłby znikąd wojsk by obstawić wioski wyczyszczone bot działa tak ze produkuje wojsko wiec w 5 10 minut nie wziąłby ich tak dużo i zapewne zdążył byś je przejąć.

to tyle takie małe wyjaśnienie co do ogaru Administracji to jesteśmy ogarnięci.

I nie FAWORYZUJEMY nikogo

Sry za błedy ale tele.

sygna.png

Opublikowano

To tak tyczy się to gracza GłosZEzlewu. Sytuacja wyglądała tak że czyściłem ostatnie 44 wioski i już miałem końcówkę tzn. dobitki robiłem aż nagle widzę nazwy wiosek się zmieniły na 0001 - GłosZEzlewu i z tego co pamiętam to tak własnie bot nazywał wioski a poza tym jak to możliwe żeby gracz w kilka sekund zmienił nazwy 44 wioch i to jeszcze nie po kolei bo było sporo powtórek. Nagle też w kilka minut zostały murki wybudowane w wszystkich wioskach a to jest nie możliwe. Tak więc atakowałem dalej i nagle wioski które były czyste dwie minuty wcześniej były obstawione to jest były tam robione wojska mieszane. Jestem pewny że gracz tego woja nie zrobił bo by nie zdążył przy słabo działającej masówce. Potem poszło na mnie kilka ataków i w rapku jest że murek został zburzony tam przykładowo z 20 na 18 poziom no to wbijam do wioski żeby zrobić ten murek a tam wioska straciła pkt a murek jak był na 20 tak jest. 

Dla mnie sprawa jest jasna spotkałem się z takim botem na tym silniku nie jednokrotnie więc wiem o czym mówie

Opublikowano

To tak tyczy się to gracza GłosZEzlewu. Sytuacja wyglądała tak że czyściłem ostatnie 44 wioski i już miałem końcówkę tzn. dobitki robiłem aż nagle widzę nazwy wiosek się zmieniły na 0001 - GłosZEzlewu i z tego co pamiętam to tak własnie bot nazywał wioski a poza tym jak to możliwe żeby gracz w kilka sekund zmienił nazwy 44 wioch i to jeszcze nie po kolei bo było sporo powtórek. Nagle też w kilka minut zostały murki wybudowane w wszystkich wioskach a to jest nie możliwe. Tak więc atakowałem dalej i nagle wioski które były czyste dwie minuty wcześniej były obstawione to jest były tam robione wojska mieszane. Jestem pewny że gracz tego woja nie zrobił bo by nie zdążył przy słabo działającej masówce. Potem poszło na mnie kilka ataków i w rapku jest że murek został zburzony tam przykładowo z 20 na 18 poziom no to wbijam do wioski żeby zrobić ten murek a tam wioska straciła pkt a murek jak był na 20 tak jest. 

Dla mnie sprawa jest jasna spotkałem się z takim botem na tym silniku nie jednokrotnie więc wiem o czym mówie

A ja wiem co posiadam wgranego na serwer ;) bot nie nazywał wiosek tylko 0001 lub 000-1 bez nazw gracza ? zresztą tak jak mówiłem nie mamy bota wgranego bo dziwne rzeczy by się działy na serwerze ile czasu go przejmowałeś ? ja widzę w logach ze był zalogowany od 13:00 i z jego raportów nie wygląda byś wyczyścił jego ostatnie wioseczki więc wsparcie sobie podesłał ma też plemię które mogło też podesłać wsparcie  dla mnie jest to wyjaśnione.

Pozdrawiam i  zapraszam na serwer.

A tak będzie wyglądać mniej więcej strona Tanavis.

Jak się podoba ?

1497314180540311071204.jpg

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...